Тайната на дългата и здрава коса - 61

• 29 797
  • 310
  •   1
Отговори
# 210
Lady Incandescent, за мързела думи нямам просто. А и нещо започвам да настивам, така че представи си колко ми е трудно да правя каквото и да е...  Crazy

Милена, благодаря ти - разглеждам още сайта. Интересни неща има. Ти какво си пробвала и какво ти харесва. Аз веднага клипнах на кератинова терапия и биовъзстановяване. Явно натам си ме влече  Mr. Green

black_ice, амиии.. .бая труден избор се очертава. Предлагам днес да минеш 2 и половина минути от пътя, после да се върнеш обратно, а утре - другите две и половина  Wink   Joy

# 211
  • sofia
Хора, колко козметика за коса ползвате? Сега си преброих само шампоаните 9 бр са  Embarassed.
Този магазин е близо и до нас, как не съм го посетила още, срааааам  Embarassed. Ще се коригирам още утре  обаче  Peace.

# 212
  • В полите на Пирин планина
Ами аз имам следната козметика за коса в момента - 3 шампоана, 1 балсам, 1 пяна за коса, 2 крема без отмиване и 3 вида масла на Икаров  Grinning Имала съм и повече - обикновено по някоя готова маска за коса и поне още един вид пяна / или друг някакъв течен фиксатор ... Flutter

# 213
Хора, колко козметика за коса ползвате? Сега си преброих само шампоаните 9 бр са  Embarassed.
1 шампоан на Рене Фюртере;
1 балсам на СЕРИ; (редувам с маска за коса)
1 балсам с отмиване;
1 бадемово масло след като си разплета косата;
лятото добавям и защитен флуид с фактор.

# 214
Шушулче този защитен флуид ми стана интересен - какъв ползваш, има ли ефект за предпазване на косата и влияе ли на вида й външно.

# 215
  • Варна
Здравейте!Аз бях тази , която пита чрез "мис арк"за шампоани "EKS".Явно ще ходя да си купувам , за да разбера за к'во иде реч!После ще изкажа мнение относно тях.Някъде след 1-2 дена ще да е,че не съм от най-търпеливите,но днес магазина дето ми е близо не работи.

# 216
Флуидът е на Рене Фюртере, ползвах го от края на май до средата на септември. За мен ефектът е в главата ми Mr. Green всички е на психическа основа. Иначе мирише мн нежно и за това лято ще си го купя пак. Косата ми не е ставала суха след плаж, но да не забравим, че аз в морето влизах рядко, а косата си я потапях само в 2 от дните, стоях с шапка, когато събирах слънчеви лъчи. А и цяло лято използвах шампоан и маска от проф. серия на Л'Ореал.
Така че не мога да кажа доволна ли съм, или не, т. к. грижите ми за косата през лятото са адекватни за сезона.
Щом бих си го купила отново, значи не ми е навредил Peace

# 217
Благодаря за информацията  Peace

# 218
Мис арк, да знаеш, че от това твое запитване за тази козметична серия, вече три приятелки се интересуват. Едната видяла по някаква чужда телевизия реклама на някакъв шампоан от тази марка. Лично аз си харесах най-много биовъзстановяването... после видях и поста на Милена и  Flutter

Ти самата ползвала ли си нещо?

Не, не съм ползвала никой от продуктите от линка, за които питах.

vikit78 , къде се намира този магазин? Thinking

# 219
Здравейте на всички  Flutter

От известно време следя темите във форума, но едва сега се решавам да пиша Embarassed Днес за първи път си правя маската с тривитаминола и като чета постовете ви леко ме хваща яд, че не я започнах по-рано (като се има предвид, че я зная от вече почти година ooooh! ) Имам едно малко въпросче към вас. Като си забъркате маската с посочените количества от продуктите, достатъчна ли ви е сместа? Струва ми се, че ми идва леко недостатъчна, но искам все пак вие да си кажете мнението като вече доста вещи в "занаята" Mr. Green

# 220
Ако ти се струва недостатъчно количеството, което си забъркала, следващия път увеличаваш пропорционално съставките.
И добре дошла!  bouquet

# 221
Този магазин е близо и до нас, как не съм го посетила още, срааааам  Embarassed. Ще се коригирам още утре  обаче  Peace.

Ох,и аз бях така......Ту един шампоан,ту друг да пробвам.....ужас!Пък и постоянно рекламират разни боклуци и те примамват.Когато пътувам за по-дълъг период единият ми малък куфар или поне раница е пълен с козметика-шишета с какво ли не.....Не се шегувам.Напоследък тази мания е затихнала,но пак имам 4 шампоана и 2 балсама.пак е много!
А!и отделно......неща ,които се опитвам да не ползвам много,но все пак трябва да ги имам за всеки случай- спрей балсам,маска , гел и лак за коса , крем за блясък, серум за изглаждане, спрей за обем,помада за блясък, спрей за изправяне с преса, течни кристали 2 вида, хининова вода!,масла, стимулант за растеж.....Хахахаха...цялата поредица звучи ужасно абсурдно написана черно на бяло.
Искам накрая да споделя,че всичките тези мазила са с неслучайни марки- като CHI, AVEDA, Paul Michael, Biolage,Redken,Sebastian......И въпреки всичко не виждам да са ми помогнали особено или да са подобрили качеството на косата ми,или да са я предпазили от косопад.Радостната вест е,че често присвоявам продуктите от съпруга си и не аз давам толкова пари за МОДЕРНИТЕ  мазила.....

Не залагайте на широката гама скъпи продукти.Те наистина дават надежда,че може да ни помогнат да блеснем,но ако го нямаме заложено отвътре едва ли ефектът ще е потресаващ.
Аз напоследък залагам на натуралните продукти,масла,на хининовата вода .А най-добре е да се подсилите отвътре с витамини и микроелементи и богата храна!!!аз го направих и косата ми спря да пада  и почна да расте много нова Grinning

Последна редакция: нд, 22 мар 2009, 21:18 от katalina69

# 222
кой балсам за коса харесвате?

# 223
  • Варна
Магазинчето е в Аспарухово и аз го знам много отдавна , но все не ми се влизаше в него,и аз не знам защо!Но онзи ден ходих случайно с една приятелка да си купува шампоан и си взе от въпросната марка за къдрава коса.Мирише много хубаво,и утре смятам да отида и да видя какво друго има , и евентуално да се сдобия с нещо ново!Няма да се разхождам напразно я! Laughing

# 224
Здравейте на всички  Flutter

От известно време следя темите във форума, но едва сега се решавам да пиша Embarassed Днес за първи път си правя маската с тривитаминола и като чета постовете ви леко ме хваща яд, че не я започнах по-рано (като се има предвид, че я зная от вече почти година ooooh! ) Имам едно малко въпросче към вас. Като си забъркате маската с посочените количества от продуктите, достатъчна ли ви е сместа? Струва ми се, че ми идва леко недостатъчна, но искам все пак вие да си кажете мнението като вече доста вещи в "занаята" Mr. Green

Не!не е достатъчно,даже ми е много малко,ако трябва да мажа цялата коса ,а не само корените.Така и не разбрах кое точно от двете да правя,но според мен по-цялата дължина е логично.
И моята коса е до раменете  и не е няква гъста,но пак не стига.Двойна доза Peace

Общи условия

Активация на акаунт