LaRedoute.fr - 106 - Всичко за поръчката!

• 114 767
  • 2 213
  •   1
Отговори
# 990
sofince,     newsm59
Включвам се за последен път за пингвинската рокля, че сама на себе си омръзнах вече с нея. Моята е 40 размер.
Взех от митницата колет от началото на март. Много съм доволна, снимки - довечера.

На мен лично ми беше много полезна. Тъкмо си мислех че като поръчвам 115 см(защото 125 я няма) ще ми е къса ,а тя явно се оказва доста дълга. Да не говорим , че доста се чудих между 38 и 40 размер.
БЛАГОДАРЯ!

# 991
  • пловдив
Да попитам за отзиви за тези дънки
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9549013& … ue&ksource=-1

# 992
  • Асеновград
pebs, ние имаме от тия клинчета и 86 и 81 . 86 са й дълги на Ани доста,затова взех 81 и са й точно Peace Hug (днес я мерих вече е почти 80 см  Peace )

Софинце,ЧЕСТИТО И ТУК!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes пък ще го пийнем тоя бейлис  Heart Eyes

# 993
  • София
От същия модел имам  - само че, на цветя - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=272972&pid=7321044 материята е вискоза - 95% и 5% - еластан, за лятото е много хубава. Само под мишниците, дето се търка започна да става на малки топченца. Ако те интересува нещо по-конкретно - питай  Peace

Заповядай - http://www.laredoute.fr/vente-tunique-femme-redoute-creation.asp … &numberpage=2
сега забелязвам, че в сайта презрамките са жълти а моите - бели  Joy
Модела е почти като на горната туника, но тази е по-широка, или май по-разкроена. Ако някои иска може довечера да ги наложа, да ги сравня  Peace

# 994
Момичета, някой плаща ли с MASTERCARD?
Благодаря  bouquet

# 995
Поне половината плащаме с Мастъркард. Какво по-точно те интересува?

# 996
Момичета, някой плаща ли с MASTERCARD?
Благодаря  bouquet

и аз съм с Mastercard

# 997
Здравейте,
аз чакам поръчка от 2,3,6 и 7.02  ooooh! Но виждам, че на всички тук закъсняват...

Искам да попитам някой поръчвал ли си е тази рокля , ако може реална снимки или отзиви  Praynig
Малко късничко амаааа
Аз я поръчах началото на март Simple Smile ако искаш изчакай, като гледам как идват колетите може би до седмица ще мога да ти дам инфо Simple Smile

# 998
Поне половината плащаме с Мастъркард. Какво по-точно те интересува?

Ами дали мога да изпразня кредитната карта на мъжо...като за начало Mr. Green
Шегувам се... hahaha Да знам дали да водя преговори да ми я даде, защото ако не става плащане е безмислено. Понеже аз до сега плащах с моята дебитна VISA от ДСК, но дебита и свърши Mr. Green
Има ли такса при плащане с кредитна МАСТERCARD и колко е тя...
Може и на лични.
И пак благодаря   bouquet

# 999

Не знам откъде с еполучават тези баркодове и какъв е начинът, но ако някой разполага с такъв neka pomaga

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 16:37 от smartynka

# 1 000
Забравих да питам за тези обущета - Орговарят или +1 да взема?
Мерсиии   bouquet

# 1 001
Искам да попитам дали някой е от Пазарджик и къде си получава праткта на митница пловдив или на МБ Пазарджик ?

# 1 002
  • Варна
И аз тук да пиша че чакам поръчка от 6 .02. ,но като гледам другите момичета от кога чакат незнам дали да се притеснявам. Sad  А иначе сега получих известие за поръчки от 18.02. и от 3.03. Има ли смисъл и аз да се пробвам да им пиша или да чакам още?  Thinking
Няма смисъл да им пишеш, то не са и минали 7 седмици. И аз чакам от тази дата, но не съм се и притеснила. Особено като гледам, че има момичета, които още от януари не са получили  Peace.

# 1 003
  • Варна
Забравих да питам за тези обущета - Орговарят или +1 да взема?
Мерсиии   bouquet
По последни данни отговарят. Преди няколко страници се коментираха.

# 1 004
  • sofia
anason, в никакъв случай +1, дори ако се колебаеш между два номера, вземи по-малкия. Аз винаги вимам 39, но от тези взех 38 и са ми идеални. 25 см е стелката на 38. По мнението на много момичета, си отговарят, но за мен са уголемени поне с половин номер  Peace

Общи условия

Активация на акаунт