LaRedoute.fr - 106 - Всичко за поръчката!

• 114 371
  • 2 213
  •   1
Отговори
# 240
  • В La Redoute и по света
Искам малко помощ,ако може.С детската номерация се оправях,но сега искам за мен и една приятелка да поръчам.Стези размери за кой номер съм:ГО-95,талия-91,ханш-98 Grinning
и за тези също:
височина-174,ГО -87,талия- 86,ханш- 93.
Благодаря ви предварително Praynig Peace
Здравей, ето тук можеш да провериш твоя размер: гръдната ти обиколка трябва да я мериш през най-изпъкналата част, не както е в БГ, подгръдната. Ако си дала размер на ГО по зърното, за тези размери ГО-95,талия-91,ханш-98 - си между 42 и 50. За 42 си ако е разкроен потник, туники и невталени горни дрехи. За долни дрехи - поли, панталони според таблицата си за 40 размер.

За другите размери: височина-174,ГО -87,талия- 86,ханш- 93. Там са между 38 и 44-ти за горно облекло и 38 за долно.
Може и да бъркам все пак, затова "вещите в занаята" могат да се изкажат по-прецизно Simple Smile

# 241
здравейте! имам няколко въпросчета,в случай,че и вие скучаете по цял ден и само се ровите в нета  Peace
1. Относно мерките: аз съм 60кг на 1.65, 90/85/ 95 , някой има ли идея кой размер сако би ми пасвало(по БГ номерация съм 40)
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3238598& … ue&ksource=-1

2. Харесала съм си към 20 артикула,вкл. и по-обемни само дрехи, ще има ли проблеми за получаването, от митницата какви такси искат? Последният път с малък пакет ми взеха 4 лв,при вас как е ?

Мерси предварително  Hug

# 242
аман от размери  ooooh!

# 243

моля и за тези отзиви и ако има размери пърфект  Heart Eyes
Тези панталонки поръчах на дъщеря ми, ето реални снимки: панталонки. Размера който поръчах е за 1 годинка, а отговаря на ръст 74 см. За справка погледни тук, за да прецениш кой размер да поръчаш за твоето ангелче Simple Smile

# 244
Брейй,нямате изчитане  Shocked
Получих  шалтето за спалня,дето толкова му се чудих.Хубаво е. Цветята са щампи,минати отстрани с тигел,а бежовите ширитчета са пришити.Линк –тук определено изглежда по-ефектно ,но и на живо бива.

Лот от 9 ч. Мъжки слипове –пратили са ми 8, ще го преживея и без това ги взех за без пари ( под 2 Е).

Момчешкото яке (камуфлажното) от албанците за 3,90 Е –е супер е, с подплата от каракул.Синът ми е 86 см и му е леко голямко 86 р-р.

Teзи мъжки Адидаски,наистина трябва да се поръчват +2 от номера на обувките

Поръчката ме изненадА- от 23.02 за митница ,а имам  от януари неполучени.

# 245
здравейте! имам няколко въпросчета,в случай,че и вие скучаете по цял ден и само се ровите в нета  Peace
1. Относно мерките: аз съм 60кг на 1.65, 90/85/ 95 , някой има ли идея кой размер сако би ми пасвало(по БГ номерация съм 40)

2. Харесала съм си към 20 артикула,вкл. и по-обемни само дрехи, ще има ли проблеми за получаването, от митницата какви такси искат? Последният път с малък пакет ми взеха 4 лв,при вас как е ?

Мерси предварително  Hug

36-38

# 246

2. Харесала съм си към 20 артикула, вкл. и по-обемни само дрехи, ще има ли проблеми за получаването, от митницата какви такси искат? Последният път с малък пакет ми взеха 4 лв,при вас как е ?

Мерси предварително  Hug
1. Според таблицата, ти си за 40 размер за горни дрехи, с тази разлика, че ако са вталени незнам дали ще ти станат. Тъй като талията при този размер е 70/74. Обърни внимание в обясненията как се мери тук гръдната обиколка... не се мери подгръдна, а през зърното.
2. Проблем не би следвало да има за получаването им, а какъвто и да е кашона си имаш такса 4 лева (или поне за София).
Моята пратка беше 5,600 кг.

# 247

моля и за тези отзиви и ако има размери пърфект  Heart Eyes

Имам в лилаво и антрацит, размер 81, някой ако има 86 може да ги разменим, че малката порастна за последните 3 месеца с 2 килограма и въпреки, че е на година и три месеца, трудно и става 81.

# 248
viky_v имам черните сандалки..първия линк и са много готски гумени са препоръчвам струват си..и си отговарят аз имам 38 размер доволна съм  Peace Peace

# 249
.............. евтините лилава пола и пулоФерче (като полата ми е странно къса-5 пръста над коляното, а на снимката на мацката и е до средата на прасеца...)
Ми да  Crossing Arms И на мен така ми стои - много е къса, а очаквах нещо под коляното  Crossing Arms

Духи Пухи, дали може и мен да ме оразмериш  Mr. Green
ГО - 100
Т - 88
Х - 100
Височина - 168

42 Simple Smile

# 250
Някой с инфо от Стара Загора за получени днес колети? Praynig

# 251
# 252
  • Стара Загора
Някой с инфо от Стара Загора за получени днес колети? Praynig

В Събота получих от 6.02..но от 30.01..го няма

# 253
Искам малко помощ,ако може.С детската номерация се оправях,но сега искам за мен и една приятелка да поръчам.Стези размери за кой номер съм:ГО-95,талия-91,ханш-98 Grinning
и за тези също:
височина-174,ГО -87,талия- 86,ханш- 93.
Благодаря ви предварително Praynig Peace
1. яката талия Simple Smile - зарад нея може и 42 панталон да хванеш.. Ама иначе 40 би трябвало да стане.. Блузите също 38/40/42.. Зависи Simple Smile
2. 38/40 горни, 38 долни - пак зарад талията Simple Smile

Правете малко коремни преси, ко сте се ошкембили така  Naughty После да няма това ми е малкооооо, онова ми хлопааааа.. Амаха  Twisted Evil

Joy шегувам се.. ама сериозно сте с нестандартни мерки Simple Smile

# 254
  • Перник

Мерси предварително  Hug

Май paola2 е права, 36-38

Общи условия

Активация на акаунт