Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да разреша проблема, когато отварям LaRedoute и постоянно ми показва името без да съм влязъл с моя линк?
Как мога да разреша проблема, когато кошницата ми е празна, въпреки че съм харесал нещо и то е налично?
Как мога да изчистя кеша и кукитата на браузъра си?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да разреша проблема, когато отварям LaRedoute и постоянно ми показва името без да съм влязъл с моя линк?
-
Как мога да разреша проблема, когато кошницата ми е празна, въпреки че съм харесал нещо и то е налично?
-
Как мога да изчистя кеша и кукитата на браузъра си?
-
Как да определим правилния размер за детска туника за дете на около една година?
-
Как мога да разреша проблема, когато получавам автоматично потвърждение на запитване, но не получавам отговор?
(днес я мерих вече е почти 80 см

Но виждам, че на всички тук закъсняват...
ако искаш изчакай, като гледам как идват колетите може би до седмица ще мога да ти дам инфо
Да знам дали да водя преговори да ми я даде, защото ако не става плащане е безмислено. Понеже аз до сега плащах с моята дебитна VISA от ДСК, но дебита и свърши
А иначе сега получих известие за поръчки от 18.02. и от 3.03. Има ли смисъл и аз да се пробвам да им пиша или да чакам още?