Керамична преса за коса! - 2

• 169 996
  • 890
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте    bouquet
Аз ползвам на Remington. Изправям си косата много често. С керамично, турмалиново и тефлоново покритие. Страхотна е. Косата ми е гладка и мека. Много я харесвам и я препоръчвам. Ето я:

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 16:22 от Vividas

# 91
  • У дома !
Ей,хайде някой да отвори темата за Термо-защитните кремове,млека,спрейове и т.н.,които се нанасят преди пресата Praynig Praynig Praynig

# 92
Аз,вече си поръчах Bellissima Creativity B1 700 няма ефекта вафлички,но по-натам ще си купя някоя за 30-40 лева.Като я получа ще ви кажа и моето мнение Flutter
А за Термо-защитните кремове,млека,спрейове и т.н. наистина ще е хубаво да се отвори една такава тема.

# 93
Момичета,ако не се лъжа в предната тема някой си беше купил Jaguar Solingen ST300!Моля ако все още следи темата да сподели отзиви Praynig.Ако някоя от вас има впечатления от тази преса ще бъда много благодарна да напише няколко реда!Почти съм решила да я купя,но още се колебая!Косата ми е много непокорна,гъста,изрусена и трудно се поддава на обработка.Пресата ще използвам само при повод,не ежедневно.

# 94
Има тема за термозащитните продукти, и то мнооого дълга - потърсете с търсачката.

# 95
6те помоля за линк, ако някои я намери тази тема,за6тото не ми работи търса4ката

# 96
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=257234.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=359584.0

Имаше една по-дълга, но сега и аз не я намирам.

# 97
  • BABYLAND
ФИЛИПС, с керамични плочи. Ползвам я на 130-140 градуса. Загрява много бързо и ми върши чудесна работа.

# 98
Juiciness   bouquet

# 99
  • София
emily_ska , доволна ли си от пресата на Remington? Питам те, защото и аз смятам да си я купя, но все още се колебая за точния модел.

# 100
много е добра,но аз по принцип съм със здрава коса и я ползвам не по 4есто от веднъж в седмицата.По отно6ение на моделите си мисля, 4е които и да вземе6 с троина за6тита 6те остане6 много доволна  Peace

п.п. извинете за правописа,но съм с норвежки лаптоп с виста и ми е много трудно да пи6а на кирилица.

# 101
Реших да сменя моята преса, защото е стар модел. Спрях се на Philips Salon Straight Pro и на Remington S-3007.
И за двете има добри отзиви, но ще питам и тук дали някой ги е ползвал.

# 102
  • София
emily_ska,  bouquet

# 103
Мдаа колкото и да сте скептично настроени към евтините преси, аз съм изключително доволна и много впечатлена от тази преса. Загравя за минута и изправя чудесно.  Simple Smile Забравих да уточня, че не е керамична, а с нефритени плочи.

Последна редакция: пт, 03 апр 2009, 11:25 от sineo4kata_3

# 104
Здравейте мами ! Нова съм тук,таа навих се да си взема преса за коса.Сега имам една от 20 лева,пълен боклук!!  Sad Изчетох цялата тема,както и предишната.. Е спрях се на  Remington Sleek & Curl S1031 -- http://www.onlinetrading.bg/product/presa-za-kosa-s-tesni-plochi … k-curl-s1031.html ..  Изглежда ми добра.  Wink Много моля,да си дадете мнението за тази преса или ако някоя мама има  Ремингтън да си каже впечатленията !  Wink

Общи условия

Активация на акаунт