Отговори
# 135
Аз пък все си мисля, че големината на корема няма нищо общо с пушенето, секса и дори големината на бебето ooooh! Ако бъдещата мама трупа килограмите си на корема и ханша може да има голям корем и нормално бебче. Незнам така си мисля.

# 136
  • Русе
И аз не съм съгласна с написаното от dave86.
Аз съм от пушещите / лоши / майки. Големият го родих 3 200 гр./ 49 см. Е, аз съм висока 158 см, не съм очаквала да родя бебе- гигант. Сега пуша по цигара на ден, понякога две. Пак огромен корем и бебе, което винаги върви 1 седмица по-голямо. Секът сега ми е забранен но при мен е разбираемо. С първото до последно  luvbed
И с двете съм пила фолиева , желязо и витамини. Първата бременност перфектна и много лека, сега..... Sad
Така че....  къде е логоката   newsm78

# 137
Добър ден и от мен!Благодаря на всички за пожеланията  bouquet Първо-много се надявам Деси и бебето да са добре Praynig Praynig Praynig и скоро да имаме добри новини!Второ-честито на всички за новите придобивки!Аз вече съм готова, купих и памперси, и козметика, а другата седмица ще си вземем и количката от магазина Heart Eyes Остава ми само прането и гладенето.И трето-не нелепости, а пълни глупости пишеш dave86,съжалявам, но не мога да се сдържа! Хващам се на бас, че дори не знаеш за какво се пие фолиевата киселина, както и, че всъщност я имаш в организма си, но не е достатъчно!? Както и да е, спирам до тук, че не ми се губи повече време. Хубав ден на всички!

# 138
Здравейте МАЙ-чета...Аз също се надявам всичко при Деси да се нареди и скоро да излезе от болницата.Чакаме добри новини.При мен нещата се закрепиха,но незнам до кога.Не съм правила почти никакви покупки,приготвила съм единственно нещата за болницата.Вече окончателно реших да раждам в Стара Загора,ако не ми мине котка път.Това е при нас за сега.
Лек и усмихнат ден от мен.

# 139
  • Стара Загора
Здравейте и от мен МАЙ-4ета  Hug Hug Hug не се ядосвайте и аз ще кажа,4е не съм съгласна с dave86 по отношение на пушенето аз ги отказах,но просто съм инат и си реших  Naughty след време незнам на какъв акъл ще съм.Секса не мисля,4е пре4и ако се 4увстваш добре няма проблем и ако не ти е забранен от Доки  Heart Eyes фолиева к-на пия от първия месец и още продължавам,мисля и докато кърмя казват,4е е полезна и с нищо няма да ми навреди подпомага и за образуването на кърма  Hug Hug Hug (съжалявам за критиките дано не се обидиш,просто изказвам мнение) 4естити покупки мам4ета толкова ви се радвам и аз искам да си разглеждам малки дрешки ве4е и да им се радвам,скоро се запрятам и аз по магазините.....Деска с теб сме мили4ка  Hug Hug Hug мами пишете новини за нея и бебо при първа възможност Praynig Praynig PraynigЛек и усмихнат ден и Aila да оздравявате с малките кукли Heart Eyes За вестителки и аз съм си избрала сиска и мадлена защото са най-дале4 от моя термин макар,4е то ред няма като влезем в деветия не се знае   bouquet  bouquet  bouquet stela74 в коя болница ще раждаш в Ст.Загора държавната ли?

# 140
  • София/Варна
Размера и развитието на плацентата, както и големината на корема са си индивидуални за всяка бременност.
Другото, което ми е странно при dave86, как се е стигнало до там да я уволнят при условие, че е бременна. Законът я защитава в този случай. Ако е била на граждански договор или на изпитателен срок, вече е друго нещо де.

# 141
Здравейте момичета,
Рядко имам възможност да пиша и следя темата но много ви мисля и стискам палци на всички  Hug
Ние вчера пак бяхме при Марков и се видя че едното бъбрече е доста по-голямо от другото, така че най-вероятно, дано да се роди живо и здраво, ще ходим по доктори. Някак си от вчера до днес тази мисъл я приех, но сега по-скоро се притеснявам че водите ми били по-малко и това трябва да се следи. Бебка е с главата нагоре и заради малкото води няма голям шанс да се завърти надолу..... а и пъпната връв е поне един път увита около вратлето.... Та такива работи при мен. Плюс това, че трябва да обръщам внимание и на синът ми, мамината душичка, и не мога да се включвам тук, а толкова ми се иска, малко ми идва по-емоционално ежедневието .....
 Praynig за Деси, Идар и всички ни  Peace

# 142
ninishte   Hug
Кофти работи са при теб, но аз се надявам, че нещата ще се оправят. Като не се обърне бебчо, ще ти направят секцио и готово. А за другото - стискам палци всичко да е наред с бебчето.  Praynig Praynig Praynig

# 143
ninishte, написах ти дълго ЛС. Моля те, прочети го внимателно! Аз за себе си (от горчив опит) съм убедена, че бебчето ти е добре и е станала грешка!!! Много неща, за които си разтревожена, ги имаше и при мен като констатации, пък после нищо не се потвърди при многото прегледи, на които съм ходила. А аз ходя почти всяка седмица по какви ли не доктори, за разлика от всички други тук.. Както и да е. Важното е доколкото можеш да се поуспокоиш (това е най-трудно, признавам). повтаряй си, че е станала грешка. Това е единственото, което може да помогне и на теб, и на бебчето ти! Всичко друго може само да те тревожи още повече и единствено да ви вреди. Като родиш ще отидете на прегледи, ще наблюдавате детенцето и ще се разбере вярно ли е или не казаното от Марков. Ще вземете и нужните мерки, ако се потвърди и се налага. Но дотогава нямаш никакво право да си причиняваш повече излишни тревоги. Стискам ти палци и вярвам, че всичко е наред!!!  Hug Hug Hug

# 144
Благодаря ви момичета  Hug
Дано скоро да можем да се видим и да се разсеем взаимно. Много ми се иска да отида на лекциите на 9 месеца (миналата ми бременност мина супер леко с тях и хората с които се виждахме там), но не знам как ще организирам пласирането на Наско при някой..... Laughing

# 145
Здравеите сладуранки!
Нека и аз да излея мъката си, моето слънчице е слязло вече надолу с 2см разкритие съм, с доста контракции от вчера съм прикована за леглото с две торби лекарства и се моля да остискам поне до 6-7 април,куклата ми е още мъничка за да излиза, а милата по цял ден и по цяла нощ не се спира в тоя корем. Дали защото и купихме креватчето и количката и почти всичко за нея, че чак и се прииска да си ги ползва Simple Smile Simple Smile. Момичета стискаите палци поне да вляза в 9 месец
Стискам палци и на Деси всичко с нея и бебето да е наред Praynig Praynig Praynig
Лек ден и като мога пак ще ви навестявам

# 146
  • Русе
Пъстроочка, стискам палци и се моля  Praynig  малкото слънчице да почака още малко .
Нинище, стискам палци и за теб и твоето бебче  Praynig

# 147
  • София
Стискам палци на всички, които се борят да удържат положението!! Само не се паникьосвайте, ще се наредят нещата!!
ninishte , наистина, няма ли кой друг да потвърди тези заключения? Представям си как се чувствате...,

# 148
Егати деня...
Пъстроочке, стискам ти силно палци да издържиш още няколко седмици!!!  Praynig Лежане му е майката при това положение. Лекарите взеха ли някакви мерки, като инжекцията за дробчетата на бебето? Не се притеснявай толкова за седмиците - все пак си на края почти. На мен ми е казано, че като направя 34 г.с. и ще съм готова за раждане, пък ако устискам още 1-2 след това ще е екстра... Аз за себе си съм го приела и не се притеснявам. Успокой се и ти, ако можеш! Бившата ми шефка е лежала 6 седмици с 3 см разкритие, преди да роди сина си. Тъй че - стискай краката и пази леглото, мила!!!  Hug Hug Hug

# 149
  • о`майна лунна нощ е
Страх ме е да чета днес.
Ама че новини ...
Момичета, дръжте се - всичко ще се оправи! Само още мъничко да се издържи!

Общи условия

Активация на акаунт