Хайде да броим калории

• 182 298
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте момичета!

Свършват постите и се нареждам във вашите редици. Аз ще почна да чета и да броя още сега, но по -усърдно след агнешкото плюскане. хаха
До скоро.

# 91
  • Горна Оряховица
Здравейте момичета Hug.
Елспет добре си дошла при нас  Hug.
Аз през уикенда бях на почивчица в Дряново. Този балкански въздух така отваря апетита,че два дни не съм и помисляла да броя. Тази сутрин ме беше страх да се кача на кантара ,но за огромна изненада нямаше плюс  Shocked Днес съм в граници, въпреки че не можах да устоя на една мазна баничка и заради нея сега се "мъча"

# 92
 Здравейте, момичета! Елспет,чакаме те след постите Hug! Аз нямам нови минуси, ноооо нямам и плюсове Simple Smile. Вчера изброих 1780ккал и затова няма да пиша какво съм хапвала, че не е много за пример-пържено, мазничко, сладичко. От днес пак съм стриктна.Успешен ден!  bouquet

# 93
Привет и от мен, отдавна не съм писала.От няколко дни похапвам порядъчно, нямах плюс даже имах и минус 100гр. Днес обаче вече съм плюс 400гр, така че се налага да бъда стриктна. До сега съм похапнала варени макарони със захар и сиренце-преброих ги около 500ккал.

# 94
Да мина и в края на деня да кажа, че пак се изложих и прекалих с един сладкиш с ябълка и канела. Емииии, без едно парче мога с едно не мога. От утре съм се зарекла да съм на хляб и марули.

# 95
gloria_261 , в началото е така, но важното е да ги преброиш тези калории, а с течение на времето ще видиш как ще почнеш да намаляваш порциите  и ще контролираш положението. И без това намалението на калориите трябва да става постепенно и начинът на хранене да не се променя рязко. И никакво такова само  хляб и марули, хапни си както трябва без хляб,брой калориите и ги дръж под контрол, а от сладкиша си отрежи 100грама и си го изяж бавничко, не е забранен!
Аз днес съм-200гр. Менюто вчера:
1. Тонус с трици-310ккал
кафе със сметана-30ккал
2.Банан-90ккал
3.пържена скумрия 120гр-400
домат 200гр-40ккал
4.пилешка дробсърма 200грама-около 550ккал
5. 300гр. грейпфрут-100ккал
Всичко-1520ккал
и имам един час бутане на количка, един час леко тичкане / бързо ходене, но не знам колко изразходвани калории са това
Приятен ден!  bouquet

# 96
Знам, че мога да си хапвам всичко, но по малко, ама като съм лакомия. Без сладкиш мога, но със сладкиш не мога.
Не мога да преценя количеството точно, но за днес преброих следното:
1.Кафе, солети около 50гр-200ккал
2.Кока кола-250мл-100ккал
3.Хляб-4филии-350ккал
4.Домат-50ккал
5.Сирене-200ккал
6.Салата от марули и краставици-200ккал
Преброих 1100 ккал, ако съм коректна в грамажа и броя калории за всеки продукт. Без хляб не мога, това ми е слабото место.

# 97
  Здравейте, момичета! Grinning Ама хич активност няма в тази тема! Да не се отказаха някои? Мимоза, къде се загуби? Аз броя и си хапвам от всичко по мъничко, а калориите се въртят около 1700, но пък мисля че унищожавам поне 500 с единия час джогинг.Все се каня "от утре"да спра съвсем хляба, за да тръгне по-бързо отслабването. Приятен ден!

# 98
  • Горна Оряховица
Тук съъъммм  Hug
Нещо задържам обаче и няма с какво да се похваля, чак не ми се пише newsm45, Преди задържах на 60кг. -сега на 59  Rolling Eyes Режимна съм- калориите не ги вдигам над 1550, но не се движа много... А и друго си мисля- похапването през уикенда, когато бях с поне 1/2 кг. по-малко не се отрази веднага ,но явно е бомба с закаснител. Извода е-НИКАКВИ двудневни отпускания.

# 99
 Мимоза, и при мен става вече много бавно, но все пак бавно и славно вървя надолу. Сега съм 60.400. Така ще е, все пак това е 14-ти последен килограм от натрупаните през бременността, и искам да махна още 5. С това броене не съм почувствала даже, че съм на диета.Блазе ти, ти вече си видяла петицата, аз имах планове за Великден да я видя, ама като знам какво ядене на козунаци, курабиййки и сладкиши ще е, май ще се поотложи срещата ни с нея за по-подходящи времена.
  Честит Лазаровден и весела Цветница, момичета!  bouquet Не се престаравайте много-много с ограниченията, по празниците може да се поотпусне душичката! Grinning

# 100
  • Горна Оряховица
Днес отново имам ----- Laughing
Много съм щастлива. newsm44
Трябва по сериозно да включа спорта и всичко ще е 6, но пусти мързел.
Циана, направо ти се възхищавам за едночасовия джогиг- 100% ще има страхотен ефект върхи тялото ти. Къде бягаш и как издържаш  Mr. Green

# 101
Здравейте от мен  bouquet и честита Цветница!
Мимоза, честит да ти е минуса и дългооо да си го запазиш Wink
Аз пък искарено ви се възхищавам на всички които спортувате.Аз имам едни 400гр които слагам или махам в зависимост от това какво похапвам. Свалих кило и половина и сега се старая да задържа.
Усмихнат и весел ден ви желая Hug

# 102
  • Горна Оряховица
Благодаря Глория  Hug, дано си го запазя ,но като се замисля май става въпрос за същите такива като твоите 400-500 грама. Затова тази седмица НЯМА да се тегля, че само се ядосвам, а то нищо не става като с вълшебна пръчица Rolling Eyes
Успешна седмица на всички  Hug

# 103
    Здравейте, математици! Grinning Аз днес нямам минуси, което си е нормално след вчерашното ядене, а и движение нямаше. Мимоза, аз също като Глория съм от Бургас и живея до Морската градина. Намерих си съмишленичка и от 1-ви април без неделите отиваме до солниците, разстоянието първоначално беше 5 километра и лека-полека го увеличаваме, като увеличаваме и времето. Първо беше час, като половината беше джогинг, половината бързо ходене, сега бягането е повече. Е, издържа се. За 10 дни има някакъв видим ефект, но още е рано за пълна промяна. Но преди две години след хормонална стимулация, забременяване и неуспешна бременност пак имах за сваляне 15кг. и трябваше бързо да се справя с тях. Стопих ги за 3 летни месеца, като всяка сутрин пердашех боса по пясъка от хотел Парк до моста, оттам до солниците и вкъщи. В края на лятото на почти същите килограми на които съм сега изглеждах много по-добре. Тогава също броях калории и направих и два пъти диетата на Търмънд. Бързото ходене е много добро за отслабване, а за него не се иска много- удобни обувки, час свободно време и може и в парка, и по улиците на града.
  Успешна седмица с много минуси!  bouquet

# 104
  • В сърцето на живота!
Дали да не почна и аз да броя калории  newsm78....ми да Mr. Green с вас съм  Whistling
А някой може ли да ми помогне,как да изчисля колко калории са около 5 гр. захар  newsm78 че нещо запецнах  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт