Отговори
# 210
  • гр.Стара Загора
Slavaa доки ще ми пуска сега тези изследвания тъй като от 22.03.2009 ми влизат в сила 45 дена преди термина болничните и тя предцени че за днес ще ми ги пусне за да мога да ги направя и занеса до тогава.Също днес ще говорим и за раждането  тъй като тя работи в тази частна клиника към която съм се насочила НиаМед ще я помоля да ми разясни и за епидуралната както и да ми запази час за изследвания при анестезиолог,тъй като аз съм от пъзлите и без упойка ме е страх.

# 211
Благодаря ви за отговорите, аз се притесних дали ми обръщат достатъчно внимание  за това попитах. Макар че за сега съм доволна от доки ама знам ли.

# 212
  • София
лято!, и на мен ми се случи на няколко пъти такова сръгване точно отдолу, не знам дали беше точно в пикочния мехур, но си болеше. Тогава бебето беше седалищно и явно с крачета много риташе. При мен като се случи така гледам да се изправя, най-ми помага да се поразходя малко и беба престава да рита. От няколко дни май се е врътнала и не рита вече там, ще видим другата седмица като съм на преглед.

И на мен най-близо ми е Втора градска, и може да раждам там, но още не съм решила, така че ако имате инфо споделете - най-вече ralichkou след посещението днес, а и лято! и ти май имаш информация за там. Доколкото разбрах няма свиждане изобщо, така ли е? И бебетата стоят ли при майките през деня?

# 213
  • София
Мерси, waterlilia! И аз стигам май до това заключение, само че при мен бута с лакти, ако не се лъжа. А ми омръзна да тичам и да занимавам докторите с всяка болежка... Даже одеве ме хвана срам, разминах се с доктора по коридора и веднага се опитах да му разправям какво ми е, пък той бързаше все пак и рече да не му се оплаквам всеки път  Embarassed
За свижданията - значи няма в самото отделение; то, както може би някои знаят, е заключено и за да излезеш, трябва някой от персонала да ти отключи. Таткото може да види бебето и майката през някакво стъкло ли, мрежа ли... Не знам, може това да звучи плашещо, но според мен си заслужава - представете си зимно време например как се върволят групи роднини, кални и кихащи... Ох, живот и здраве, ще видим Simple Smile
А, да, за бебетата - по принцип си стоят при майките, но мисля, че ако помолиш акушерките, може да ти го носят само за хранене...

# 214
Здравейте куклички!
За сега бивам пия хаповете с високо вдигната крака и стиснати кълки Laughing Laughing Laughing
Много се радвам за Деси , и се надявам и за напред да е добре
Благодаря ви, за съпричасността  Hug Hug Hug,и дано тази шийка се втвърди.  Praynig
А сеа ви оставям и отивам да пазя леглото
Лек ден на всички и се пазете! Hug Hug Hug

# 215
Здравейте, и аз доста рядко пиша, но пък всеки ден съвсем редовно си ви чета. Ох това безсъние - започна се вече, и киселините ме хванаха, има нощи в които си заспивам почти седнала  Grinning. Но дано това да са ми проблемите до края. Аз исках да ви запитам имате ли информация кога за последно се пускат кръв и урина, с които се отива в болницата за раждане. Дали е последната седмица се чудя  Rolling Eyes
Стискам палци всичко с момичетата и техните деца да е наред, но съм оптимистично настроена и дано всичко да се оправи. Още малко остана и бебенцата на повечето от вас вече ще са на бял свят. Аз съм определена чак за края на май, а и майка ми спомена че и мен и брат ми ни е родила по-късно от датата на термина, че ако и при мен се повтори това ще отиде то юни месец. Оф че далече ми се струва. Искам вече да гуш бебо и да си се гледаме вкъщи.
Хубав ден на всички и повече усмивки!  Laughing

# 216
лято, това с движенията на бебето много ниско долу си меко казано неприятно - направо си боли  ooooh!
Питах на една консултация и доктора препоръча да лягам и да вдигам краката примерно на таблата на леглото, леко присвити, но да са нагоре.. един вид така да го предизвикаш да се завърти. Аз го правя, макар, че не винаги работи. Хубавото е, че бебето не остава дълго в тази поза, щом ги имаш тези усещания от вчера, скоро ще отминат. Мен не ме държат повече от 1-2 дни.  Peace

# 217
Здравейте, момичета Simple Smile
Аз не пиша мн често,но се опитвам да чета всичко, но е доста трудно, аха започне нова тема и си казвам отивам да свърша нещо, забравя за темата и като вляза пак до 15-16 страница вече сте стигнали и после трудно се наваксва Sad
За Токуда, една приятелка ражда при д-р Диков и е мн доволна, за останалите лекари нищо не мога да кажа. Но като цяло е мн доволна от болницата и от отношението, престоя, всичко.
За нас с беба: Тя така шава, че е страшно от време на време, мъжа ми мн се стряска и ме гледа  Shocked  #Crazy а тя вътре  newsm68 newsm32 newsm32 newsm32 Party
И мен от време на време така ми притиска пикучния мехур, че имам чувството, че ще се изпусна(независимо, че преди малко съм пишкала) Но и аз се изправям хубаво, потупвам я(сиреч тупам корема) и говоря Simple Smile
Гледах снимките с покупките и да ви кажа мама dendri и mirayes ме впечатлиха с количество. Тези дрешки само за новороденото ли са или сте купували и за 3м и 6м и +?
Аз общо взето за сега съм се спряла на легло, една мама беше писала за подобно Аделина лукс, аз избрах Деси Макс http://www.dizainbaby.com/bg/maxi.php изглежда ми мн функционално. Само още с мъжа се чудим за цвета, че нали леглото става после и за по-голямо дете, дали ще иска да спи в розово легло?Simple Smile Ще го измислим, сега чакам от магазина да ми се обадят дали го имат налично.
За количка се спряхме на тази http://image.pazaruvaj.com/full/34852191.jpg
Иначе със съня съм добре, само дето нощно време ставам поне по 5 пъти и после имам трудности пак да заспя, но вече почти и на съм мога да отида до тоалетната, все едно не съм ставала -спейки Simple Smile
Имам ужасни киселини и вече не знам какво да взимам, направо е ад Sad

# 218
Сигурно тук ще ви застрелям с глупавия си въпрос..., но откъде разбирате кога ще има дни на отворените врати в родилните? Embarassed

# 219
не виждам какво е глупавото на въпроса, като не знаеш питаш Simple Smile
http://www.9m-bg.com/?p=rubrik&sub=3

# 220
Сега ми звъняха от БУЛГЕН.
Утре ще изпратят контейнерчето в отделението, в което ще раждам, а на мен ще ми пратят договора.
Приключих с тази хамалогия. Остава да се моля никога повече да не се наложи да общувам с тях.

# 221
  • София
Благодаря и на princess77 и bani за споделените усещания при сръчкване ниско долу Simple Smile Аз се опитах да полежа и да го предразположа да се завърти, да видим колко съм успяла!
И на мен ми е интересно да чуя отзиви от "Отворените врати"!

# 222
Здравейте мили мами , аз се намесвам във вашата тема , но имам час при д-р  Ризова в Бургас в клиника "Св. София " утре /19,03,2009/ от 11 и 30 часа , ако някой го иска ще го отстъпя ,моля пишете на лични ! Извинявам се ако съм подразнила някой с моята намеса ! Желая ви лека бременност и успешно раждане !   bouquet

# 223
Здравейте МАЙ-чета!

Аз ви четях днеска през деня, но цял ден бях на работа и съм толкова изморена, че си дойдох в 5 часа и като легнах, та направих 1 час сън и сега вече не помня какво сте писали.  Crazy
 Praynig Моля да бъда извинена Praynig

Деси ми беше писала и каза, че удържа положението за сега. Всичко е наред до този момент.  Praynig

Лято при мен се случват същите нещас беба, много жестоко ми подскача в корема и имам чувството, че все още не заела правилната поза, а си се върти в корема.
И аз нямам търпение да отида в понеделник да я видим какви ги върши. Понякога целия корем ми подскача.
Имама ужасни киселини, много ми е кофти и пих сода оня ден, дано не се наложи и сега да пия, че е много гадна тази сода.
Поздрави за покупките, които сте направили момичета. Аз все още нямам кой знае какви покупки, че ще ползвам от каката и ми е добре. Видях една хубава ваничка, Фелина я беше пуснала, виждала съм я на живо, много ми харесва и на мен.

Аз, Деси съм я къпала до 9 месец в леген. Тя беше толкова мъничка, че нямаше смисъл да й слагам коритото и да го пълня, а като знам и колко трудно се източва, просто и сега няма начин да го ползвам в началото.
За толкова малко парче месо не си струва, но аз си го бях купила като се роди детето и не ми пречеше като си стоеше в ъгъла.

# 224
Здравейте на всички милички и пораснали тумбачета! Пиша ви от Майчин дом. Използвам намалението докато съм се вързала към някаква мрежа да изкажа благодараността си за огромната ви подкрепа Hug Hug Hug
Прегръщам ви всички и ви целувам!  love001  love001  love001
За мен както вече Фелина - специални благодарности и поздрави -  вече ви е обяснила има малка надежда да устискам.
Марков ме уплаши първоначално, че Максимилян ми расте с месец закъснение, но после ме успокои, че дори и контракциите да не спрат - ТЕ ЩЕ СЕ ПОГРИЖАТ ДА СЕ РОДИ ЖИВО И ЗДРАВО МОМЧЕНЦЕТО МИ Praynig
На 22 Март влизам в 8 месец и той ми каза, че и един ден в повече в тумбачето ми ще е от полза. Дали 1300кг.  или 1500кг. бебо щял да оцелее newsm17
Дано успея да се закрепя, че вчера пак контракции и болки дори, та днес ми влкючиха още една система Гинаприл и едновременно ст това върви и Магнезия. Очаква се да ми направят и гинекологичен преглед да видят шийката до къде я е докарала да няма разкритие или нещо като скъсяване. Стискайте ми палци да няма newsm10
Хубавото е, че аз вече съм по-спокойна като че ли вече. Просто се настроих, че когато и да дойде МАКСИ на бял свят е добре дошъл и ще бъде чакан и обичан smile3521

На всички мами с проблеми СКОРО ПОДОБРЯВАНЕ - , и само позитивни мисли Hug Peace
На тези с прекрасните резултати от прегледите БРАВО дръжте фронта все така, че малко ни остана  love001 smile3501 newsm10
Цунки по сладките тумбачета от мен и си слагайте розовите очила newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт