Тайната на дългата и здрава коса - 61

• 29 797
  • 310
  •   1
Отговори
# 195
На влажна съм го нанасяла, както и ампулките. На суха също. На мен не ми хареса този продукт и това си е. Косата ми стоеше супер сплъстена и мръсна.  Sick

# 196
  • България <3
Здравейте
Искам да ви питам , както рядкото подстригване на косата не е много добре, честото добре ли е? Случайно видях, че повечето ми косми в корена са дебели и постепенно изтъняват и накрая са някакви като филирани. И реших всеки месец докато се пооправи на 1вия ден от месеца да се подстригвам (самичка). Мислите ли, че честото подстригване може да навреди по някакъв начин на косата? Примерно, ако свикне да се подстригва често и после да не може да издържа на повече от един месец неподстригана?
Благодаря предварително Simple Smile

# 197
  • София
Аз излизам в почивка. Нямам Тривитаминол. Само масла. Ама ще карам на шампоани само. Даже без балсам. Flutter

Аз месец и малко бях така. Резултатите се виждат точно в тези периоди. Поне това е моето заключение.  Hug

и аз съм така от един месец.. Embarassed
дано много не се отрази.. Rolling Eyes Confused

# 198
Здравейте
Искам да ви питам , както рядкото подстригване на косата не е много добре, честото добре ли е? Случайно видях, че повечето ми косми в корена са дебели и постепенно изтъняват и накрая са някакви като филирани. И реших всеки месец докато се пооправи на 1вия ден от месеца да се подстригвам (самичка). Мислите ли, че честото подстригване може да навреди по някакъв начин на косата? Примерно, ако свикне да се подстригва често и после да не може да издържа на повече от един месец неподстригана?
Благодаря предварително Simple Smile

Искаш да кажеш косата да свикне на нещо? Няма такъв филм. Всичко е до психика.

# 199
Здравейте, не съм пробвала още тази маска с тривитамола, но често се клепам с масълца. Косата ми страшно падаше лятото и незнам от шампоани и масла ли спря или просто й мина перода. Наскоро си взех маска на Angel, която принципно е за боядисана коса(моята не е),но едва ли има мн значение newsm62 и поне на моята коса много добре се отразява...става много по-мека, бляскава и жива. Притеснява ме единствено това, че ми се налага да слагам повечко в сравнение с другите маски. И се чудя косата ми ли попива повече или маската е причината... и да продължавам ли да слагам толкова (количество около един орех)...

# 200
  • В полите на Пирин планина
coolady количеството зависи от консистенцията на маската. Някои се нанасят по-лесно, а други - напротив. Освен това аз лично слагам доста повече от посоченото от теб количество  Flutter

# 201
Момичета - знам, че сте отличнички в грижата за хубавата коса и затова се обръщам към вас Simple Smile - някой да е чувал за Ампули №3 EUCALIPTO реструктуриращи ампули с екстракт от бамбук, мента, евкалиптово масло. Имат антисептично, освежаващо, тонизиращо и стимулиращо действие.?!

Защото току-що си ги сложих на гривата, а не си спомням дали се отмиваха или не?!  hahaha

Моля знаещите да ми помогнат  Praynig

Гугъл нещо не успя да ми отговори на въпроса.

# 202
"Себорал Форте" и аз нанясам на влажна, разресана коса. Действа ми много добре, може би значение има и фактът, че косата ми е нормална към суха. smile3506

coolady, аз не се събразявам много-много с упътването на маските/балсамите. Слагам по толкова, колкото ми е небходимо. Обикновено количество около два ореха. И стоя по 10-15-20 мин.

Свърши ми Стимуланта, а в събота ветеринарната аптека не работеше. Днес си дадох малко почивка на косата - измих я само с шампоан и балсам. Сложих си сок от алое и я оставих сама да изсъхне. Резултатът е супер. Жалко, че в момента няма кой да ме снима. smile3516

Тази седмица вече почвам тривитаминола. smile3521

# 203
Мис арк, да знаеш, че от това твое запитване за тази козметична серия, вече три приятелки се интересуват. Едната видяла по някаква чужда телевизия реклама на някакъв шампоан от тази марка. Лично аз си харесах най-много биовъзстановяването... после видях и поста на Милена и  Flutter
Случайно някой да знае цените на тези продукти?
Ти самата ползвала ли си нещо?

Интересува ме и какво мислят дамите за кератиновата терапия. От доста време се интересувам от нея, но така и не съм ви питала до сега. Някой в домашни условия правил ли си е нещо подобно?

Леле, то много въпроси станаха, много нещо  Mr. Green

Розичке, това ли са твоите ампули - http://www.antoanette.com/show.php?id=453&a=
Не виждам да пише, че се отмиват?!  newsm78

Lady Incandescent, много романтични гледки.  Heart Eyes Човек да си има камина вкъщи и да си седи с чаша вино по цял ден пред нея... то мързел, мързел, ама вече направо ме е срам да се размечтавам

# 204
Анелия85 то вчера времето беше само за мързел - а днес е ужасТ - мокрооооо ...
Извинете за спам - а  Wink

# 205
Знам, че сто пъти е писано но не мога сега да открия как нанасяте ампулите за коса на Denise, на суха или мокра коса newsm78 И по цялата дължина ли?

# 206
Аз ги нанасям на суха коса и по цялата дължина.

# 207
Анелия, ето  от тук може да се поръчва има и цени !
 http://-spam083-/index.php?manufacturers_id=10

Аз моите си ги купих от магазините !

# 208
Аз ги нанасям на суха коса и по цялата дължина.
  bouquetМерси

# 209
http://-spam083-/product_info.php?cPath=30&products_id=53 - smile3508

Оказва се, че реалният им магазин е на 5 минути от мен...Ами сега?! newsm09

Общи условия

Активация на акаунт