LaRedoute.fr - 106 - Всичко за поръчката!

• 114 397
  • 2 213
  •   1
Отговори
# 285
# 286
  • Бургас
Много моля ако някой знае реф. номер на тези адидаски да ми го прати на лични, че много искам да ги поръчам с кода на тренча, гледах електронните каталози но не го намирам.
http://www.laredoute.fr/vente-adiracer-bebe-adidas-originals.asp … &numberpage=1
В другата тема ето тук Манел е обяснила едно фокусче с референтните номера. И при мен се получи, за което   bouquet Манел

Последна редакция: пн, 16 мар 2009, 16:41 от 0033

# 287
  • Варна
Е да,ама моят РД е сега в сряда,а нищо не са ми пратили  Crossing Arms

Моят рожден ден мина и замина (29.01.) и нищо не са ми пращали  Cry

доколкото знам пращат код при наближаващ РД и като направиш поръчка с кода получаваш подаръка, а не просто така да пращат

# 288
Да, никой няма да ви прати подарък ей така, купувате си нещо с кода за подарък просто.

# 289
ами да де код не съм получила аз.Иначе знам какъв е реда

# 290
Здравейте момичета Hug
С ваша помощ вече от доста време пазарувам в Ла Редут и досега съм се оправяла само с първа страница.  bouquet
Сега обаче ми се случи нещо странно та да ви питам.
Миналата седмица пратих запитване за поръчката ми от 30 януари,пратиха ми този отговор

Bonjour Mme Kalinova Yordanka,
Vous vous inquiйtez de ne pas avoir reзu votre commande.
Toutes mes excuses pour ce contretemps.
Un envoi a йtй fait le 30 janvier, vous auriez dы recevoir le colis 030 5477230.
Pour me permettre d'intervenir auprиs des services postaux,
merci de remplir l'attestation qui accompagne ce mail,
de l'imprimer et de la retourner par courrier signйe а
La Redoute
59081 Roubaix Cedex 2
Dans cette attente,je vous prie de recevoir mes sincиres salutations.   
  Cordialement.
Michèle,
Relation Client du site www.laredoute.fr 
Ако правилно съм разбрала ми казват че са ми я пратили още на 30 януари newsm78 да си проверя пак в пощата.Изпратили са ми и една форма която трябва да попълня и да им пратя по пощата ако все пак не получа нищо.Дотук добре,обаче в деня в който получих отговора повече не успях да си вляза в акаунта.Успях чак на другия ден със клиентския номер и което беше най странното се оказа че просто липсва една буква от името ми newsm78 от Дани бях станала Ани #CrazyТа въпроса ми е дали се е случвало на някоя от вас и на кой мейл да пиша за да разбера какъв е проблема и как да го оправиме.Малко объркано го обясних,дано да ме разберете Hug

# 291
Здравейте, някой да е поръчвал това детско палтенце, отговарят ли си номерата и доволни ли сте ?
http://www.laredoute.fr/vente-parka-la-redoute-creation.aspx?pro … &numberpage=1

# 292
Здравейте, момичета моля з съвет за това яке
 http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4744950& … ue&ksource=-1
Въпроса ми е дали е дебело и става ли за лятото, и кой размер трябва да взема ако за блузи взимам 46/48 - 50 ли, 48?
 Благодаря   bouquet

# 293
  • Burgas
Здравейте, някой да е поръчвал това детско палтенце, отговарят ли си номерата и доволни ли сте ?
http://www.laredoute.fr/vente-parka-la-redoute-creation.aspx?pro … &numberpage=1

Палтенцето е хубаво според мен си отговаря на номера,аз го вземах за подарък

# 294
  • Стара Загора
само да попитам ризите на Redoute Creation умалени ли са...или на мен така ми се струва тази която получих 39/40 отговаряше на S размер...и тези на tailisime ...най малкия им размер на кой отговаря pls  bouquet

# 295
  • Пловдив
Ихуууууууу имам колетииии.. Не нам колко, ама змейката е взела 6 бр.  Twisted Evil
Ама като ясновидки сме  Laughing Дали да не се пробвам по бТВ  Mr. Green

Хихихихи, тъкмо щях да се хваля  Hug
Мъжо ли пак те информира - той щеше да ме насмете, препълнил служебната кола  Embarassed От митницата казали, че един бус само с мойте имало   hahaha Joy hahaha

Още не съм се прибрала да видя от кои дати са, нямам търпение  Mr. Green

# 296
Здравейте, момичета моля з съвет за това яке
 http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4744950& … ue&ksource=-1
Въпроса ми е дали е дебело и става ли за лятото, и кой размер трябва да взема ако за блузи взимам 46/48 - 50 ли, 48?
 Благодаря   bouquet

Това го взех в началото на януари и изобщо не ми харесва. Много е умалено, ватата седи на буци и нещото като "кожа" на качулката е адски проскубано. Нося 46/48 и го взех 50 за по-широко, но не стана. Cry

# 297
  • Варна
тези чаршафи гледам масово сте ги купували . Меки ли са ? Заслужават ли си ?
Никъде не прочетох каква материя са ?

аз имам от чаршафите на точките - лилаво със сиво - много тъмни цветове, като материя плътни, но доста твърди дори и след изпирането, не съм мн.доволна, стоят хлъзгави и корави. Долния чаршаф е несъразмерен, поръчах  180/240, а реално дойде 160/240, не стига да се подпъхне под матрака. Пликовете са добри, но ме дразни едно като "ухо", което стърчи извън плика, ще се "реже". Чаршафите бели на жълти точки са много тънички. Очаквах повече, но както се казва за тези пари...  baby_neutral
чакам и бели със сиво, дано са по добри  Simple Smile
Моите чаршафи са бели на сиви точки, твърди са, но за съжаление го няма това "ухо" и сега имам чувството, че завивката ще излезе буквално от плика.

# 298
Много моля ако някой знае реф. номер на тези адидаски да ми го прати на лични, че много искам да ги поръчам с кода на тренча, гледах електронните каталози но не го намирам.
http://www.laredoute.fr/vente-adiracer-bebe-adidas-originals.asp … &numberpage=1
В другата тема ето тук Манел е обяснила едно фокусче с референтните номера. И при мен се получи, за което   bouquet Манел
мерси много, става номера така, но за съжаление не действа кода , ще търся нещо друго

# 299
В четвъртък имам рожден ден и преди 1 час си проверих еmail-a и имам три от Ларедут. Единият от тях е с код за рождения ми ден-пише че ще ми направят два подаръка и чек за отстъпка , ако направя поръчка до три седмици.Винаги ли изпращат часовник и гривна ,защото в другата тема за кодовете  четох лоши отзиви за тях?

Общи условия

Активация на акаунт