Хайде да броим калории

• 182 312
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
rainfall , добре дошла при нас Hug
Пресмяташ на калкулатора необходимите килокалории за деня и намаляваш с 300-400. Ти ще имаш по-добри резултати ако намаляваш с 500ккал. Пробвай няколко дни и сама ще прецениш с колко да намаляваш. Аз понеже съм доста нисичка и искам да съм по-слабичка за деня ми трябват около 1400ккал, като извадя 300ккал остават 1100 за деня, това си е направо глад. Обаче какво да се прави гладувам после ям и пак наново, затова въртя едни 2 кг нагоре надолу. Очаквам лятото и тогава с повече движение ще ги сваля. Иначе и аз когато трябваше да сваля 20кг наднормено тегло от бременеенето съм изпробвала какво ли не. Но аз ги свалях 2 години горе долу Crazy и най-голям ефект при мен имаше броенето на калории.
Успех!

# 121
gloria_261 благодаря за топлото посрещане   bouquet аз съм висока 166см и затова сигурно ми излиза толкова ккал- 1954. Това са ккал, които трябва да приемам, за да поддържам, задържам сегашните си кг-ми, нали така?  newsm78

# 122
Да, точно така:)) Аз съм висока 154 и съм 52 кг, естествено искам да съм малко по-слаба, ноооо трябва глад това си е Rolling Eyes

# 123
gloria_261    bouquet само не се сетих колко ккал е чай с мед и кафето?  newsm78

# 124
  Привет,rainfall ! Медът 10 грама е 33ккал, ако супената лъжица е 15 грама, значи чаят ти излиза към 50ккал. Най лесно е с калкулатора от здравословно, избираш продукта, пишеш грамовете и ти го изчислява.
  Глория, с 1100 калории може и доста да се похапва, но трябва да се изключи съвсем сладкото, мазното , тестяното, т.е. ограничение си иска. Или пък много движение. Сега, както каза Мимоза /браво , Мимоза, за чудесните резултати/, като се хванахме за зелено, ще е по-лесно- повече салатки, по-малко въглехидрати и и последните кила ще си отидат.
  Аз какво да кажа, качих едно кило и се надявам да  се отърва с толкова, ще гледам да устискам един-два дни с по-малко козунак, а после ще спра съвсем сладкото и хляба, че идва лято. Весели празници!  bouquet
  ПП В кафето , ако е без захар или с подсладител, няма калории. Захарта  100 грама е 394ккал, значи 10гр е около 40ккал. Кафе с чаена лъжичка захар аз си го смятам към 25 калории.

Последна редакция: сб, 18 апр 2009, 14:00 от Циана

# 125
Цианка, така си е:)) и с 1100 ккал се похапва иначе няма как да издържа на стреса от работния ден без съвсем да се храня. Наблягам на салати, плодове и хляб/не мога без него/. Правих и Дюканската диета и тази която е 90 дни щях да припадна в час пред учениците и реших че трябва да се хапва , но малко и по-честичко например 4 или 5 пъти.
rainfall , аз също използвам калкулатора, има го на 1 страница на темата/някой го беше постнал/.

# 126
  • New Zealand
записвам се да следя темата, интересна е и полезна! Peace

# 127
Иска ми се и аз да си изчислявам каролиите .....малко ми е трудно понеже нямам кухненска везна и не мога да определя колко съм похапнала(в повечето случей)..

# 128
А според вас колко калорий има в 1 прясно изцеден сок на портокал или ябълка(100мл)

# 129
Честито Възкресение Христово !!!
Пожелавам ви да сте живи и здрави  и скоро да постигнем целите си
Аз от време на време броя ккал , не ям сладко , мазно и хляб , не пия газирано , но нещо сега съм в застой и се отчайвам
приятен ден на всички

# 130
Привет, момичета! Минаха празниците и моята равносметка е +1кг. Бях 60.5, сега- 61.5кг.От днес вече за няколко дни смятам да изключа напълно картофи, ориз, хляб и сладко. Иначе ще задържам, последните килограми са много упорити.
valen_tina , може би трябва да включим разтоварителни дни-на мляко, на плодове, нещо такова.Не се отчайвай обаче, след застоя ще се свалят по-бързо.
Дандулина,и без везна може,има таблици колко тежи една лъжица захар, олио, чаена чаша и т.н., ама е по-трудно.
Успешен ден!

# 131
Добро утро момичета  Simple Smile
благодаря за подкрепата  Циана   Hug
аз сега съм  на кафенце и ето всеки да си избере каквото му се пие

приятен ден

# 132
Здравейте записвам се и аз тук, преди години с броене на калории свалих към 4 кг. Так съм си  и до днес, започвам със вас. Калурийния калкулатор  http://www.zdravoslovno.com/Calculators.html и американския сайт http://www.sparkpeople.com/ ми помогнаха да броя калориите по лесно тогава..

# 133
Отчета от сутринта до сега
 едно кафе с една  лъжичка нес кафе (незнам колко калории е)
8 чаши вода
1 кофичка кисело мляко Култура 0.01% или 128 калории

за довечера ще готвя пилешки сърца с таратор, утре ще се отчета за тях  Peace

# 134
Привет и от мен Mr. Green Да се отчета, че нито броя нито се тегля на кантара вече  няколко дни. За сметка на това си похапвам на воля. Като се реша да се кача на кантара ще споделя резултата Whistling

Общи условия

Активация на акаунт