LaRedoute.fr - 106 - Всичко за поръчката!

• 114 324
  • 2 213
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
А дали има някакъв срок, в който може да се върне закупена стока? Не видях да пише на 1-ва стр.
15 дни, според сайта им
Благодаря!

# 376
  • Русе
Преди няколко часа направих една поръчка и я платих с чек ,който ми изпратиха за покана за приятел.Сега обаче 2 от нещата си стоят в кошницата изписва ми това:

En un coup d'oeil, vous savez où en sont les articles de vos commandes en cours.

Vous attendez la livraison d'un article différé ?

Vous serez prévenu(e) par e-mail au moment de l'envoi de votre colis.

EN COURS D'ENREGISTREMENT

и под едината пола излиза съобщение,че е изчерпана.От друга страна получих писмо,че поръчката е напаравена.
Въпроса ми е сега трябва да  заменя полата с нещо друго и пак да си направя поръчката ли ?А ще мога ли пак да си използвам кода?

# 377
  • Пловдив
duhi_puhi Може ли и аз да ползвам промоцията  Blush
Ти нали си 38, аз съм 90/76/98 и риших, че съм за 38  newsm78 или съм 40, а Embarassed
  bouquet

Абе Змейковица, ама ти си едно много нежно и красиво същество, защо го прасна тоя НИК newsm78
Дъщеряти много прилича на теб Heart Eyes

Аууу, много благодаря  Blush Blush Blush
Мда, неведнъж са ми го казвали за ника като ме видят на живо  hahaha За заблуда  Sunglasses

А иначе според мен си за 38 - моят ханш е с 4-5 санта по-малък - 38 взимам, но вече са ми широки леко панталоните. Бюстът ми също е с няколко санта по-малко - там взимам 34-36 задължително
Тази рокля от снимката я взех 36, и ми е точна, явно е вярно, че е леко уголемена или аз съвсем съм се смалила  Mr. Green

# 378
Мацки най-накрая успях да кача всички снимки,голяма мъка беше   Stuck Out Tongue Winking Eye .Някой ако иска инфо за нещо да свирка
Ето снимки
Подаръци
За продавалника

# 379
Това за продавалника кой номер ти е?

# 380
  • Русе
newsm78  сега пък кошницата се опразни като влязох и излязох няколко пъти.Много странно.

# 381
 Чудя се за анцунга на Адидас-детския кой да поръчам за 2 г.дете за подарък.
Моля за код за безплатна доставка,знам че не е за тук,но искам да направя поръчка сега,а в другата тема никой не пше  Cry

# 382
  • Хасково
Помогнете,сайта от които толкова много пазарувате,а аз даже не мога да го разгледам newsm45
Блокира ми компютъра на първата,втората страница,имате ли идея защо?

Пробвай да смениш браузера !

# 383
Момичета, има ли чакащи от 15.01 все още??? Направо пишман станах!

# 384
има, има, но грам нерви не ми се хвърлят, сигурна съм че ще дойдат

# 385
и моята кошница се изпразни   #Cussing out има ли някакъв начин да възстановя артикулите в нея. почти всичко не е за мен, просто идея си нямам как ще ги търся нещата  Tired пробвах и чрез друг браузър, оправиха се нещата, но сега не иска.  Tired Sad

# 386
и моята кошница се изпразни   #Cussing out има ли някакъв начин да възстановя артикулите в нея. почти всичко не е за мен, просто идея си нямам как ще ги търся нещата  Tired пробвах и чрез друг браузър, оправиха се нещата, но сега не иска.  Tired Sad
Ау.. ама като не е за теб, всичко се пише на друг носител, не само в кошницата (например word).. Така е много несериозно..

# 387
Ау.. ама като не е за теб, всичко се пише на друг носител, не само в кошницата (например word).. Така е много несериозно..
еми момичето досега си избира тук до мен, даже пред нея се изпразни кошницата веднъж Sad изчистих си кукитата. добре, че ми е прясно и повечето неща мога да ги възстановя  Tired ама ще те послушам да пиша и другаде за всеки случай.

# 388
имам молба към момичета знаещи френски, бихте ли ме казали какво пише тук, с преводача нещо много несвързано се превежда  Embarassed Blush
Je vous prйsente toutes mes excuses pour cette attente.

Votre colis a йtй expйdiй le 23 fйvrier, vous ne devriez pas tarder а le recevoir.

En effet, le dйlai moyen d'une livraison dans votre pays est de 2 а 5 semaines.

Je vous remercie de bien vouloir patienter.

Merci de votre confiance.

Благодаря ви предварително  Hug

Позволявам си да се самоцитирам, моля ви за помощ  Praynig

# 389
Получих тези дънки №36, но са ми големи и дълги. Ако някой се интересува...
http://www.laredoute.fr/vente-jean-coupe-extra-flare-denim-stret … 1&prodcolor=2

Алекс, би ли измерила талията и ханша на дънките? Аз си бях взема 38ми и ми бяха големи, чудя се обаче дали 36ти няма да са ми малки  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт