Керамична преса за коса! - 2

• 169 989
  • 890
  •   1
Отговори
# 60
Леле, и както са я намалили, излиза много изгодно...тук сигурно ще е към 200 лева. Laughing
...
http://www.mgshop.bg/product_info.php?products_id=86 Ето 200, а е 25 вата и не се регулира температурата...Интересно ми е какво значи, че убива бактериите в косата. Joy Joy

Това за бактериите звучи супер тъпо.....Не вярвам някой да се интересува от "обезпаразитяване" Laughing
Моята е по-мощна мисля че е 35,но нагрява много - повече от тази на Браун ,която я държа постоянно на макс....
Темп. не се регулира,но това не ме тревожи,защото и да имаше по-ниска степен нямаше да я ползвам-също както на Браун.
Цената иначе си е висока.....Преди я продаваха само в специалните магазини за професионална грижа за косата .

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 21:40 от katalina69

# 61
  • София
Момичета, вчера си купих пресата с кубчетата, поръчах си от представителството на Лореал преди 2 месеца и вчера пристигна, но сутринта я пробвах и не мога да се оправя с нея, ако някой я иска да ми пише, чисто нова, италианска, професионална, с всички документи и една година гаранция от вчера(26/03/09). Ще я снимам довечера, тънка е, плочите са широки 2.5см. Ако някой я иска да ми пише ЛС, цена 121лв.

# 62
  • Варна
Момичета, вчера си купих пресата с кубчетата, поръчах си от представителството на Лореал преди 2 месеца и вчера пристигна, но сутринта я пробвах и не мога да се оправя с нея, ако някой я иска да ми пише, чисто нова, италианска, професионална, с всички документи и една година гаранция от вчера(26/03/09). Ще я снимам довечера, тънка е, плочите са широки 2.5см. Ако някой я иска да ми пише ЛС, цена 121лв.

Не се предавай толкова бързо, в началото и на мен ми беше терсене да се правя сама, но с времето свикваш и сега съм готова за 10 мин.  newsm10

# 63
   Аз използвам тази:

http://www.elekom.bg/details_perm_82C.html

Много е добра. С дълга коса съм и никога не се бях изправяла сама. Още от първия път резултата беше превъзходен и заслугата не е моя    Laughing   а на пресата. Загрява за секунди. Взех я за 28лв.

# 64
  • София

Не се предавай толкова бързо, в началото и на мен ми беше терсене да се правя сама, но с времето свикваш и сега съм готова за 10 мин.  newsm10

С пресата за изправяне нямам проблем, става въпрос за преса с плочи на кубчета ooooh!

# 65

С пресата за изправяне нямам проблем, става въпрос за преса с плочи на кубчета ooooh!

Що за чудо е това?
дори не съм чувала  newsm78

# 66
  • София
Ето пресата, прегледай предишната тема и ще разбереш. С нея се прави обем в корена. 220W, загрява за секунди до 200С

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 21:14 от nad_tab

# 67
  • Варна
Момичета, на какви градуси изправяте косите  newsm78 , ако е на 150 примерно О.К. ли е или трябва да е по силна. Знам че гори доста и ще използвам нещо за зашита, ама не мога да разчитам само на някакво мазило  Naughty

# 68
Здравейте,Имам Bellissima Creativity от началото на годината.Доволна съм от нея, изправям се сравнително бързо, но още не съм се къдрила(нещо не мога да се справя).Тъй като ме е страх да не си изгоря косата си взех термо-активно мляко Еlseve на Loreal.Някой дали го е ползвал и дали предпазва косата от изгаряне?

# 69
  • София
Момичета, на какви градуси изправяте косите  newsm78 , ако е на 150 примерно О.К. ли е или трябва да е по силна. Знам че гори доста и ще използвам нещо за зашита, ама не мога да разчитам само на някакво мазило  Naughty
Аз се изправям на 170,180  Peace

# 70
  • У дома !
Някой да каже дали тази е керамична преса?Защото не пише да е такава,а на външен вид ми изглежда керамична Thinking
Понеже са и с 5г. гаранция в Технополис до 31 март мисля да си я купя.......тя няма йонизатор,но като прочетох темата....много от вас пишат,че не са доволни от йонизатора,а и цената и е съвсем прилична за разлика от другите......79лв.
Ако някой я има моля да сподели.....

# 71
Май не е, защото и по другите сайтове не пише, да е керамична.
По-добре си вземи тази, ако искаш Браун - http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09026899 , по-нов модел е.

# 72
може в следващата тема да направим анкета от кои защитни продукти сме доволни...мисля, че ще е в помощ на много момичета.

# 73
може в следващата тема да направим анкета от кои защитни продукти сме доволни...мисля, че ще е в помощ на много момичета.

Може,но на мен все още никой не ми е отговорил.Може би никой не го е ползвал???

# 74
Аз съм го ползвала  но не ти бях видяла въпроса Simple Smile Ами на мене лично не ми хареса грам...косата ми стана много тежка и някакси суха...след 3-4 опита да ми хареса го метнах.  Преди съм имала един крем на професионалните Лореал...с него косата ставаше  много по-добре. Седеше за дълго време много гладка и беше супер мека.

Преди изглеждаше така...сега май е в бяла опаковка

Общи условия

Активация на акаунт