LaRedoute.fr - 106 - Всичко за поръчката!

• 114 307
  • 2 213
  •   1
Отговори
# 360
sanimama, случвало ми се е, писах им че е пристигнал просто и получих благодарствено писмо пълно с мерсажи Simple Smile

# 361
  • Бургас
sanimama, случвало ми се е, писах им че е пристигнал просто и получих благодарствено писмо пълно с мерсажи Simple Smile

Laughing  Laughing  и аз ще чакам такова!

# 362

Най-якото нещо в този колет е ето тази рокля - невероятна е  Peace

Страхотна е Peace И аз я чакам, дано ми стои така добре, като на теб Hug
ето линк, някой искаше по напред.

Последна редакция: пн, 16 мар 2009, 21:25 от Peti_n

# 363
Получих тези дънки №36, но са ми големи и дълги. Ако някой се интересува...
http://www.laredoute.fr/vente-jean-coupe-extra-flare-denim-stret … 1&prodcolor=2

# 364
Получих тези дънки №36, но са ми големи и дълги. Ако някой се интересува...
http://www.laredoute.fr/vente-jean-coupe-extra-flare-denim-stret … 1&prodcolor=2

И на мен тия 38 са ми големи и дълги ..  Rolling Eyes

# 365
Според мен са уголемени един номер. Но аз нямам 1.60 и що съм си поръчала толкоз дълги... да ме пита човек.  newsm78

# 366
duhi_puhi Може ли и аз да ползвам промоцията  Blush
Ти нали си 38, аз съм 90/76/98 и риших, че съм за 38  newsm78 или съм 40, а Embarassed
  bouquet

Абе Змейковица, ама ти си едно много нежно и красиво същество, защо го прасна тоя НИК newsm78
Дъщеряти много прилича на теб Heart Eyes
38 е ок Simple Smile Че и от разтегливите можеш и 34/36 Simple Smile И такива имам Simple Smile

# 367
Според мен са уголемени един номер. Но аз нямам 1.60 и що съм си поръчала толкоз дълги... да ме пита човек.  newsm78
Аз съм 175 Simple Smile И са ми дълги  Mr. Green
Ама поносимо.. нося ги.. Лекинко отзад падат до земята, ако съм с маратонки.. Иначе с малко токче биват Simple Smile
Даже и ще ги занеса малко да ми ги резнат отзад да ги посъберат (имам си готина шивачка  Sunglasses) ..
Много мислих дали да не пиша да ги заменя с 36 .. ма тия съм ги носила вече и какво да ги правя  Thinking Иначе ме кефят Simple Smile

# 368
  • Русе
Момичета някой да е поръчвал някое от 2-те потничета? Отговарат ли си на номера?
http://www.laredoute.fr/vente-top.aspx?productid=324117398&d … &numberpage=1

поръчах си миналото лято червения потник. цвета е много приятен. доволна съм и от материята и от изпълнението. отговаря си на номера. освен това презрамките се регулират.
cuba_libre, благодаря!  bouquet

# 369

А дали има някакъв срок, в който може да се върне закупена стока? Не видях да пише на 1-ва стр.
15 дни, според сайта им

# 370
  • Варна
някъде около 110 см. ханш
хм.. 44/46 май .. Обърках се  Crazy
Ама определено не над 48 .. Дай модела..

мислех за тези, пише че ще са налични някога.......

http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-franz-beckenbauer-par-adi … &numberpage=1

а за дънки и други панталони смяташ, че е за 44 ли ?
Не, 44 ще му е малко за дънки и панталони, че и за анцуга.. Ама ХЛ не ми звучи като 110 ханш Simple Smile както и да е де..
48 може би ..

Духи, мъжът ми носи XL, а ханша му е около 105 см. 46 номер дънки и панталони му е ОК, 48 му идва широко. При ханш 110 може и да е добре. Peace

Последна редакция: пн, 16 мар 2009, 21:52 от chockolina

# 371
змейковица, супер ти стои роклята  newsm10 Аз я поръчах в късия вариант  Simple Smile

# 372
  • София
38 е ок Simple Smile Че и от разтегливите можеш и 34/36 Simple Smile И такива имам Simple Smile

Heart Eyes Благодаря!

П.п. Абе тези разтегливите не ми стоят добре Mr. Green

# 373
Змейковица, отговаря ли на номера роклята?

# 374
И аз с колетче най накрая - от 12.01 от Пловдивска митница - верно нямат място ,бяха затрупани , имаше и 2 мноого големи колета  Laughing
Остана ми само от 24.01 дано дойде и той тази седмица .
Снимки - по -късно!
Единия беше моя Simple Smile 15 кила от най-големия калибър  Laughing

Змейкс, тия дни идвам да меря роклята  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт