LaRedoute.fr - 106 - Всичко за поръчката!

• 114 369
  • 2 213
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Още чакам от 4.02...
просто се оплаквам. Ама ако не дойде до края на седмциата мисля да им пиша в понеделник...

# 226
И аз да се оплача, чакам поръчка от 17.01. Миналата седмица им писах писмото от първия пост, отговориха ми да чакам от 5 до 7 седмици и ми благодарят за търпението, дори не ми писаха на коя дата са пратили поръчката. А вече е 9 седмица и не знам какво да правя. Сега трябва да им пиша пак да ми пратят ваучер ли?

# 227
Здравейте   Hug
Хайде малко  спам и от мен  Wink
Изчака ми се чакането.Най- старата ми поръчка е от 16.01.След това чакам от 26.01.
Супер огромни са.Забелязала съм , че по- малките идват по-бързо.
Ако и тази сидмица не получа нищо  ще им пиша.

Лек ден на всички  Peace

# 228
  • Балчи-Варна
И аз да се оплача, чакам поръчка от 17.01. Миналата седмица им писах писмото от първия пост, отговориха ми да чакам от 5 до 7 седмици и ми благодарят за търпението, дори не ми писаха на коя дата са пратили поръчката. А вече е 9 седмица и не знам какво да правя. Сега трябва да им пиша пак да ми пратят ваучер ли?
24.01-чаршафчета само получих доволна много

# 229
тези чаршафи гледам масово сте ги купували . Меки ли са ? Заслужават ли си ?
Никъде не прочетох каква материя са ?

аз имам от чаршафите на точките - лилаво със сиво - много тъмни цветове, като материя плътни, но доста твърди дори и след изпирането, не съм мн.доволна, стоят хлъзгави и корави. Долния чаршаф е несъразмерен, поръчах  180/240, а реално дойде 160/240, не стига да се подпъхне под матрака. Пликовете са добри, но ме дразни едно като "ухо", което стърчи извън плика, ще се "реже". Чаршафите бели на жълти точки са много тънички. Очаквах повече, но както се казва за тези пари...  baby_neutral
чакам и бели със сиво, дано са по добри  Simple Smile
irim благодаря за отговора
точех им се да ги поръчвам , но се опасявах точно от това , което си споделила
имам горчив опит с един горен плик - красив а материя - пълна глупост ...твърда и хлъзгава , колкото и да го пера с омекотител -  не става и не става приятен при допир с кожа . Crazy

# 230
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Момичета, знаете ли тези дали си отговарят на номера? Синчето носи 26-ти и се чудя кой да му поръчам... А май и за себе си искам Crazy

# 231

моля и за тези отзиви и ако има размери пърфект  Heart Eyes
Тук: http://veni05.wordpress.com/2009/02/19/pantalon-bebe-fille-en-ve … ours-prix-mini-2/ има размери и снимка на панталонките. Peace

# 232
Записвам се, макар на 16 стр. чак... чакам поредната поръчка с дата 03.02  Tired

# 233
Ох, аз чакам от 18.01 и 10.02. Нали още има практика да се получава известие за митница в пощата?

# 234
Днес ми пристигна една малка поръчка от 02.02....незнайно защо беше в митницата при положение, че са само 3 ризки- към 0,500кг...за 14 евро. Както и да е- взех си я, но чакам и друга по-голяма поръчка от 01.02......ще си почакам явно още

# 235
Взех си от по6тата от 22.02 ,ходих до митницата ,ноооо от 24.,01 ми го няма .Как завидях на моми4ето пред мен с ка6она  Rolling Eyes Пратката  е с коментирани не6та ,освен балеринките на LE qou sportif,snimki,aко мога 6те дам по-късно. Стелката на 39 номер е 24,5 см,май си отговарят,въпреки 4е са ми то4ни и една идея по-6ироко 6те6е да е по-добре.

# 236
  • Панагюрище
Искам малко помощ,ако може.С детската номерация се оправях,но сега искам за мен и една приятелка да поръчам.Стези размери за кой номер съм:ГО-95,талия-91,ханш-98 Grinning
и за тези също:
височина-174,ГО -87,талия- 86,ханш- 93.
Благодаря ви предварително Praynig Peace

# 237
Извинявам се предварително за спама, но искам да се обърна към варненските служители на митница- И така и така четете тук във форума коментарите за Ла редут, защо не вземете да пишете имената на получилите пратки? няма да Ви коства повече от времето, което отделяте да ни четете в интернет.

Joy  Joy  Joy

# 238
Извинявам се предварително за спама, но искам да се обърна към варненските служители на митница- И така и така четете тук във форума коментарите за Ла редут, защо не вземете да пишете имената на получилите пратки? няма да Ви коства повече от времето, което отделяте да ни четете в интернет.

Joy  Joy  Joy
И аз се развеселих  Laughing На Варненска митница има много,много колети пристигнали днес,но към 13.00 ч. все още не бяха обработени/или поне не всички/.Дано да ги обработят бързо.Женичките искат почерпка,ама пък специално те си я и заслужават  Grinning

# 239

Общи условия

Активация на акаунт