Хайде да броим калории

• 182 317
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте и от мен. Аз не съм много редовна в писането. От 1 месец броя калории и съм отслабнала с 4 килограма. Чувствам се много добре и имам повече самочувствие. В началото мислех,че ще е много сложно,защото трябва голямо писане и смятане. Оказа се,че не е толкова трудно и за сега се справям добре. Надявам се да продължа все така и да стигна, и задържа  желаните от мен килограми.
 Успех на всички!

# 136
valen_tina , благодаря за кафенцето!
VIKI_I, добре дошла!
gloria_261 , нищо, че не броиш, няма да се вманиачваме, я! Ще ги махнем тези килограми все някога, никой не ни гони!
very77 , браво за резултата! Нищо сложно няма, нали, и с течение на времето вече се преценява много точно на око. Аз май се измързеливих и не си записвам, обаче вчера се издъних с едни пуканки. Прецених, че съм в норма и си викам кво толкова. А те са 400ккал на 100грама, ми нормално, ама аз ги подцених  и доста си похапнах. Ей такива глезотийки обръщат колата. Все пак се доближавам отново до килограмите преди Великден.Искам до края на месеца да премина този Рубикон -60-те килограма и да видя петицата.
Приятен и успешен ден, момичета!  bouquet

# 137
Добро утро!

very77,поздравления за добрия резултат. Peace
Аз за един месец свалих само 1 килограм. Sad
До сега 1 кофичка кисело мляко  Ралица -248 ккал, 50 гр кашкавал(незнам колко ккал е) и 2 чаши вода.

Хубав и успешен ден на всички! Hug

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 09:53 от vancheto

# 138
50 гр кашкавал(незнам колко ккал е)

100 гр. е към 330  Simple Smile

Ето моят отчет от снощи

250 гр. пилешки сърца 400 ккал
1 вафла  Blush около 200 ккал
1 домат 35 ккал
1 краставица 30 ккал
степ за пиене около 30 ккал

тотал за вчерашния ден 823 ккал

Отчет от днес едно нес кафе + 1 подсладител не знам колко калории е. Трябва да сметна  Peace

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 17:21 от VIKI_I

# 139
 Моят отчет за днес:
Кофичка мляко с 3 лъжици трици-310кал
Портокал 150 гр.-60кал
2 яйца-180кал
3 кафета с по 5 грама захар и сметана-150кал
100грама чист ръжен хляб-160кал
100грама извара-80кал
30гр маслини-75кал
лютеница олинеза 50грама-60кал
слънчоглед 25 грама-150кал
До тук-1235ккал.
 Преди сън ще си отпусна миш-маш 50гр.-160ккал
Всичко-1390ккал
  Вики, с подсладител кафето е 0 калории, ама ти  не се тормози толкова, 800калории са много малко.  bouquet

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 17:15 от Циана

# 140
  • Горна Оряховица
Здравейте момичета  Hug
Нямам много време да пиша но ви чета редовно Mr. Green Много се радвам, че се умножаваме .Добре дошли на всички новодошли и приятно и резултатно броене Hug А ,най - ме радват добрите постижения (като на ВЕРИ 77). Дано четем такива по- често на нашите страници. Аз съм си стриктна -рядко надвишавам 1600кал и си отслабвам по-бавно отколото в началото ,но  пък- сигурно- вече слизам под 58кг  Mr. Green и съм много щастлива.

# 141
Браво на стриктните отслабващи момичета, аз днес се реших да се кача на кантара и установих че съм качила 1 кило с тези козунаци и курабии. Ама ще се опитам да бъда и аз стриктна.

# 142
  • из България
Здравейте момичета.Искам да се присъединя към вас,тъй като имам да отслабвам много към 10кг.може и 15кг.,но ако сваля 10 ще съм много доволна.Сега съм 77 кг. и изглеждам ужастно при ръст 160 см.Надявам се да сваля нещичко.Имам 1  въпрос-Колко калории съдържа нес кафе 3в1 (само него мога да пия)?

# 143
Циана мерси за инфото   bouquet

Мен днес ме е срам да пиша за вчера... Embarassed Направо кошмар, то не беше ли сандвичи толумбички ,водка абе над 2000 калории.. Whistling

от днес съм стриктна
отчет до сега
кафе с подлсдител - 0 кал
2 ябълки 500 гр 290 кал.
довечра
сьомга 300 гр. 720 кал
салата зеле 250 гр. 380 кал

тотал 1129  Simple Smile

# 144
Вчерашен отчет Simple Smile

кафе
кисело мляко 130 кал
пил.филе от гърди 200 гр. 220 кал
картофена яхния 500 гр. 780 кал
вафла  около 200 кал
степ 30 кал

тотал 1330 кал  Crazy

Днес до сега

Nes cafe 3 в 1  30 гр. 135 кал
кис. мляко 130 кал.

# 145
   Здравейте момичета. Мисля от днес да броя калории с вас. Може да е коментирано, но нямам време да прегледам цялата тема в момента, затова ще попитам. От къде гледате калориите на продуктите? В най-скоро време ще се опитам да прочета темата и се надявам много от вас вече да имат добри резултати. Пожелавам и на вас и на себе си скорошна победа в борбата с килограмите.

П.П. Имам за сваляне около 10 кг. Сега съм 76кг. при височина 1.60м. Правя Каланетика 3 пъти седмично и упражнения с гири за ръце и гърди пак три пъти седмично. Дано ме приемет във вашия отбор.

# 146
   Здравейте момичета. Мисля от днес да броя калории с вас. Може да е коментирано, но нямам време да прегледам цялата тема в момента, затова ще попитам. От къде гледате калориите на продуктите? В най-скоро време ще се опитам да прочета темата и се надявам много от вас вече да имат добри резултати. Пожелавам и на вас и на себе си скорошна победа в борбата с килограмите.

П.П. Имам за сваляне около 10 кг. Сега съм 76кг. при височина 1.60м. Правя Каланетика 3 пъти дневно. Дано ме приемет във вашия отбор.

http://www.zdravoslovno.com/Calculators/Content_CalcCalories.html

http://spidersport.com/calories.php

аз ползвам и sparkpeople.com

# 147
   Бързи сте.    Laughing   Благодаря Вики.     bouquet

# 148
 Привет, момичета! Tincheto 78 и  reinalda , добре дошли! reinalda , нескафе 3 в едно го има май в калкулатора на здравословно, ти сигурно вече си го открила и си сметнала, а гледам, че Вики също го  е броила.
 Аз задържам, паднах отново до 60.5 и толкова, но и не се престаравом много, калориите ми се въртят около 1600, а движение няма много, още си щадя крака.
 Компютърът нещо ме предава и може да се позагубя за известно време. Успешно броене и много минуси!

# 149
Здравейте и от мен!
Tincheto 78,reinalda,добре дошли. Hug welcome

Мен днес ме е срам да пиша за вчера... Embarassed Направо кошмар, то не беше ли сандвичи толумбички ,водка абе над 2000 калории.. Whistling

И аз така....  Embarassed С малки разлики торта,кекс,мастика....също  2000 калории  Whistling

От днес се опитвам да бъда стриктна и в края на деня ще се отчета.

Хубав следобед от мен и много минуси.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт