LaRedoute.fr - 106 - Всичко за поръчката!

• 114 325
  • 2 213
  •   1
Отговори
# 255
  • В La Redoute и по света
.............. евтините лилава пола и пулоФерче (като полата ми е странно къса-5 пръста над коляното, а на снимката на мацката и е до средата на прасеца...)
Ми да  Crossing Arms И на мен така ми стои - много е къса, а очаквах нещо под коляното  Crossing Arms

Духи Пухи, дали може и мен да ме оразмериш  Mr. Green
ГО - 100
Т - 88
Х - 100
Височина - 168

42 Simple Smile
Гуру-то си е Гуру Wink  Laughing

# 256
hahaha.. после да не ме замеряте с разни малки и големи дрешоци  Joy
Приемам само 38 номер  Mr. Green

# 257
хахахах аз само докато чета и разбирам за кой размер съм..супер полезно...  Peace  bouquet
и един малко тъп въпрос
Поръчах си 3 неща само от новата колекция...тъпичко ли е да мисля, че ще може да дойде по навреме поради тая причина?  newsm78

# 258
  • Sofia
Да се похваля, че си получих втората поръчка преди първата...На 1 март я пуснах, 15 мин след пускането ми дръпнаха парите, на 5ти март са го пратили и на 13 март е получено. Получих си пакетчето в пощата. ..
От всичко съм много доволна, само една туника нещо не ми стой, но не е от туниката  Mr. Green
Ще пусна снимки по- късно  Hug

Мирела м3, аз точно във втората поръчка имам от новата колекция и факт се че дойде сравнително бързо- виж по- нагоре...Чакам и една от 11 февруари само с намалени неща...

# 259
хахахах аз само докато чета и разбирам за кой размер съм..супер полезно...  Peace  bouquet
и един малко тъп въпрос
Поръчах си 3 неща само от новата колекция...тъпичко ли е да мисля, че ще може да дойде по навреме поради тая причина?  newsm78

Заради причината,че са само 3-ДА,но не и заради причината,че са от новата колекция.

# 260
  • Стара Загора
и един малко тъп въпрос

Заради причината,че са само 3-ДА,но не и заради причината,че са от новата колекция.
Аз пък мисля че точно обратното.....защото имам една поръчка само с едни боти който ги няма от 30.01.....а от новата колекция нещата пристигат веднага Simple Smile

# 261
и един малко тъп въпрос

Освен ако не са 3 чифта обувки или няма някой подарък тежичък  Wink

# 262
  • Бургас
Цитат
Момичета, имам едно питане. На е-mail са ми изпратили съобщение, че ще ми изпратят подарък за рожденния ден, който е след месец. Има и линк, за да си направя списък с предпочитани неща, но той не работи. Интересно ми е какви подаръци изпращат и как ще преценят кой размер съм?
И аз пуснах подобно  запитване само че за на малката РД  ама никой не ми отговори  Sad
Не мисля, че ще вr пращат подаръци...дават ви възможност да напрdвите списък с желаните от вас подаръци и да го разпратите на приятели. Как точно не мога да отговоря и при мен не се отваря нищо.
Аааааа, пращат, пращат... За рождения ден на клиента пращат съответно дамски/ мъжки часовник и гривна. Реална снимка тук. Повече инфо в темата за кодовете.
За рождените дни на децата не пращат нищо, само подканят да им пазарите подаръци.

# 263
Здравейте, ние още чакаме поръчка от 05.02 (която ни е и първа изобщо, новаци сме Wink ), така че много внимателно следим тук Simple Smile

# 264
Някой има ли представа дали тези блузи си отговарят на номера????

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9245138& … ue&ksource=-1

# 265
Е да,ама моят РД е сега в сряда,а нищо не са ми пратили  Crossing Arms

# 266
  • Пловдив
Момичета, някой за има тези дънки?Моля за мнение! С мерки ханш 102 и талия 82 кой размер да си поръчам?
http://media.laredoute.fr/product/picture/324146687_0001_PG_1.jpg
kalpazankabarabanka това са дънките на живо,моите са 36 размер. Мисля че са леко умалении крачолите са доста теснички. Стоят като клин  Peace

Може ли да те помоля за размери на дънките,че имам на 38 номер,да видя и 36 как са,че се колебая  newsm78 Благодрая ти за снимките.Стоят ти супер  Peace Може и на лични твойте размери,пак ще се ориентирам .

Някой се бореха по-напред кой кого бие.....аз за жалост ви бия с моята не дошла поръчка от 14.01  #Cussing out Уж беше тръгнала на 9.02,ама си я няма....оффффф оплаках се и аз,дано хване декиш сега  Joy

# 267
Искам малко помощ,ако може.С детската номерация се оправях,но сега искам за мен и една приятелка да поръчам.Стези размери за кой номер съм:ГО-95,талия-91,ханш-98 Grinning
и за тези също:
височина-174,ГО -87,талия- 86,ханш- 93.
Благодаря ви предварително Praynig Peace
1. яката талия Simple Smile - зарад нея може и 42 панталон да хванеш.. Ама иначе 40 би трябвало да стане.. Блузите също 38/40/42.. Зависи Simple Smile
2. 38/40 горни, 38 долни - пак зарад талията Simple Smile

Правете малко коремни преси, ко сте се ошкембили така  Naughty После да няма това ми е малкооооо, онова ми хлопааааа.. Амаха  Twisted Evil

Joy шегувам се.. ама сериозно сте с нестандартни мерки Simple Smile

хаха верно сме с нестандарни мерки,а това че сме раждали преди многооо месеци не ни оправдава. то вместо да висим по форуми, да излезнем малко на жив шопинг. мерси на всички за отговорите   bouquet

# 268
хаха верно сме с нестандарни мерки,а това че сме раждали преди многооо месеци не ни оправдава. то вместо да висим по форуми, да излезнем малко на жив шопинг. мерси на всички за отговорите   bouquet

Значи ГО 95 е за 38/40 блузи..
А ГО 87 - 34/36 Simple Smile Ама каза с едно отгоре зарад талията - то зависи вече и от модела на нещото.. вие преценете  Peace
Същото и с ханша - 98 е за 40, а 93 е за 38 (макар че и в двата случая биха могли и по-малкия номер да стане).. но при рас по-скоро +1 заради талията Simple Smile

Обясних надявам се, ме разбра Simple Smile

# 269
Взех поръчка от 29.01,тръгнала от Франция на 20.02  #Crazy
Ето реални снимки:  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=292549&pid=11088528
С тези сандалки,моите са 37номер,стелката е 24см,за мн.тесен крак са като че ли не ми достигат няколко мм  newsm78,иначе са много лекички.   http://www.laredoute.fr/vente-sandales-bijoux-redoute-creation.aspx?productid=324155280&documentid=207609&single=false&categoryid=31523562
Мъжките евтини тениски от 3.25евро са XL- немога да намеря линк
и подаръка одеалце
може ли линк на това яке  Hug    http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10917406

Общи условия

Активация на акаунт