LaRedoute.fr - 106 - Всичко за поръчката!

• 114 385
  • 2 213
  •   1
Отговори
# 90
 PeaceНе не -на тренча си пише 52-54 но на ф-рата пише 38-40 че и цвят,а получих този Tired

# 91
Пуснаха кодове и намалиха всичко с по 20 %, егати и номера.

# 92
  • Sofia
PeaceНе не -на тренча си пише 52-54 но на ф-рата пише 38-40 че и цвят,а получих този Tired

ужас, защо не пробваш да им пишеш?

# 93
  • Панагюрище
Имам нужда и аз от помощ.Извинявам се,ако е коментирано,но някой може ли да ми каже колко е стелката на 40номер на тези еспадрилки.Много ще съм Ви благодарна Praynig
http://www.laredoute.fr/vente-espadrilles-active-wear.aspx?produ … &numberpage=1

# 94
  • София

моля и за тези отзиви и ако има размери пърфект  Heart Eyes

Тънки са, хубави, с не особено наситени цветове. Имам 102 размер но мога да меря утре.Не знам дали си отговарят на размера но ми се струват страшно дълги. Половината форум ги има, до утре ще имаш достатъчно размери и мнения да си прецениш.  Бих ги взела и ако ги бях видяла, само не знам дали бих взела този размер. Въпреки,че ластиците на кръста почти ми се припокриват с други дънки които носим в момента.

# 95
получавате ли сака Лафума още като подарък - дали го набавиха ?  / преди 2-3 дена прочетох , че една мама го беше получила /
чакам от 14.02 стара поръчка с него като подарък Crazy

# 96
Пфу, човек малко да се забие в ebay-a и ни мой ви фани  Laughing

Пу тая седмица поне 5 колета за мен  Laughing (аз съм реалистка, не съм алчна  Twisted EvilJoy

# 97
тези чаршафи гледам масово сте ги купували . Меки ли са ? Заслужават ли си ?
Никъде не прочетох каква материя са ?

# 98
  • София
В  темата за кодовете Манел подробно обясни нов похват за поръчване с референтен номер,без намалението.
Мисля,че е много полезен,дано да е от полза за повече хора- http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=377602.msg10515771#msg10515771  Peace

Алекс,отново благодаря за темата!   bouquet

Tired Ей,нямате изчитане,за 2 дни едва смогнах да наваксам,в един момент реших,че са пуснали
центови цени. Laughing Но пък е хубаво,че поръчките започнаха да идват вече.Успешна и късметлийска седмица желая на всички! Hug

# 99
  • София
Пу тая седмица поне 5 колета за мен  Laughing (аз съм реалистка, не съм алчна  Twisted EvilJoy

Дааа и аз така си казвам 4-та Неделя, ама НЪЦ  Rolling Eyes По-скоро си оптимистка  Mr. Green

ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ДА СПРАТ ДА ПРАВЯТ ПОРЪЧКИ, ЗА ДА СИ ПОЛУЧИМ ЯНУАРСКИТЕ ОТ ДЪНОТО НА СКЛАДА
 newsm75 newsm28   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 100
Привет!
В тез Албанци големи чудесии пуснали, то да се чудиш защо чакахме намалението, като след това пускат по ниски цени....
Тъй като изпуснах комплекта Тефал индженио снощи да не съм "капо" поръчах 2 тиганчета Simple Smile Сега нямам търпение да дойдат, даже днес обиколих технополиси и маркети да видя дали няма същия модел, но нямаха.

За протокола- чакам от 28.01. 

# 101
В  темата за кодовете Манел подробно обясни нов похват за поръчване с референтен номер,без намалението.
Мисля,че е много полезен,дано да е от полза за повече хора- http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=377602.msg10515771#msg10515771   Peace

Добро утро!

При мен този номер не се получава, за съжаление  Laughing

И аз се смятам за реалистка и се надявам да получа 4 колета от петте възможни  Mr. Green

Дано тази седмица всички получим поне по един колет  Whistling

За протокола най-старият ми е от 26.01  Peace

# 102
  • Sofia
Да се цопна и аз на 7-ма страница
Думи нямам за французите задълго ме загубиха кат клиент Mr. Green Още нямам пратки от 20 януари,то лято стана ooooh!

# 103
  • Пловдив

ужас, защо не пробваш да им пишеш?

Защото кодът трябва да й е лично пратен, за да може да си търси правата  Peace

И аз съм реалистка - искам си 7-8 колета от 21-те, които чакам  Mr. Green

# 104
тези чаршафи гледам масово сте ги купували . Меки ли са ? Заслужават ли си ?
Никъде не прочетох каква материя са ?

Имам розово и сиво от тези чаршафи. Мисля, че е памук, но са твърди. Все пак на мен ми харесаха. По намаленията ми излязоха около 6-7 евро комплекта. Сега и аз съм заплюла зелените с кафяво Simple Smile Няма налични калъфки 50 на 70, но мислкя да пробвам с 65 на 65.   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт