И з р а е л 28

• 19 636
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
Ку- ку!
Ментуш, получихме колета  Hug   bouquet!
Всички много се радват!

# 136
Добър вечер на всички!  bouquet
Много писане ,много нещо 2 дена човек да не пише и не може да ви настигне,само с четене,браво само така Flutter!
Инициативата за темата с иврита е страхотна  Crazy!Ще бъде от голяма полза за всички .
Perah,Mentha,Tali Dan,начинаещите ще сме ви много благодарни за общите усилия и труд  Heart Eyes Hug.
Ментичка,и ние вчера в новините по канал 2 гледахме репортажа за уволненията в Comvers,и се бях притеснила за мъжът ти и мислех днеска да те питам за това.Искрено ти пожелавам,той да не е от засегнатите  Praynig!
 Аз днес имам 2 хубави новини  Grinning:
Първата е че ще си пътувам до България за Великденските празници,за което съм безкрайно щастлива   Grinning Grinning Grinning Grinning.Така че ако някой има някакви поръчки от Бг да казва без притеснения  Naughty!
И другото хубаво нещо което ми се случи,едно "телефонно обаждане"  Party.Както си стоях вкъщи и домашния телефон звънна,вдигам и а отсреща някакъв глас говори на иврит(повечето от нещата не ги разбрах),единственото което разбрах беше телефонния номер на съпругът ми а след него :I LOVE YOU Heart Eyes!
Така че ако някой иска да изненада любимия човек,и все още се чуди как може да изпробва този вариант bowuu!
 Хубава вечер на всички!  bouquet
[P.S]:С нетърпение чакам новата теничка за изучаване на иврит! Hug

# 137
Жаки,аз съм още малка Joy,моят бал е след две години.
Още в петък ни казаха датите за матурите,и че за нас ще са неучебни. Party
През април и май се събират около 4 учебни седмици! Party
Миналата година наши ученици изкараха единствените две пълни шестици по биология в София на матурите и наградиха с един неучебен ден цялото училище. bowuu
Надявам се,матурите да ми потрябват само,за да си взема дипломата,вече съм се ориентирала към чужбинските университети и зрелостните няма да имат значение(ако има задължителен по математика от догодина,ще мога спокойно да изкарам спасителна тройчица Laughing).

Искам да знам,тази година с какво ще се изпързалят,миналата географията уж беше много лесна и накрая имаше 65% слаби оценки.

# 138
  • София-България, Израел - където си поискам
Мече, слиха (извинявай) объркала съм се нещо Hug .До края на учебната година наистина малко  остана, ваканция, празници и т.н.
Цани, радвам се за теб Hug наистина хубав ден си имала Peace така да е всеки ден при теб.

# 139
Jaki,мерси за пожеланието  Hug!Да ти се връща на теб и всички други участници в нашата прекрасна темичка,много хубави моменти,с хората който обичаме! Heart Eyes

# 140
  • T"A
Цани, мерси за загрижеността   bouquet За сега няма уволнен в нашето семейство, надявам се, че няма и да има... и изобщо - дано дойдат по-спокойни времена... дори да не си засегнат не е приятно да виждаш около себе си как хора остават без работа в такова време...

Така че ако някой има някакви поръчки от Бг да казва без притеснения

Аз ти поръчвам да се наслаждаваш на всеки миг в България  Hug Сигурна съм, че ще си направиш хубава ваканция  Grinning

# 141
Ментичка,аз се  Praynig за Ментов сан!

Цани,голяма тръпка е да си дойдеш до България!Представям си какво ти е отвътре.Малееее,какъв романтичен този Ицик.Моя Ицко беше романтичен отначало,като повечето мъже.Е и аз имах изненади по 8-ми март,ама друго си беше в началото ...ееех... Weary
Да ви кажа честно, newsm78 аз може би затова не съм се навила да напусна родината - ще умра от мъка по всичко българско и родно.Ама при вас лИбоФта е изиграла голяма роля. txtloves

Жаки,вчера исках д апитам нещо ,но....не съм си пила Мемо Плант-а и..... Embarassed забравих! Banghead

Тали,мислех си ,след като напишете въпросната презентация ,няма ли да може да я сложите към темата.И ние дето не сме второкласници да почетем,а и моята второкласничка може да се образова по този начин.
Петееее,много хойкаш,ей... Peace

# 142
jakinik, малката каубойка е страхотна!  thumbsup Two Hearts Сигурно и за нея е бил голяма радост този костюм.  Wink
Татянка-бърборанка(DIM), успех на гимнастичката!  Peace Много награди и медали да ти носи!  Hug
snejana haj, браво, че мислиш как да зарадваш и другите деца от градинката!  smile3501  newsm51  love001
perah,  много ми хареса как пее певицата!   bouquet  Heart Eyes И текста е страхотен.  Peace Аз обезателно ще се включа в темата, която подготвяте.  Heart Eyes   bouquet 
Mentha с удоволствие бих се разменила с теб! На мен ми е мечта някой ден да дойдем, да видя с очите си всичко, за което сме говорили, да опитам от ястията ви, да се потопя в празниците ви.  Crazy  Hug smile3531

# 143
   Олелееееееее , БММ ,какво сте направили бе ! 5  страници за 1  ден сте изписали ! Изчетох ги  бързо и бягам пак навънка - Саги на градинка , аз с малката на парк и с приятелки - тежък е живота , ей!  Mr. Green .... Всеки по разпределение , няма как  Whistling ... Къъм обяд ще намина пак като се прибера да сложа Шахар да дремне .... Много хубаво време навън - супер ! Бяхме вчера  в  Тел аШомер на посещение  в  детското отделение на болницата - страхотно ! То е като някакъв  филм за мене , не бях ходила в това отделение . Едни (кадур пореах ...как се казва на БГ ..ох , боже ...) Лодки , балони летящи .... Пейки  във формата на рибки, цяли рекички с къщички и лодки (нямаше вода обаче) , Едни големи крокодили и лъвове - не  живи де ...хаха ...  Самото отделение  - подаръци за децата , лакомства , шут да ги весели , балони ... Место за празнуване на РД и празници, малко кино салонче  с анимация ....Сигурно ще изпусна нещо ....а.... фонтан и гумирана площадка с  играчки - ишкиу , кол акавод ! Много  останах впечатлена. Това е  само външната част на нещата разбира се , но там работят доктори -светила , за които се чака с месеци за прием . Останах впечатлена и от отношението на лекарите и сестрите , от чистотата. За мене тези неща не са нови, но все пак исках да споделя.

Изчезвам  ....до после ! Peace

# 144
Петофче,ами да беше снимала поне!

# 145
  • T"A
Добрутро  Mr. Green

Хубава болница е Тел аШомер, но по-добре на никой не му се налага да разкрива хубавите и условия     bouquet

Моя Ицко беше романтичен отначало,като повечето мъже.

Танче, така е - в началото те ни ухажват, правят изненади, а после ние поддържаме огъня с разни малки жестове  Hug
Да те питам от къде това DIM в прякора ти?
За ивритската тема - мацки, някои от линковете, давани за иврит в миналите теми, дали не сте ди ги копирали и запазили, че ми се искаше да ги сложим в началото на тази обучителна тема... имало е някои сполучливи попадения  Thinking Аз събрах от последните 2-3 теми, но тези с гласовото произношение не ги намирам  newsm78 - намерих ги  Wink поправям се

Една картинка с надписче на иврит за "Добро утро": http://img211.imageshack.us/img211/4345/goodmorning1mk4bx9.jpg
И едно с пожелание за хубава седмица: http://img2.tapuz.co.il/communafiles/10659953.gif

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 10:39 от Mentha

# 146
  • София-България, Израел - където си поискам
Мента, много се радвам, че при вас новините са хубави  bouquet
basis, мерси за милите думи. Тя беше много въодушевена от празника и костюма си Laughing
Пете, по какъв повод бяхте до болницата newsm78лПриятна разходка с Шахар Hug

# 147
Цитат
   DIM /different intelligent mom/ bowuu

Аз имам ето това  - http://www.milingua.com/HebrewBeginnersFree/BeginnersFree.htm  Но и този сайт е интересен,харесва ми как показват изписването на буквата -   http://www.hebrew4christians.net/index.html и произнясането й.

# 148
  • T"A
Цитат
   DIM /different intelligent mom/ bowuu

Аз имам ето това  - http://www.milingua.com/HebrewBeginnersFree/BeginnersFree.htm  Но и този сайт е интересен,харесва ми как показват изписването на буквата -   http://www.hebrew4christians.net/index.html и произнясането й.

Мерси, добавям в списъчето   bouquet Исках в началото да дадем полезни сайтове, вече събрах няколко линка, които са полезни  Hug

different intelligent mom  Joy    bouquet

Сайтът (втория го отворих) наистина показва много подробно азбуката, но аз усещам английски акцент при произношението  Wink

# 149
  • Пловдив
  bg   

Да не си помислите ,че съм изчезнала безследно .Тук съм  smile3534

Общи условия

Активация на акаунт