Хайде да броим калории

• 182 306
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Привет, ˙·٠•●◊°•Сливница•°◊●•٠·˙ ! Hug За захарта- 100грама-394ккал, 10грама-39.4, 5грама-приблизително 20ккал. Приятно броене!

# 106
  • В сърцето на живота!
Мерси Циана от днес съм с вас и броенето Hug Hug Hug

# 107
Привет и от мен на Сливница и успех в броенето!
Нищо не броих вчера, че голямо плюскане беше, а и днес не съм се качвала на кантара. Утре ще го направя и ще споделя ама очаквам плюс и то голяям Mr. Green
Циана, браво на теб!

# 108
  • Горна Оряховица
Вчера бях повече от стриктна- 1200 кал., но нямаше как трябва да компенсирам уикенда и понеделника  Mr. Green
Сливница- добре дошла  Hug

# 109
    Браво, Мимоза! Аз пък отново навяхнах същия крак- комбинация токче- дупка- и усуках глезена. Боли ме и спрях бягането. Спрях и да си записвам какво хапвам, уж на око и наум броя, ама писането ме дисциплинира. Смятам калориите някъде към 1600-1700, а така без физческо натоварване няма да отслабна. Реших да играя каланетика, ама засега само се търкалям с книжката по мокета и мързелувам. Страх ме е да се кача на кантара, сигурно ще имам плюс. И идващите празници ме демотивират допълнително.Трябва да се взимам в ръце...Успешен ден !  bouquet

# 110
Здравейте и от мен!

Реших да играя каланетика, ама засега само се търкалям с книжката по мокета и мързелувам.

Циана, аз си свалих каланетиката  на компютъра преди месец и  вече имам направени 14 часа . Играя  каланетиката на Калан Пинки 10 в 10.Доволна съм от резултата. Peace
И аз  трябва да компенсирам уикенда и понеделника.
Момичета,колко калории има един сандвич принцеса-79гр ?
Сливница,добре дошла! welcome
Хубав ден от мен.  bouquet

# 111
  • Горна Оряховица
ЕЕЕеее , Цианка, лоша работа с това навехване ,за яд работа. Нищо , не се отчайвай, и без бягане ще стане -само трябва да броиш стриктно калориите и да не надвишаваш 1500. И да пишеш стиктно, че там е истината  smile3523
Пази много крачето, че веднъж като се усуче, все на там го влече  Rolling Eyes

# 112
  Ох, много ме е яд, че не го пазих, и на- беля.  #Cussing out Сега ще се мажа и малко почивка, дано бързо се оправи. Praynig
 Ванчето, мисля, че принцесата е към 200-210ккал/ стандартното е 40гр.хляб- 40 гр. кайма/.
 Глория, браво, каланетиката е супер, аз едно време я играех, знаех комплекса наизуст, сега трябва само да си наложа да почна веднъж. Гуш на всички! Hug

# 113
Циана ,благодаря за отговора. Бързо оздравяване ти желая. bouquet

# 114
 Ох, да се оплача, вчера цял ден броях стриктно, до 1300ккал ги докарах и спрях. Обаче вечерта мъжът ми като се разхърка- ритах го, блъсках го, побутвах го- нищо не помага. Опитах се да го изгоня в другата стая, не би. Емигрирах аз в хола, оставих го с малчо и извадих вафли, бисквити, бонбони да се успокоявам. Сега като гледам полупразните кутии и ми иде да си бия шамари.Обаче пък хубаво нещо си е шоколада, велик човек го е измислил Heart Eyes И сега мисля дали да не лунувам утре, а днес да съм на зеленчук само newsm78 Усещам по дрехите промяна към лошо, а изпитвам панически ужас от кантара. Ади дано вие сте по- стриктни от мен! Приятен ден и да боядисате най-шаренките яйца!  bouquet

# 115
Циана  да се оправя бързо крачето  и не се ядосвай ,че снощи си си хапнала , като се оправиш ще ги стопиш тези килца

# 116
Циана  да се оправя бързо крачето  и не се ядосвай ,че снощи си си хапнала , като се оправиш ще ги стопиш тези килца
  Благодаря, Валка, за пожеланието! Аз се престраших и се претеглих-качила съм 700грама. И още ще кача, ако не се откажа от хляба и сладичкото, което няма как да стане точно по празниците. Значи след Великден- Търмънд.А ти броиш ли, или си на друга диета?

# 117
  • Горна Оряховица
Аз пък мога само да се похваля с добри резолтати  Mr. Green.
Тази сутрин кантара направо ме срази   #Crazy - 57,7, чак не мога да повярвам, и едва ли е са от най-стабилните , но си е супер радост Laughing .Снощи се спрях на 1570кал. но явно фата ,че се хванахме за зелено много помага. Има и друго- доста нерви потроших през деня и сигурно съм горила доста калории от това  newsm78. Не е изключено и това да е причината, но ми се иска да е от салатаките.
Успех на всички. Весели празници и наблягайте на зелената салатка, а не на козунаците  Hug

# 118
Цоп и мен в темата Hug Аз без храна мога с малко храна не мога. Като изляза и все си казвам няма да се отпускам ама то само вкусотии дебнат на всеки ъгъл и във всяка сладкарница и пицария. Аз си повъзстанових едни 600-700гр които бях свалила и два дни се опитвам да съм стриктна, че за Великден ще кача още цяло кило и ще съм в изходна позиция пак Mr. Green Та така дами и аз броих днес ама за утре май няма да е така Rolling Eyes
Циана, случва се понякога, важното е че си здрава  HugЩе се възстановиш и отслабнеш Hug
Мимозка, браво, ти си наш'та гордост Hug

# 119
Здравейте, готини мадами! Четох ви и страшно много ме надъхахте, исках да започна една друга ДИЕТА, с която малко или много щях да се измъчвам, особено сега покрай Великден. Досега съм правила какви ли не диети- Японската, моно, плодове, житна, магическата зелева супа, обаче за всяка една от тях ми беше трудно. Имаше  глад, едвам заспивах с Японското и често, доста често не ги изкарвах докрая. Винаги имаше резултат, свалях по някой кг. само за да го кача после с нахвърляне върху храната  ooooh! Преди години дори бях отслабнала с 6 кг. за около 2 седмици, и след това качих цели 10 кг от лакомия. Нз, може би проблема е единствено до психиката ми, ама...... И сега като се замислих ще я правя онази диета ден, два, три и после пак отначало....Затова пък избирам да се присъединя към вас, дано да ме приемете  Hug
Изчислих си ккал : 1954ккал - 500ккал = 1454ккал... нали така
  newsm78

П.С. Момичета, да ви попитам (може и тъпичко да прозвучи  Embarassed ) ама в кафето има ли ккал? Както и колко ккал има в чаша чай с 1 с.л. мед? Сега търся в нета да разбера , но кажете и вие- по- опитните броячи   Hug  bouquet

Последна редакция: сб, 18 апр 2009, 11:00 от rainfall

Общи условия

Активация на акаунт