Отговори
# 150
Здравейте от мен  bouquet
Първо да се отчета от днешния преглед- бебка си все още с главата надолу, тоновете и добре, даже риташе точно в слушалката на доки  Mr. Green, вече съм +12кг, 5 от които само последния месец  #Crazy, но доки каза, че повечето се дължало на задържани течности, а пък и аз не се виждам напълняла  Whistling
Пъстроочке не се притеснявай, само трябва да почиваш, с 2см разкритие можеш и до термин да изкараш без проблем  Hug
Нина, сигурна съм, че бебка си е ОК, просто Марков ми се струва, че на очен лекар трябва да отиде  Shocked
И накрая, направо се шокирах от коментарите на dave86  #Crazy. Мила не искам да те обидя по някакъв начин, но мисля, че преди такива крайни изказвания трябва малко да се информираш, гледам, че все пак ползваш Интернет, а там пише почти всичко: за фолиевата киселина, секса, кафето и т.н. Първото само може да ти помогне, второто развива мускулатурата на малкия таз и прави шийката на матката и влагалището по-еластични, следователно по-малко разкъсвания при раждане. Освен това хормоните-ендорфини, които се освобождават по време на полов акт само са + за бебчо, но спирам до тук, че много се отплеснах  Crazy
Хубав и усмихнат ден на всички  bouquet

П.П. Момичета стискайте крака още малко  Hug

Допълвам си поста, че забравих  Blush-вече си имам количка зе бебка и съм много доволна  Laughing, качих снимки в албумчето  Peace

Последна редакция: вт, 17 мар 2009, 14:41 от madlena_bg80

# 151
  • София
Здрасти момичета,тази седмица си влизаме в апартамента  Mr. Green И аз съм +13кг вече, днес съм на преглед. Пак сънувам разни странни работи, тая нощ сънувах че съм сама без телефон и раждам и не ме вземат такситата и си раждам сама вкъщи и мъжът се прибира чак на следващия ден..  Crazy Целувки на всички, да се оправяте, и ако много искате може и сега, аманай-добре чакайте още маалко!  Hug

# 152
Здравей Бебс, беше писала, че искаш да станеш мама-вестителка, но не си оставила тел. номер, така че напиши ми го и ще те добавя в списъка  Hug.

Ооопс  Embarassed, това трябваше на лични да го пусна, ама нещо се омотах, та ще ме прощавате

# 153
  • София
Аз днес си взех резултати от кръв и урина. Урината ОК, кръвната захар също, ама СУЕ-то и левкоцитите са ми повишени, особено утайката. Хем знам, че е нормално, ама все пак ми е малко притеснено. Хемоглобинът пак малко е спаднал, та скоро ще започвам и аз да пия нещо по въпроса.
Така, докладвах.
Честити нови придобивки на всички, които се похвалиха!  Peace

# 154
  • Стара Загора
Хей моми4ета дръжте се,малко остана пъстроо4ка вси4ки сме с теб ти само си по4ивай и вси4ко ще е наред ще видиш smile3521 нинище и при теб нещата ще се наредят ти само не се тревожи,колкото се може се успокой  Hug Hug Hug На вси4ки мами голямо гушшшшшшшш Hug Hug Hug и 4естити ви нови покупки със здраве да си ги ползвате  lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss

# 155
  • Варна
Здравейте!
Нинище и Пъстроо4ка, стискам палци вие и бебета да са добре!
           Аз днес бях на консултация-корема ми е станал 111см  Whistling и си взех болни4ния 45 дена преди раждане. Дадоха ми документите и си дадох сметка, 4е времето лети и не ми остава още много до момента, в който ще гушкам бебето  Heart Eyes От другата седмица започваме с покупките, прането и гладенето на дрешките, за да сме подготвени ако реши да излиза по-рано Crazy
          Отново имахме разговор с татито за името на беба-решихме този път да не е кръстено на никого и засега клоним към Стефания. Довечера пак ще си говорим и ще решим окончателно.
        Някой има ли вести за Деси?

# 156
  • о`майна лунна нощ е
Здравей Бебс, беше писала, че искаш да станеш мама-вестителка, но не си оставила тел. номер, така че напиши ми го и ще те добавя в списъка  Hug.

Ооопс  Embarassed, това трябваше на лични да го пусна, ама нещо се омотах, та ще ме прощавате

Mr. Green Сега се разкри кой е пуснал тази темичка   bouquet

# 157
# 158
Благодаря ви момичета,ще стискам кълки както казва мъжа ми  Grinning давам си кураж и се търкалям в леглото, но на път за 00 ви поглеждам и пак лягам
Зайо за дробчетата нищо не са ми изписали като инжекции, защото ние в Добрич имаме само КОНСКИ лекари и не са много наясно Simple Smile Simple Smile, божееееее добре че съм с чувство за хумор иначе трябва да лягам да умирам . Чакаите и да ви се похваля мъжа ми ей сега ми звани взел ми изследванията и след като 15 дни се тъпках с желязо хемоглобина ми е от 100  предния месец сега е 133 направо съм перфектна този винкел много добреми се отразява  Laughing Laughing Laughing
Днес сложих да изпера бебешките дрешки и спряха проклетата вода
Отивам да лягам до после

# 159
Привет и от мен!

Много съжалявам, че новините днес хич не са добри. Стискам палци всичко да се оправи и от тук насетне само хубави неща да пишете Praynig

ninishte, аз бях на ФМ при Марков в 20 г.с. и тогава според него моите води също бяха малко и трябаше да се следят. Разбира се, сега се следят, но според двамата други лекари, при които ходя (по ЗК и на частни прегледи) нито тогава, нито сега водите са били малко. Отделно от това според Марков сърцето на бебо било малко и ме прати при Велковски, който пък установи, че си е в норма. Както ти е казала и Зайо - приеми нещата спокойно и колкото и странно да звучи, не вярвай 100% на това, което ти е казал - той явно обича да се презастрахова. Потърси и друго мнение, за да си спокойна. Стискам палци всичко да е наред Hug

# 160
  • о`майна лунна нощ е
За желязото - когато ми го изписаха мъжът ми услужливо каза, че можел да ми донесе и намен един винкел да съм си гризкала от него.
Сега като се замисля - Тотемата, която пиех преди, наистина имаше един метален вкус накрая.

# 161
Момичета, лоша работа - днес имаме неприятни новини в темичката. Sad Но се дръжте! Още малко остава и накрая всичко ще си дойде на мястото. Деси, Нинище, Пъстроочке с вас сме.  Hug Моля се нещата да стигнат до най-благоприятен край за вас и вашите бебенца. Имайте вяра във собствените си сили и в силите на вашите деца. Всички ви стискаме палци, скоро да ни зарадвате с добри новини. fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
dave86, момичетата са ти го казали, и аз съм съгласна с тях, но ще добавя нещо. Не те нападам и не те съдя. Всеки има право да си кара бременността, както смята за добре. До известна степен дори ми е симпатично изказването ти, защото е от притеснение, незнание и суеверие. Недей обаче, да споделяш по-горе написаното от теб, в общите форуми защото...
1.Ще те разкъсат! (това малко на шега Mr. Green)
2. Някои момичета, които не са чели, не са раждали, изобщо-нямат опит, ще прочетат и ще повярват (това е сериозно).
Ние тук сме толерантни, защото си от наш`те, също така повечето се интересуват, четат и освен да те оборим (което не е нужно, защото не правиш нищо, което да пречи на бременността и на здравето ти) можем и да те оставим да си "живееш живота". Само, че не прави такива генерални заключения и констатации, защото грешиш и рискуваш и някой друг да сгреши след теб.
Казваш, че караш лека бременност... Ми, защо лишаваш себе си и мъжа ти от малко креватни удоволствия!?! Crazy Могат само да са ти полезни. thumbsup
Айде, за фолиевата няма какво да те убеждавам, то ти си изпуснала периода, когато е най-полезна, ама за секса...
Абе, дали със знания или без, явно си си решила за себе си. Горе главата и здраво бебче на финала. Hug
 ПП. Момичета, че тя Мадлена си е нашия дизайнер на темички поне от две или три такива.  Може да е скромна, ама отдавна е разконспирирана. Wink Още веднъж благодаря Мадлена - страшна си!

# 162
Dendri, права си за "разкъсването", на мен ми се случи няколко пъти, понеже ми и е първа бременност и вероятно задавам глупави въпроси  Embarassed И сега следва още един  Laughing Обсъждали ли ли сте преди в този форум къде ще раждате? Интересно ми е накъде са се ориентирали повечето от вас? Мен вчера ме изненада доктора, че около моя термин вероятно ще е в отпуск и съм в лек шок.......

# 163
[........
 ПП. Момичета, че тя Мадлена си е нашия дизайнер на темички поне от две или три такива.  Може да е скромна, ама отдавна е разконспирирана. Wink Още веднъж благодаря Мадлена - страшна си!

Дендри, ама ти наистина ме караш да се изчервявам  Blush Blush Blush Blush Blush. Радвам се, че ви харесват темичките и ако някой има забележки, търпя и критика  Wink

За раждането мисля в ТК при д-р Петков или в МД, че там пък имам позната акушерка, но още се колебая  newsm78 и ако някой все пак даде съвет, хич няма да ми е излишен.
По-горе в темата някой беше казал, че вече ще си избира педиатър, кога става това преди или след раждането на бебо? Вие знаете ли вече на кой педиатър, ще поверите малкото си съкровище, защото аз мога да препоръчам една лекарка  Party

# 164
  • о`майна лунна нощ е
Избирането на педиатъра на практика се извършва след раждането. С изписването от болницата, на бебо издават нещо като първоначален картон /не е точно/. В него се записват основните му данни и имунизациите, които са направени в родилното. После педиатърът, който сте избрали, съставя официалния картон на бебчето и започва да вписва в него данните от прегледите и имунизационния календар.
Аз още не съм говорила с педиатърката на Наско, но за сега при нея ще запиша и сестра му като се появи.

Общи условия

Активация на акаунт