Тайната на дългата и здрава коса - 61

• 29 820
  • 310
  •   1
Отговори
# 270
 Shocked Страхотен цвяяяяяяяяяяяят!  Shocked

Къде си личи обезцветителят?  Rolling Eyes Blush

Изправяла ли си я, слънце? Много як ник. Много мило звучи.  Mr. Green Слънце така, слънце онака....  newsm19

# 271
наистина си личи че си поддържаш косата много хубав цвят. Аз никога не съм се боядисвала защото си харесвам цвета а и знам че не хубаво за косата Hug Hug Hug мис арк ти не се ли боядиса скоро Hug

# 272
Мис арк, опс... слънчице, честит нов цвят - огън е направо   bouquet

Little Black Riding Hood, мерси - ще издържа още ден-два  Laughing

Милена, разсеяността ми понякога може да бъде възпята в цяла поема  Mr. Green - разбира се, че има лунен календар на 1-ва страница  Crazy

Като ми свърши Рене-то май ще се насоча към кератиновата терапия... че само слушам добри отзиви. Дано да усети и моята коса този прословут възстановяващ ефект, който се постига с терапията.  Praynig

# 273
Анелия85 ,няма проблем ,всички сме много ангажирани =>разсеяни ! Hug

Краси ,страхотен цвят,невероятен   Heart Eyes! Запали ме, днес отивам да си купя от твоя  newsm26 номер ,не знам на мен дали ще ми стане така  Praynig?!Моята коса маи е 1 тон по-тъмна !Има ли много амоняк в нея ,че съм алергична  Thinking, да знам колко алергозана да пийна преди процедурата ?  4uu А, сърбежа ,ще го преглътна !   Stuck Out Tongue Winking Eye

# 274

Къде си личи обезцветителят?  Rolling Eyes Blush

Изправяла ли си я, слънце? Много як ник. Много мило звучи.  Mr. Green Слънце така, слънце онака....  newsm19

В ляво и дясно точно на нивото на раменете.  Rolling Eyes
Не съм я изправяла, поопънах я малко с ръце и сешоар.

Слънце така, слънце онака...  нали? Joy

Мария132, не знам кога я боядисвах, но корените ми бяха станали над сантиметър. Затова.

Милената♥, страшна воня беше! Повече от на другите бои. Аз дето се боядисвам от ...найсет години, щях да се задуша направо. Crossing Arms На по-тъмна коса не знам какъв ще стане цветът.

# 275
  • София
♥ слънчице ♥ , страхотен цвят си докарала!!!
Аз нещо залитам към Рене Фуртерер, мисля да си взема енергизиращата серия. Някакви отзиви? newsm78

# 276
слънчице, прекрасен цвят, наситен и хубав!  Hug
И снимката в подписа е много красива!

# 277
Е, Tired .....винаги е така ! Всички хубави цветове се постигат със смърдящи бои ! Sneaky

# 278
  • Бургас
♥ слънчице ♥ разкошен цвят.Дано да е траен ще дадеш отзиви. Hug А черешата бързо ли се отмиваше тази на Велатон?

Милената♥ ще стане малко по-тъмно виолетово според мен. Thinking

Аз днес се сдобих с още две масла,карите и маслиново.Утре ще се клепам с маска. Blush

Червеното от маслата бързо ли пада ♥ слънчице ♥? Точно това до някъде ме възпира все още от този "страстен" цвят? Wink newsm78 На кафявото горе-долу се понася..А имаш ли и бели косми или нямаш такива? Hug HugПак много питам. Embarassed Embarassed Confused

# 279
Страхотен цвят!!!Краси  Heart Eyes
Аз все още нямам Тривитаминол, но си правя маска само с масла. Косата ми се чувства много добре.
Анелия какви са тези ножици?

# 280
♥ слънчице ♥ разкошен цвят.Дано да е траен ще дадеш отзиви. Hug А черешата бързо ли се отмиваше тази на Велатон?----Не, страшно траен цвят се оказа!

Червеното от маслата бързо ли пада ♥ слънчице ♥? Точно това до някъде ме възпира все още от този "страстен" цвят? Wink newsm78 На кафявото горе-долу се понася..А имаш ли и бели косми или нямаш такива? Hug Hug-------На мен не ми пада от маслата. Имам доста бели коси, особено около слепоочията

# 281
  • България <3
Да знаете на какво се натъкнах преди няколко дни.. Може би темата не е точно такава, но пак е свързана с косата. Сещате ли се онова сладко чернооко момиче Рейчъл Билсън, което участва в Ориндж Каунти, по което въздишаха всички момчета? Не знам за вас, но аз я запомних с погледа и, с тези черни очи и с .... гъстата, бухнала и еластична дълга коса:
Снимка 1
Снимка 2

А погледнете на какво се натъкнах преди няколко дни:
http://i42.tinypic.com/f2odax.jpg
http://i44.tinypic.com/25g76l5.jpg
 Shocked

Да не ме разберете грешно, че се бъркам в живота на хората, но... останах меко казано очудена как една от най-известните холивудски млади актриси има толкова непоссържана коса. То направо моята перушина е по-добре от.. нейната. Peace

# 282
 Shocked Shocked
Ние сме направо за рекорд! Без стилисти и персонални фризьори.... Flutter

# 283
Момичета,направих си маската с тривитаминола,ами май,че има блясък,но утре  на светло ще видя как ми изглежда косата,ейййй ама тая газ много вони значи,и сега след като я измих косата ми пак  се носи миризмата Twisted Evil,другия път май няма да сложа газ  Mr. Green,омириса се банята  Laughing

# 284
Ами то май повечето известни личности са с перушини,ама им ги издокарват на снимите уж ,че са хубави,а всъщност  нямат хубави коси Laughing

Общи условия

Активация на акаунт