Отговори
# 195
  • Русе
Добро утро и от мен.
Добре дошла на новата мама  Hug
Продължавам да стискам палци на всички мами с проблеми  Praynig
Да се похваля и оплача. Снощи на бегом стегнахме два-три сака дрехи и спахме за пръв път в новата къща. От вълнение или от притеснение не мигнах цяла нощ. И сега не ми се спи и съм се  Shocked но сглобих компито до главата си и съм си легнала. От една седмица прекалявам с натоварването и ме е страх да не стане някоя беля. Из цялата къща има разхвърлян багаж и боклуци ама когато мога.  Crossing Arms

# 196
Добро утро и от мен   bouquet
Добре дошла на новата мама   bouquet
Тази нощ поспах малко по-нормално от другите, но определено не се чувствам отпочинала. Аз днес пак не съм на работа и все още се чудя какво да правя, ако някой се чуди как да убие няколко часа, може да отидем на кафенце  Party. Така е в нашата фирма тя шефката/кумата ми  е бременна почти колкото мене и нея е гони един мързел, та като няма спешна работа гледа да си почива  Rolling Eyes, та и аз покрай нея  Hug
Ели много трябва да се пазиш, още по-повече, че до скоро имаше сериозни проблеми. Не се притеснявай за бъркотията, всичко ще се нареди макар и по-бавно отколкото ти се иска  Party. Само не се преуморявай   bouquet
Хайде на кафенце   food010

# 197
  • вече Пловдив
Здравейте, мамчета! Хайде и аз да се присъединя към пиещите кафенце   food010 Аз тази нощ поне се наспах - не ставах до тоалетна, само 2-3 пъти се събудих и направо съм нов човек  Simple Smile
Момичета, силно стискам палци на всички мами с проблеми  newsm10 newsm10 newsm10 Ели, полежавай, тъкмо се закрепи и ние си отдъхнахме, че си добре! Къщата все ще я подредиш и изчистиш, това може да почака  Hug

# 198
  • Стара Загора
Добро утро мам4ета и аз да си пийна сутрешното   food010 с вас. Сиска79 благодаря за отг.за месе4инките според мен това са малки рожд.дни всеки месец на датата нали  smile3521 ама то е безмислено да следиш на всяко мам4е,аз също не държа даже не го знаех това  newsm78.Моми4ета нали се държите Деси,Нинище,Пъстроо4ка  Hug Hug Hug Голямо гушшшшшшшш на вси4ки ви  Hug Hug Hug Hug

# 199
Добро утро момичета,

Аз сутринта бях на консултация. Всичко изглежда добре. От началото съм +15 кг вече,но аз качих много в началото иначе за последния месец съм качила 1,7 кг, което ми се видя даже малко малко, ама явно вече идването на пролетта започва да си оказва влияние. Многото килца дето ги лепнах първите месеци си ги обяснявам със спирането на цигарките и тази пуста психика... бременна съм, следователно може.
Както и да е, пуснаха ми изследвания. Ще видим докуде сме я докарали с хемоглобина и със състоянието на бъбреците.
ООООх момичета вече нямам търпение да дойде 11-ти Април, оттогава ми започва 45 дневния. Вече направо не издържам на работа.
Нищо не съм купила или подготвила още за бебо, не намирам време. Ама като излезна в болничен ... ох мамо... щурм на магазините и яко чистене и преустройства у нас.
За раждане съм се насочила към Токуда. Фирмата ни прави допълнително здравно осигуряване към Евроинс и те ще ми поемат цялото раждане. Аз ще трябва да платя около 500 лв за престоя на бебето и ваксините му и т.н. Реших че като е бонус защо да не се поглезя. Ако някой има някакво инфо за лекари там ще съм благодарна да споделите. Надявам се да няма проблеми и да си родя естествено.
Лелеееее отплеснах се.
Стискайте момичета още малко, радвам се че Деси се чувства по-добре. Сега чакаме добри новини и от другите мами
  bouquet

# 200
Добър ден на всички.
Стискам палци всички пролеми да отшумят без последствия.
Аз се подготвям за ден на отворените врати във Втора градска.Времето обаче гледам се разваля,дано не плисне някой дъжд  Sad
Мамчета,много хубави покупки имате,със здраве да си ги ползвате.Засега лек ден!!!

# 201
Добро утро и от мен момичета , вчера нямах много време да пиша и само драснах за Деси и за прегледа на бебо набързо.
Аз също имам проблем със съня. Снощи заспах към 1 и то пред ТВ -то и се събудих в 4.00 преместих се в спалнята и няма заспиване и така до 8 сутринта. После като му отмърках, та чак до 10.00 Детето горкото се самоотглежда Joy
Вчера с доки си поговорихме за раждането по същество . Ще е с цезарово някъде между 10- 12 май.Като се видим пак през април вече ще уточним всички подробности. Нащо мъниче за първи път се покри - обърнал се е надоло с главичката и само едно ушенце и половин оче се виждаха. Побутвахме го насам , натам обаче той - не . Спа си през цялото време и никакво внимание на публиката.
Както и да е - има на майка си ушите hahahaзначи може да прилича повече на мен  newsm12 надявах се да е на мъжа ми и дае синеочко но уви ... ще видим де ама така ми намирисва ...
Нашия  тати го спешихме и вместо на 15 ще лети на 8 ми Май за да е тука в пълна бойна готовност.
Аз мислех че ще се затръшка че е по-рано а той веднага хукна да си резервира ранен полет. Усещам аз че май и той почна здраво да се вълнува  smile3521 smile3502
Ще си имам двама мъже скоро.
Зайче много ми харесва твойта ваничка. Мерси мила за писъмцето в лични. Има обаче една на Чиполино на същия принцип и на 124 лв и до 148 съм я виждала.
и другата която ми харесва пак такава е на brevi http://www.brevi.eu/en/prodotti-prima-infanzia/igiene/aqua/i-colori.html но тя е 299 лв. вече.
 Ако мъжо се запъне на тази цена (не ми се вярва де ама )може и тази да свърши същата работа.
А от каталога с комплектите за легло съм си харесала този със жабата и виолетовите водни лилии и още един с едно мече и зайче - много цветнички.
Сиска не дразни лъва Чемширов , той вече взе да захтирява май с второто дете  hahaha да не стане буря в рая  Hug
Ох аман от тва сиво навън . Искам слънчицееее вечееее ....
Хубав ден момичета. Почивайте и се пазете  love001

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 11:52 от Felina

# 202
Добър ден момичета,
аз от доста време не съм писала, защото няма нищо ново покрай мен, но ви чета да знаете.
Стискам палци на мамите и само хубавки новини очакваме- ето при Деси вече има светлина в тунела и при другите ще е така.Стискайте крачетата моля ви .
Аз  иначе уж съм добре - астават ми още 2 дни на работа и после в къщи ще си почивам уж, но ме чака ходене по магазините да си избираме фаянс, паркет , и още много неща , че нали от април полека лека ще си оправяме апартамента. Пък и за бебка и за мен ще трябва да купувам доста неща . Списъка ще го правя другата седмица и ще излезе доста голям.
Кой се интересуваше за Вис Виталис - днес по радиото чух , че ще го откриват на 04,04,2009 и ще бъде на Симеоновско шосе обяче кой номер забравих .Та аз смятам от там да си купя доста неща , защото си го харесвам магазина още от едно време , когато живеехме в Пловдив доста си го посещавах.
Ами друго интересно почти няма - пия си лекарсвата и чакам да дойде петък да ходя пак на изследвания и дано хемоглобина се е вдигнал малко и урината да ми е по-чиста , че с тия хапове ми писна вече.
Лек и усмихнат ден , че днес навън е доста странно времето - сутринта валиши сняг, после слънце  сега позадуха - въобще баба Марта почна да се изявявя пак, а чакаме първа Пролет да посрещаме.

# 203
  • гр.Стара Загора
Здравейте мамита,да се похваля цяла нощ спах непробудно и сега се  kyllmg чувствам се много добре  smile3521
Стискайте палци дългоочаквания ден дойде днес съм при доки да видим малката скокливка.Днес трябва да ми пусне последните изследвания кръв и урина дано всичко е ок и от понеделник съм си в къщи.Чака ме много чистене и пренареждане и живот и здраве пускам се по магазините че нищо не съм купувала а като ви гледам покупките се разтапям newsm10
На мамите с проблеми моля ви момичета дръжте се не остана поне до април устискайте.Господ да ви пази вас и малките ви слънчица  Praynig Praynig Praynig
Приятен и усмихнат ден ви желая,довечера ще намина да кажа как е минал прегледа
  love001  love001  love001

# 204
  • Стара Загора
Роси успех на прегледа с теб сме  Hug Hug Hug пиши ми после по-подробно как е минало,за болници,упойки и тн..... newsm10 4ао и лек и спокоен ден на вси4ки мами

# 205
Добро утро и от мен .
Добре дошла на новото мамче  Hug
Абе момичета да ви питам, чета че всички ходите на изследвания , на мен доки ми каза че като отида за 45дневния болничен ще пуснем всички изследвания . Дали не е късно, вие ги правите по-рано  newsm78   или бъркам нещо.

# 206
Ха добър ден и от нас! Нещо днес не съм в кондиция. Едно отпуснато, омърлушено ми е... бебетата правят супер вяли движенийца... крива работа. Ще да е от грозното време. И аз искам слънчице вечеееее...
Фелинка, много приятно изглежда и ваничката на Чиполино. честно да си призная, това е един от малкото артикули, за който не съм правила специално проучване и не съм имала изградена концепция. И понеже таткото не обича да го мъкна по магазини, взе човека радикално решение. Аз само пресметнах набързо, че най-евтиният шкаф с повивалник, който съм виждала + средната цена на ваничките, които случайно съм заглеждала + самата мека част на повивалника правят приблизително 200 и нещо и затова не възразих особено. Пък и ползваме някаква отстъпка в тези магазини. Виж, за портбебетата, които вървят като аксесоар към количката и са неадекватно скъпи, успях да го спра. Той се беше залетял да ги поръчва, ама аз дадох деликатно отпор  Laughing. Абе, голям купон е това пазаруване... Но вече се усещам, че яко взе да ми писва това обикаляне и чудене, не знам вие как сте...
Много се радвам и аз за Деси и това, че са се поуспокоили нещата при нея. Поздрави от всички нас! А за случката й с моя "любим" доктор... нямам думи просто. Почвам да мисля, че мамите късметлийки, при които нещата минават по мед и масло при срещите им с този човек, всъщност не са ЧАК толкова много, колкото съм мислила преди... Язък!
Мисля да се захвана с малко видео монтаж днес, ама ще преглеждам от време на време темичката и дано само добри новини да има (имаме право на тях след последните два дни...)  Hug

P.S. Фелинка, много съм кьорава, ама не откривам в кое албумче е количката на твоя малчуган...  newsm78

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 13:13 от zaiobaio

# 207
Слава, и на мен ми казаха абсолютно същото - всички изследвания другия път, като отида за болничния. Според мен, не че има връзка с болничния, просто тогава е подходящ период за предпоследни и последни изследвания. То си зависи и от преценката на доктора, затова има мами, които вече са ги направили....

# 208
  • София
Здравейте в този слънчево-снежен ден!! Имам въпрос - какво усещате, когато бебето ви рита или бута по пикочния мехур? Че аз от няколко дена имам доста дискомфортно усещане, да не кажа наболяване, като ме сръга ниско долу...  Thinking
Slavaa , аз лично си ги пускам тези изследвания по мое усмотрение, всеки месец.

# 209
  • София
Здравейте и от мен,
доста отдавна не сам се включвала,но чета редовно.
Имам една приятелка,която два пъти е раждала във Втора градска болница
и е много доволна(но все пак това е било преди 3 години) ако някой има по-прясна конкретна
информация моля да ми сподели,защото напоследак и аз съм се зачудила за там.

Някой знае ли къде в София мога да видя тези колички houck на живо,че не намерих инфо в нета,
а искам да водя мъжа ми в събота да разгледаме?

Иначе ния сме добре и стискам палци всички да успеем да достигнем благополучно деветия месец.
Доскоро Hug

Общи условия

Активация на акаунт