Отговори
# 180
  • София
Момичета, да ви питам някой дали знае лек за мойта болежка, че днес търсих-търсих и нищо не намерих. От вчера ми е захлъхнало едното ухо и нищо не чувам, много е дразнещо. Някой знае ли какво мога да направя да се оттърва от тая мъка Sick 
По-добре отиди на УНГ специалист за да се види дали няма възпаление!Недей да прибягваш до самолечение.А ако много те боли и тази вечер не можеш да заспиш от болка си вземи Отипакс,те съдържат лидокаин(локален  анестетик),който може да се ползва по време на бременност.Но все пак с това шега не бива отиди на УНГ за да не направиш възпаление Peace

# 181
Ааааа може и да съм я гледала и да съм питала нещо,но нещо май цената не ми харесала или пък не беше от София. Абе не знам  Crazy. Както и да е ще си бутаме тая, докато не ни омръзне  Laughing

# 182
  • Велико Търново
Ааааа може и да съм я гледала и да съм питала нещо,но нещо май цената не ми харесала или пък не беше от София. Абе не знам  Crazy. Както и да е ще си бутаме тая, докато не ни омръзне  Laughing

Не се ли сменят 2-3 колички на дете какви майки сме Mr. Green

# 183
Точно така, а пък татковците нали все пак работят за общото благо  Mr. Green

# 184
  • Велико Търново
Точно така, а пък татковците нали все пак работят за общото благо  Mr. Green

Сеньора Чемширов вече не иска да играе на тази игра CrazyЗа това кака ви Силвана купи три в едно плюс едно малко сладко запче за разкош Mr. Green

# 185
  • София/Варна
Ей, малко да зачезна от темата и веднага се напълнило с тревоги. Всичко ще е наред, момичета, остава малко.

# 186
Деси, Пъстроочка и Нина....дръжте се още малко!  Hug Ще се моля за вас!  Praynig

# 187
Хей, няма ли други сомнамбулчета? Спинкайте, спинкайте щом ви се отдава. От две-три седмици това ми е голям проблем. И през деня съм като зомби. А и мъжлето така хъркоти, че не допринася за по-успешното ми заспиване.
Ама пък едно тихо, спокойно. Никой не приритва за компа. Хапвам си едно плодче, че то +16 килца са ми малко, та да не взема да остана без нощна почерпка.
В общи линии съм добре. Вчера ходих на ЖК. Щях да мина само със слушане на тонове, но док се усъмни, че Малчо не се е разположил както трябва та ми хвърли един поглед на УЗ. Само че преди това ме натисна и ми показа как са определяли положението на плода през Средновековието  Sick Сега ме изненада, ама другия път ще го прасна по ръцете.
Днес (вчера) ходих на изследвания. И те нещо са кофти та следобяд пак ще се мъкна до поликлиниката. Множко ми идва три пъти за три дни.
Майчетата с болежки да стискат още малко!
А за лекцията на 9 месеца мисля и аз да дойда, само всичко да е в ред. Две седмици пропускам и нещо взехте много да ми липсвате!

# 188
Има, има Лианке! Пак изобщо не можах да заспя. Ако знаех, че си тук щях да се включа. Иначе до сега разглеждах...готварски рецепти Crazy Съвсем съм изтрещяла. Laughing Предполагам ще ми се получи към седем, както вчера. #Crazy
Е Лианка, дано поне ти да си заспала.
А на другите момичета - добро утро и много усмивки. Hug Hug Hug

Дано новият ден започне с по-хубави вести от вчера. Grinning

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 05:55 от Dendri

# 189
Добро утро майчета!
Днес не знам защо може би защото съм леко болна и ми е едно такова умърлушено. Както си чета в разни сайтове и попаднах на една поема, която мисля че и друг път съм чела, но днес ми подейства някак си зареждащо и позитивно. Надявам се и на Вас да ви хареса и да ви повдигне настроението.
He dies slowly...
Who does not travel,
Who does not read,
Who does not listen to music,
Who does not enjoy himself,
He dies slowly...
Who destroys his self-esteem,
Who refuses the help of others,
He dies slowly...
Who become a slave of habits,
Repeating the same trajectory everyday.
Who will not change brands
And dare not change the colour of his clothing.
Who will not converse with whom he does not know.
He dies slowly...
Who is affraid of passion
And the whirlwind of emotion,
That will return light in the eyes
And restore a broken heart.
He dies slowly..
Who does not change course when he is unhappy
At work or in his love-life.
Who will not take risks to pursue a dream.
Who will not, even once, take a chance.
Take a chance!
Live!
Do it today!
Don`t let yourself die slowly!
Don`t keep yourself from being happy
Приятен ден от мен, а ако Ви хареса поемата мога да ви дам и приблизителен превод.

# 190
Здравейте и от мен!!! Hug

най-после се престраших да се включа и аз тук...
До последно не ми се вярваше, че ще стигна дотук и е на път да се сбъдне голяма наша мечта!

Последните месеци ви четях постоянно, но пустото ми суеверие...

ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ МНОГО КЪСМЕТ И МНОГО ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ С НАШИТЕ така очаквани БЕБОЦИ!  bouquet

# 191
Добро утро и от мен!
На всички проблеми стискам палци да се оправят  Big Ups
Аз тази нощ се наспах, събудих се само веднъж ,защото дъщерята бълнуваше и плачеше на сън,че ''каката щяла да я изяде''.... Laughing
Mushinka най-добре отиди при специалист! Иначе аз имах същия проблем преди 2месеца и отлагах да отида на лекар,защото реших,че е от бременността, а и някой беше споменал,че му се случва същото ... След 2дни болки в заглухналаото ухо се престраших да отида на лекар и се оказа,че просто ми е запушено и затова не чувам с него. Проблема е от това,че имам ужасния навик след всеки душ да си чистя ушите с клечки, което е много вредно. Лекаря ми каза,че ушите никога не се чистят на вътре,а само от вън съвсем леко.
Дано да е това проблема и при теб и да се оправи.
siska79 може и да си писала,но не си спомням, исках да те попитам по каква причина си сменила толкова много колички, никога не си оставала напълно доволна или зареди дизайна? Аз лично и второто си дете ще гледам в количката на Айя JANE PRO SLALOM защото до сега не ми е харесала никоя друга повече, а и не съм намерила по удобна за мен, а и мисля за детето.
Мойте планове са да раждам в Токуда ( ако стигна на време до София). Simple Smile

# 192
Здравейте коремчета, извинявайте че нахлувам в темата ви, аз съм от мартенските 2009 мами. Пожелавам на всички ви да успеете да устискате до май и да родите здрави и красиви бебчовци  bouquet
И тъй като предполагам, че не всички сте си накупили необходимите работи ето едно предложение от моя страна - за повивалник - http://www.prodavalnik.com/ppc/showcat.php?cat=500&ppuser=58794, както съм написала в обявата не е ползван, но се оказа, че в спалнята няма място за него.
Хайде Hug

# 193
  • Велико Търново
Just VANIA,омразваха ми Mr. Green

# 194
Добро утро!Явно не само аз съм сомнанбул, който яде и нощно време Sick Цяла нощ ставах, лягах, WC, плодче, WC, шоколадче и така до към 7 сутринта...Ако знаех, че има някой онлайн, щях да се включа Rolling Eyes Мойта бебка си спи почти цялата нощ, за разлика от мама, а през деня тренира за акробатка  newsm32Отивам за кафенце, после пак ще се включа morning

Общи условия

Активация на акаунт