И з р а е л 28

• 19 790
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
  • Някъде там...
Ами тя мекицата не се вижда добре бе Ментуш,повече се вижда Перах  Joy

# 166
  • Пловдив

Който иска снимка  на Перах с мекица ,която е с големина на пица ,да и прати на лични мейл или скайп  и ще я получи  Peace

smile3509

# 167
Перах, моят мейл го имаш  Laughing!
Относно улпана в у- ще Вайцман, на сдерота  в Яфо и аз съм учила там, но няколко години след теб. Въпросната българска учителка (май Яфа се казваше  Thinking, още беше там, но във вечерната група, а а з учех сутрин).

Бубе, хубава идея с мекичките, но те са хубави топли, а в петък сутринта преди работа няма да ми се става толкова рано да мяткам мекици... а и те ще ги ядат след няколко часа... страх ме е да не станат на подметки.
Ох, толкова неща исках да ви напиша и докато намеря време, забравих  ooooh!  ooooh!...

Но да ви напиша нещо смешно звъни ми телефона (личният) в работата преди малко- вдигам... глас
"може ли да говоря с някой възрастен?" 
Ма?!?- аз
" майка и татко в къщи ли са?"- гласът
 не, те не живеят ба`арец- аз- кой се обажда
" А някой над 18 има ли до теб?"- гласът
Ето тук прихнах да се смея, чак едвам обясних, че отдавна съм минала 18  Whistling
От Селком бяха, пратих ги да пасат...

А ден преди това, стоя си аз кротко в спортна зала, чакам Меди... две- три момиченца от най- малките (на 4-5 г.) идват, сядат до мен и ме питат " и ти ли чакаш да дойдат да те приберат?"   Joy  Joy...
Ох, казвам ви то бива да младея, ама чак толкова Whistling

Добре дошла на suni4ka, мама е  Hug.
Пешек  Heart Eyes, мисля ВИ и стискам палци  Peace.

# 168
  • София-България, Израел - където си поискам
suni4ka , добре дошла при нас  bouquet
перах, и аз искам снимки Hug
ima-e, къде се загуби Thinking, радвам се ,че все пак успя да се включиш Peace
за пръв път чувам за лагер в Батак, ако е пролетната ваканция сигурно няма да ходи, лятната ваканция обаче задължително ще я изпратя на лагер.
на всички лека вечер Hug

# 169
  • Някъде там...
" и ти ли чакаш да дойдат да те приберат?"   Joy  Joy...
hahaha С какво ги почерпи децата ???  Peace

# 170
" и ти ли чакаш да дойдат да те приберат?"   Joy  Joy...
hahaha С какво ги почерпи децата ???  Peace
Joy Joy Joy
Да разкажа,аз един майтап!
Идва една наша клиентка,и казва:Къде е баща Ви?Искам да ми оправи колата!Аз Shocked,недоумявам,за какво и е моя баща!И казвам:Имате някаква грешка!Тя:Не нямам,нали всеки път,той ми я оправя!Аз:-Кой ,моя баща ми ли,той въобще не разбира ,от коли.В един момент,включвам,че търси мъжа ми.Аз обеснявам,че това е мъжа ми,и я питам,толкова ли на възрастен изглежда,а тя:Не,бе ти изглеждаш,толкова млада,че го помислих за баща ти! Joy Joy

# 171
  • T"A
Момичета, разсмяхте ме!  Hug
Тали, и мен по телефона редовно ме молят да им дам майка си или баща си? Даже го правят с един направен нарочно на детски глас, разлигавано такова "Ейфо има?"  Crazy Но децата съвсем са ти вдигнали акциите  Laughing

Честита Мис-ка и за Израел! Още няма достатъчно нейни снимки в Интернет, предполагам утре вече ще е фрашкано...
http://www.ynet.co.il/PicServer2/02022009/1837794/08-malkot_kartis.jpg Ади Родницки
http://www.ynet.co.il/PicServer2/02022009/1850059/4_g.jpg

Като я видях, имах предчувствие за нея, не защото беше най-хубава, но някак много силно излъчване на израелка, баш си местна...

# 172
Как сте всички, изчетох Ви най-после.

Идеята за уроци е страхотна! Аз повече от 8 години обещавам да уча езика обаче накрая моят мъж научи български  Wink

Записахме се в еврейският център страхотно ни посрещнаха, веднага  ни питат имате ли нужда от нещо, изобщо страхотни са.

Самият център е в нова сграда, има басейн, баскетболно игрище, зали за танци, музей на Холокоста, фитнес, кинозала.  Неудобно ми е да ходя да снимам още от първият път но задължително ще направя снимки някой ден.

Правят се големи събирания за празниците, много се подържат.

Събират ми се 3 почивни дни  и ще водим майка на планина. Дано да е хубаво времето, че вече няколко дни само вали.

# 173
  • Някъде там...
Хей,Ханд тук съм само аз раннобудната Sad
Дано да се оправи времето при вас,да заведеш мама на планина а нас също да ни заведеш,но чрез снимки  Hug Еврейския център звучи доста добре  Peace
Ето и закуската:

Ментичка,израелската мис определено е хиляди пъти по-добре от българската

# 174
Тали и Наина и аз се смях с вашите истории за младеенето.И аз имам такива ,ама преди да родя третото и четвъртото  Joy- сега вече съм меченце и няма как да ме объркат.Наедряла,женствена,лекинко извън нормите ..... Laughing
Тали, да беше почерпила децата с нещо?

И да благодарим на милата ни Ментичка за желанието с което ни направи темата за езика.

# 175
  • Пловдив

Добро утро на всички      Two Hearts

Имам да свърша разни неща , но  при първа възможност ще пратя снимки / надявам се и на мен да пратите ваши /   и ще се включа в уроците.
   Намерих още няколко сайта   Hug

Последна редакция: чт, 19 мар 2009, 07:43 от perah

# 176
Добро утро !
   Има кутия лични вече е свободна Wink. Как сте вие, не ви липсва София предполагам? Няма ли да направите една визита и на Израел. Мисля,че Сохнут имат организирани newsm78.
       Пешек палците са здраво стиснати. Hug
        Цанитка много се радвам, че ще имаш възможността да прекараш празниците в Бг. И за мен май така се очертава, но не е сигурно все още. Rolling Eyes
       Борянче мерси за кафето. kaffeetrmker_2
       Хайде аз отивам в учебната тема Crazy

Ментичка отново благодаря за темичката. Наистина си златна както каза Миши(Татянка). Hug perah благодаря и на теб.

# 177
Браво на вас момичета, вършите чудесна работа newsm10 newsm10 newsm10 с новата си инициатива.

# 178
Да почерпя, сестра ми получи виза за САЩ, заминава за 5-ти пореден път и май там ще пуска корени Laughing

# 179
  • T"A
Мимкис, да и върви по вода на сестричката ти, желая и много късмет!

надявам се и на мен да пратите ваши

Цветенце, повечето от нас са качили снимките си в Интернет, така че лесно можеш да ни видиш и без да ти пращаме  Peace
Моите албуми са на адрес http://www.mentha.snimka.bg/
Освен това в дъното на поста ми (вляво) има бутонче към личната ми Интернет страница, където също имаме (аз и съпруга ми) снимки  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт