Септември'09 - 12

• 12 017
  • 302
  •   1
Отговори
# 165
13 септември-2 бременност

# 166
Здравейте!
Гледам тука вече групички за раждане се заформиха...
На мен пък ми се върти една идея в главата - да вземем да се видим и да се запознаем лично. Не знам как ви се струва, но аз я обмислям от доста време. Аз от първи април най-вероятно ще остана една седмица без дете, че майка ми е учителка и тогава ще е отпуска за ваканцията, та ще я води на село. Затова предлагам ако някоя от вас е навита - да сподели, да изберем място и дата...
Аз днес също ходих на фризьор, но само за подстрижка. Трябва да си опресня и кичурите, но нещо сега не останаха парички... Та по тоя повод се сетих за бабините приказки, че като се подстригваш по време на бременност режеш пишката на бебето. И аз само викам на фризьорката - режи, режи, нищо да не остане от тая пишка  Joy А тя милата умря от смях.
pocahontas, сещам се сега за една майка от октомврийската ни тема, тя роди скоро пак - бизначета. И докато беше бременна баткото постоянно й буташе солети в пъпа, за да храни бебетата  hahaha  А между другото ти къде си? Ако не е неудобен ъпроса, разбира се... Просто не си личи по писането ти, че си чужденка  Simple Smile
Ох, направо ви завиждам, че ще сте в стаи с други хора... нали ви писах за изолатора... миналия път имаше една жена с мен, в съседка клетка (то си беше баш клетка, като стъклена телефонна кабина, но малко по-голямо), та беше поносимо. Обаче преди да отида аз там тя милата беше изкарала 5 дни самичка, на всичкото отгоре и РД имала през това време...
Неки, това с родата ми заприлича малко на Моята голяма луда гръцка сватба, може да направим едни филм - моето голямо шумно гръцко раждане  Mr. Green
kiαrrα, честита ви детска стая! Нека винаги бъде изпълнена със смях и весело настроение!
Алекс03, добре дошла! Напиши ни повече за себе си!

# 167
Mirinda, аз съм за! Ще бъде много хубаво да си направим една среща, да се запознаем, да си поговорим, мисля че за всички ще е интересно. За мен няма голямо значение кога ще бъде, нали не ходя на работа, а и мисля че в крайна сметка ще пусна малката на детска през април, че вече съвсем е пощръкляла. Така че само трябва да се организираме и да се видим.

Благодаря за пожеланията за стаята. Преди малко мъжът ми приключи със сглобяването и сега остава аз да почистя, но вече нямам сили, та ще оставя за утре. Ще я снимам след това да се похваля, че много й се кефя, не че е нещо кой знае какво.  Blush

Приятна вечер на всички и много прегръдки.  Hug

# 168
Здравейте и от мен,
аз минах вече две консултации,вчера пак гледахме бебето ,ама забравих да питам вижда ли се пол  ooooh! , иначе всички изследвания са ок.,даже хемоглобина е 130-как стана като въобще не ям месо ,незнам .
Само разни филий мажа по цял ден и плодове и зеленчуци и съм си качила доста до сега.
Витамини пия Неовит ,ама на 3 дни веднъж ,че си мисля че и от тях качвам доста.

Аз нито веднъж не съм повръщала и чак ви се чудя -как така още някой мамчета повръщат ,ама да не се чудя ,че да не ме погне и мен.

# 169
Аз само да добавя, че виждам, че неволно съм заблудила Киара (за което се извинявам) - ще остана без дете, но за съжаление - с работа  Confused Та идеята ми за среща е за след 17,30 - 18 ч.  Иначе ако си с кола, Радомир ей го къде е, няма и час път...  Hug

# 170
tony25 браво за добрите резултати. И не се чуди за хемоглобина, моят също беше супер, а месо по принцип почти не ям.

Mirinda, няма никакъв проблем!  Peace Щом трябва, ще го измисля някак и за вечерта. То идването не е проблем, а прибирането, а в нашето семейство мъжът ми е шофьора, аз само се водя такъв. Но начин винаги има, само да го организираме.  Hug

# 171
Миринда, и аз приветствам твоята идея за среща Simple Smile
Що се отнася до часа- след 18h е перфектно, защото и аз съм работещо майче и не мога да се класирам на среща преди 18 часа...

Айде момичета, аз се запътвам към леглото, че нещо ми е доста сънливо. Лека нощ и сладки сънища Simple Smile

# 172
Добро утро на всички !

Алекс добре дошла.
Изписали сте пак много Simple Smile и сега трябва да Ви чета Simple Smile

# 173
  • Испания и Стара Загора
Добро утро, kaffeetrmker_2
Mirinda и аз като теб все режа от косата,та да видим накрая бебето ще има ли пишка или не Laughing
А това с родата- миналия път имах късмет,че се паднах с друга българка и беше спокойно.Но в другите стаи беше лудница,народ,викове.Нали тук не могат да говорят тихо и се чуваше на целия етаж. ShockedДано и този път имам същия късмет.Първата вечер бяхме с едни араби,мъжа и жената цяла нощ спяха и хъркаха като трактори,а бебето горкото се скъса от рев.Ама кой а го чуе.А Алекс спа през цялата нощ.Но все пак са само 2-3 дни и ще ги изкараме някак си. Wink
Ianita браво за добрите новини. Hug
За жилищата-и аз искам да си купим апартамент,но за сега банките не отпускат кредити на българи в чужбина.Искаме да теглим малък кредит до 10хил. евро,но не дават.Ще чакаме докато се решат да отпуснат. Tired

# 174
  • където има любов
Здравейте момичета!Не съм писала 2 дни и вече ми домъчня.
Гледам обсъждате идея за среща.Страхотно!Искам и аз ,но ще ми е трудно да дойда от Шумен до София за един ден!Иначе съм за визуалния контакт-друго е.
Относно ВИП стаите и аз много се чудя.Предния път бях в обикновена и се чувствах много добре.Момичето с което съжителствах беше страхотно,много се смяхме и си помагахме.Но някъкси немога да приема факта ,че мъжа ми видя Алекс за 2 мин и то с връзки.
А относо гостите във ВИП-а, незная дали бих издържала всички роднини да ми се изсипят

# 175
Няма нужда родата да знае, че сте във Вип стая, стига вие да си знаете и така ще си спестите и цялата рода и изобщо всичко, а пък ще сте си с нужните грижи.

# 176
Аз съм с две ръце за срещата, даже се канех и аз да подхвърля идеята. Hug
Nadina, това е добра идея.  Mr. Green
Аз също имам подобни чуденки за тези вип стаи, защото ми се иска мъжът ми да е повече време при мен. Дори ако може да спи там. Ама от друга страна той най-вероятно ще иска да почерпи и няма да му се стои там толкова време и като че ли няма смисъл. И като знам колко е важно за мен да мога да споделя с някой, който ме разбира и се чувства по подобен начин май стая с повече момичета е по-добрия вариант за мен...

# 177
Добро утро и от мен, момичета!

Надявам се, че всички днес сте добре!
Аз съм на работа, засега е спокойно, но после ще видим какво ще стане!

На всички желая хубав и усмихнат ден!  bouquet

# 178
Алекс 03, добре дошла при нас! Лека бременност ти желая и здраво бебче през септември!

За срещата и аз съм ЗА, но и на мен ще ми е малко трудно да дойда до София от Пловдив само за 1 ден. Аз ще идвам в София може би на 09.04. на БХС в МД.

Ще чакам да кажете за кога се организирате!

# 179
При всички положения е добре да сте с компания. Аз не знаех какво да очаквам и в началото дори бях малко неприятно изненадана, че бях в стая с още едно момиче. Но си беше голям купон за 5 дена си разказахме и майчиното мляко и досега си поддържаме контакта. Определено се чувствах по-добре, отколкото ако бях сама. Може би попаднах и на подходящата дружка.

А иначе аз съм все така никак, пих пак един колдрекс и се надавам да ми просветне все пак.

Лошо ни изненадоха от детската градина затварят за ремонт цели 4 месеца и за нещастие като неработеща и бременна се очертава да си гледам детето, а и не попадам в графата крайно нуждаеща. Имам си някоя и друга връзчица, но ми е абсолютно съвестно да си "набутвам" детето, при положение, че има хора, на които им е наистина належащо децата им да са на градина, а те на работа. В това време на кредити и заеми ужас направо. Абе добре, че са летните месеци, все някак ще избутаме на плаж, при бабите по-малко.
По-скоро ме притеснява липсата на сооциални контакти на детето цели 4 месеца, колкото и да го водя по градинки, не е същото.

Алекс 03, добре дошла при нас!

Общи условия

Активация на акаунт