Керамична преса за коса! - 2

• 170 046
  • 890
  •   2
Отговори
# 435
Здравейте хора,аз си купих  BABYLISS ST-95E ето и снимка http://beautypro-online.com/images/ST95E.jpg искам да ви кажа,че това е единствената преса,която може да ми изправи косата..прави я по-хубаво и от фризьорката,чиято преса също е професионална и освен това преди пресата ме дърпа със сешуар..а аз се изправям само с пресата и става много по-хубаво!! А имайте в предвид,че моята коса е много къдрева и непокорна!! И въпреки това ми държи докато не се изкъпя!!! Hug Hug Hug

-ПРОФЕСИОНАЛНА ПРЕСА ЗА КОСА
-ADVANCED CERAMIC TECHNOLOGY:4 ОТОПЛЯЕМИ ЕЛЕМНТА
-SOL-GEL TUTANIUM CERAMIC-КЕРАМИЧНО ПОКРИТИЕ
-ФУНКЦИЯ ЙОНИЗАТОР
-ULTRA FAST ЗАТОПЛЯНЕ ДО 230 ГР/Ц
-5 РАЗЛИЧНИ ТЕМПЕРАТУРИ
-LED ЕКРАН

Това са само част от характеристиките и!!!
Горещо ви я препоръчвам,ако обичате косата си и не искате да я  иэтощавате много, но въпреки това искате да имате идеално права коса!! Wink Wink Wink Wink Wink Wink

# 436
  • тук-там
съжалявам за нахлуването в темичката ви, някой може ли да каже дали тази преса си струва - излиза около 80 лв и се чудя.
http://cgi.ebay.co.uk/NEW-Hair-Straightners-Professional-Ceramic … _trkparms=65%3A12|66%3A2|39%3A1|72%3A1688|293%3A2|294%3A50

# 437
ами да ти кажа мисля,че наглед иглежда добре,ама нещо не и намерих характеристиките!!! Затова не знам!! Ако може ги дай!!Няма значение дали са на БГ или на англ.. Heart Eyes Heart Eyes

# 438
вече се регистрирах,аз бях betityyy Simple Smile Wink Wink

# 439
  • тук-там
малко по-надолу под снимката има описание и отзиви - йероглифите ме притесняват - да не е нещо китайско

# 440
мм...да ти кажа и характеристиките и са добри!! Какъв тип коса имаш???

# 441
 Аз днес смених страта преса (Nicky Clarke) с тази Ремингтън. Та, първите ми впечатления от Ремингтона са добри. Косата наистина е по-гладка, ефекта се постигна по-бързо, нагрява с изключителна бързина. Цена прилична - 45 паунда, което би тярбвало да е около 100 лева. Неудобствата са, че лесно натискам копчетата за температура, докато притискам  Confused и ми запарва на пръстите. С тези двете не съм имала проблем с Никито, но пък тя започна да губи покриетие след 6 месеца не интензивна употреба и определено ми отнемаше повече време за да си изправя косата, плюс не ставаше толкова гладка, както с новата.
 Дадох глас за Ремингтон, но ако може включи и Ники Кларк към анкетата. Предполагам имат по-хубави, но за сметка на това пък и по-скъпи модели.

# 442
nana_cool,благодаря за споделената информация!Аз все още съм в чуденка и след много колебания последно бях хвърлила око на същия Ремингтън.Отдавна чакам отзиви,но това за паренето на пръстите не ми допадна  Confused

# 443
една моя приятелка...има има тази на remington,за която сте писали по-горе и тя има този проблем с тази преса (горенето на пръстите) тя се справи с него като си купи термо ръкавици Laughing Laughing Laughing Laughing странно е,че не си купи просто нова преса,но тя много си я харесва и е много доволно,но за мен най-добрите преси са на ghd и някои модели на babyliss  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Party Party Party

# 444
DARI_76 ти какъв тип коса имаш? Party

# 445
Косата ми е чуплива и дълга,тънък косъм,който лесно цъфти и връзва  Mr. Green ако не я подрязвам редовно.Особено сега в това слънце-доста поизсушена,хем ползвам балсами и кристали.Много лесно мога да я начупя само с ръце като е влажна. А защо питаш?

# 446
  • тук-там
айде да се похваля - вече си имам Ga.Ma- ceramic laser ion technology - плочите са от нещо като стъкло - няма турмалин, но се надявам да ми върши работа.

# 447
Косата ми е чуплива и дълга,тънък косъм,който лесно цъфти и връзва  Mr. Green ако не я подрязвам редовно.Особено сега в това слънце-доста поизсушена,хем ползвам балсами и кристали.Много лесно мога да я начупя само с ръце като е влажна. А защо питаш?
Едно към едно си описала моята коса.  Laughing Тази преса, ще ти е идеална в такъв случай, само не забравяй и термо ръкавица, освен ако не търпиш на болка.  Mr. Green И докато съм се сетила още нещо, пресата е доста лека и оставя впечатление, че не захваща добре, но предполагам се свиква с времето.  Hug

# 448
http://www.louis-gmbh.de/img/products/remington/45269560700.jpg

Косата ми е права и след 3 дни и е адски мекичка.Препоръчвам я определено.Изправям се за 10 мин, а имам сравнително дълга и гъста коса.  bouquet

# 449
питах за да добия представа и да ти кажа мисля,че този ремингтон ще се справи с косата ти Party Party поне така мисля  Thinking Thinking Thinking

Общи условия

Активация на акаунт