Тайната на дългата и здрава коса - 61

• 29 808
  • 310
  •   1
Отговори
# 180
Аз лично нямах обем от Себорал форте. Flutter И корените ми стояха на клечки.

# 181
Същата история и при мен.  Mr. Green

# 182
Здравейте,от вчера ви чета темичката и ми стана доста интересна.
Заинтригува ме маската с тривитаминола.
Искам да попитам за какво се изполва тривитаминола по принцип,какво му е прадназначението за животните ??? newsm78
Може ли в оригиналната маска да се замени с нещо друго тривитаминола?
Тъй като след раждането на сина ми започна да ми капе косата ,все още капе но по-малко,дали ще има ефект при мен?

# 183
  • Бургас
GARBO82 всички твои отговори ги има на първа страница,в първи пост!  Peace Grinning

От себорала и при мене беше същата история коса на клечки,без обем.Въобще не бях доволна. Thinking

# 184
GARBO82, по принцип се използва за козината - сгъстяване, по-бързо да расте.. Simple Smile

# 185
Хм, не съм сигурна, че е само  за козината. Например при кокошките се ползва за яйцеснасянето нещо. Flutter

# 186
Мис Арк преди време се чуха много добри отзиви за ЕКС, аз тогава ти пуснах инфо. За мен си взех серията за биовъзтановяване/шампоан ,балсам и елексир/  и един двуфазен възстановяващ балсам за суха,
боядисвана и третирана коса.
Всичко което опитах беше много добро ! Аз лично я харесвам тази серия.
Даже на скоро се чудех за кератиновата терапия !

# 187
Аз не питах за себе си, а за дама, която временно нямаше достъп до форума и не можеше да пише.  hahaha  Нали ме знаете, че не помня кой-кога-какво е пускал... Joy
Благодаря на всички, които се отзоваха!  bouquet

# 188
  • В полите на Пирин планина
Да пиша и аз по въпроса за Себорала - на мен косата ми се омазнява по-бързо от него. Мажа се преди да се мия, а не след това. Иначе мажа и мъжа ми - против пърхут. За това действа безотказно при него. Косата му расте по-бързо - от което той не е особено щатлив, защото работата му налага изрядна къса прическа - затова и аз си го слагам, дано и моята расте по-бързо  Flutter

# 189
  • sofia
Да пиша и аз по въпроса за Себорала - на мен косата ми се омазнява по-бързо от него. Мажа се преди да се мия, а не след това. Иначе мажа и мъжа ми - против пърхут. За това действа безотказно при него. Косата му расте по-бързо - от което той не е особено щатлив, защото работата му налага изрядна къса прическа - затова и аз си го слагам, дано и моята расте по-бързо  Flutter

И аз се мажа със себорал преди измиване по същата причина. Пак действа  Peace.
Понеже се мажа с няколко неща и не мога да разбера точно от какво ми расте косата.

# 190
  • В полите на Пирин планина
КиФла и аз така  Wink

Днес ми беше ден за маска - и постоях 2 часа. Намазах се с бадемово и сусамово масло, 2 жълтъка и мед. Тук при нас е направо зима - цял ден вали ....

http://media.snimka.bg/2459/011174129-big.jpg

http://media.snimka.bg/2459/011174124-big.jpg

http://media.snimka.bg/2459/011174120-big.jpg

# 191
И аз днес най- после спретнах една маска само от масълца.  Mr. Green

# 192
Тук при нас е направо зима - цял ден вали ....

Красота! Shocked

Аз излизам в почивка. Нямам Тривитаминол. Само масла. Ама ще карам на шампоани само. Даже без балсам. Flutter

# 193
Аз месец и малко бях така. Резултатите се виждат точно в тези периоди. Поне това е моето заключение.  Hug

# 194
Същата история и при мен.  Mr. Green
Ако сте го нанасяли на суха коса така се получава.Трябва да е влажна.А и от клечките няма и следа след като се разрешат,аз не съм имала проблеми със Себорал-а.

Общи условия

Активация на акаунт