Януарчета чудесни вече учат пролетните песни!

• 11 720
  • 309
  •   1
Отговори
# 270
  • София; Дружбето
Да винчи, надявам се, че не се е стигнало до тайната биба Hug
Дубрутру, не ми се ходи на работа, искам да спя и да спяя newsm46

# 271
  • София
Да винчи, надявам се, че не се е стигнало до тайната биба Hug
Дубрутру, не ми се ходи на работа, искам да спя и да спяя newsm46

kaffeetrmker_2 Друго да имаш да ни казваш? Това го знаехме по дифолт...  pletka

# 272
  • София; Дружбето
 Всичко минА успешно, не сме забравили как става Blush Mr. Green

# 273
Малко по - подробно включване очаквахме, ма пак се отчете. Радвам се! Hug

# 274
  • София

И снимки нЕма...  Tired

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 275

И снимки нЕма...  Tired

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Даммм, много е голословна Цвета днеска  Thinking
Аз да се похваля, че освен изкуствено предизвикания инцидент от бабата ни пишман гледачка, Веско си свъши всичките работи на гърнето. Днес ще продължаваме с опитите. Дано да успея, че е много разоряващо иначе  ooooh!
И на мен ми се спи - малкия звяр се е научил всяка сутрин в 6,30 да се буди с бодра песен на уста  Tired Заспива в шес-седем вечер и спи до 6 сутрин. Кой е виновен на майка му, че преди 12 не заспива  Tired

# 276
Ели виждам те на балркона. Как е Евка днес ?

# 277
Добро утро на всички, Цвета браво на вас с мъжа ти все такива новини да се чуват  luvbed
Манана дано да упееш да отучиш Веско от памперсите,че аз вече се отчайвам от моят Иван отначалото ходеше на гърнето,но после му писна Tired
 DaVinci докладвай как сте без бибата
И всички мамчета да се отчетат за това как са болните дечица,на които пожелавам бързо оздравяване
На всички ви желая хубав и успешен ден Hug

# 278
Манана,след вече 2 поставени инжекции, не виждам особена промяна. Само това, че снощи и тази сутрин се изпоти, което уж е добър знак.
Много я болят крачетата от инжекциите, постоянно плаче - боли ме крачето.  Tired
Горкото ми детенце, колко се измъчи  Sad За капак тази нощ и мен ме втресе, вдигнах Т, всичко ме боли.
Такъв кофти период май не сме имали досега.  ooooh!

# 279
Ох, Елеонора,много гадно. Каква диагноза и поставиха, че е на инжекции. Дано да се оправи.
Аз пък днес се съудих с доста силни болки в гърлото и ушите и от сутринта лоча чай с мед. Софи продължава да точи сополи и да кашля.
Цвета, много скормен разказ. За забравянето е  ясно, то е като да краш колело- не се забравя.  Mr. Green 

# 280
  • Willebroek, Belgium
Добро утро  Hug

Ели миличката Ева  Sad Дано бързо да се оправи  Hug

Моята мома все още спи  Shocked Чудя се да я събудя ли или да я оставя, ама пък трябва да си пие антибьотика  Rolling Eyes
Сутринта в 5 часа трябваше да я събудя да и дам лекарствата, които се дават на 8 часа, но часовника не ми звънна и ги пропуснахме. ooooh! Надявам се, че не е проблем.

# 281
  • София; Дружбето
Стискам палци Евка да се оправя вече Praynig
бтв Миша също беше пред махане на памперс и след една седмица гледане от дядо не ще да сяда на гърнето. Надявам се лелите в детската да и налеят малко акъл Rolling Eyes щот аз смао зея и и обеснявам кво е говедо Mr. Green

# 282
Мойто днес реши че иска каша. Сети се като четохме една приказка. И днес за обяд - бананова каша . Laughing като бебетата.

# 283
eleonor@ , стискам палци скоро да се оправи Евангелина, че нали утре има имен ден!

dobito, завиждам ти благородно за продължителния сън на Емито. За антибиотика ми се върти нещо от сорта, че може да се закъснее с 1 час, за да се запази действието му. Но не съм много сигурна. Нека някой с повече опит да каже.

tsveta, ще махнете памперса, не се притеснявай. Няма дете, което цял живот да е с памперс. Просто е въпрос на време.

# 284
Привет и от нас! Тук е  прекрасен слънчев ден и се печем на слънце в градината.   grinning039 Емма преоткри колелото си, но за съжаление още не мога да я науча да борави с педалите.
Моето дете вече си мисля че до първи клас ще си е с памперс.  Tired Вчера беше свършила работата в гащите и на въпроса ми дали се е наакала отговаряше упорито "Не!" и въздишаше възмутено, че я обвинявам.  Mr. Green Умряхме от смях, ма ми стана ясно, че не само не ще да си казва предварително, ами и лъже.
Ели, милото детенце!  Hug Дано му минава вече, че пакостите и игрите чакат!

Общи условия

Активация на акаунт