Топло слънце ще изгрее, ЮЛЧЕ вънка ще щурее!

• 17 167
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Може картофи ориз солети,може и да не е вирус. Hug

и морковки може мартенце да му дадеш, сухарче също според мен, даже и с малко сиренце, ама мноого тънко намазанко.
дано не е вирус наистина.

коки от днес е на ясла, да видим докога. Rolling Eyes  проблема е че от вчера вечерта (тогава го и видях де) сякаш му е паднал гласа. дадох веднага калциев гл'конат лактат, дадох и сутринта. дано днес е по-добре, ако не пак ще се ходи до масларски, на човека сигурно ще му писне от нас Tired

denica честито ви записване и дано тръгне с радост и сте доволни от услугата Peace

с една майка също бяхме говорили да правим клуб, но аз не бях напълно убедена в начинанието, а средствата които тя беше казала ,че може да осигури просто пропаднаха,  а аз не можех да дам подобна оферта и така се разпаднаха нещата. но не пречи на мая в клубчето да идем, определено  Laughing Hug

# 121
  • София
Яна и сега може да те открие някой Страх Мюзик Айдъл Биг брадър.Ще имаш за разказване смешни случки.
Опитах да премеря едни обувки,че Дани ме запали и сега ми излиза солено рев гу гу тата бръмммм.Ще си бия камшика накрая и мъж ми да се оправя сам.
Мая побързай с клуба че не издържам

# 122
  • sf
Иве, аз мислех да хвана гората,ама си викам- на мъжо ще му хареса без мене, я да си стоя тука   hahaha

Педито ми изписа по телефона "Имазол". Първо каза да пробвам ден-два с Бейби тан, ама той така пищя милия след Бейбитана и пламна в червено,че направо минах на Имазола, дано има ефект, че ми е мъчно как се гърчи.
Още ака редичко,но  видимо е по-добре.
Но кака му се разподсмърча  Crazy  но при нея поне не ми е толкова притеснено.

# 123
Мими, да дразня се ( силно казано) когато се радва на непознати, понякога мисля, че не е добре да е толкова контактна.
Гласувах за бебчето. И петицията подписах
Вики, пробвай с балсама на Нахтхерцен на др Тайс. Според мен това е най-хубавия крем който съм ползвала.

# 124
 Здравейте!
Позагубихме се малко, че имах повечко работа напоследък.
 Иначе сме добре, Ади расте, щурее, бърбори - много обича да повтаря, поне се опитва, имената на хората. Махнахме пампата през деня, свикна с детегледачката. За нея да кажа че Ади е свикнала с постоянно присъствие и до скоро не искаше сама да си играе, но постепенно и намирам занимания и успява да се заиграе и сама. Много обича да гледа Ну-погоди, друго нищо не признава Simple Smile
 Иначе и аз съм на вълна, ясна, детегледачка, баби и т.н.
 Мая браво за реализирането на чудесната идея, ще идваме и ние  Simple Smile
Ще гледам да се включвам по-редовно  Blush
  Hug на всички!

# 125
  • София
Иве, ето виж тук прясно инфо за помощите за близнаци:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=379865.msg10569405#msg10569405
 Peace

# 126
  • София
Ели 2х300 ли?

# 127
  • На края на вселената!
Мама му, не е добре да е контактна според мен, защото не се знае кой какво мисли. Но от друга много майки плачат, че техните не са контактни и не общуват с близки, с други деца. Хубаво е, че е не е срамежлива. Но като се разхождате й говори как да не ходи при хора, които непознава, защото е опасно. Ако просто ревнуваш за вниманието й, опитай да не го показваш  Grinning Това, че е толкова общителна и отворена към света, говори за нейната любознателност. Радвай се, че не се дърпа.

Танче, радвам се да те чуя  Hug
И аз се опитвам да махам пампа от днес, заради пъпките, но е мъчение за мен и кеф за нея. Цял ден е по-голо дупе, облякох я да спи и веднага се напишка в гащите. А като стана пак там. Да казва не иска, да го прави в гърне не седи достатъчно дълго.
Фил, кажи как сте вие с гърнето?

П.П. Ето някои снимки от нас. Тъкмо се прибрахме от кухнята и казваше, че е гладна. А на края, когато Лина беше със пъпките и беше "много болна", караше Кати да я преглежда.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=159528&pid=11129423

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 17:39 от Томасе

# 128
скици  Laughing

мерси за съветите, от обяд не е акал и като прибавим и това, че въобще не изглежда болен, може наистина да не е вирус

Много сладка е Кати, Мими  Heart Eyes разкошни очи има

и аз гласувах за този сладкиш  Peace

Мая, ако трябва да избирам място с качествена храна, но по-неудобно като местоположение и такова, което ми е близо, но дават за закуска банички и филийки с маргарин, определено ще избера първото. Здравословното хранене е един от няколкото ключови фактора за изграждане на имунитета на малките,съответно за това да бъдат здрави, въобще не мисля да правя компромис с него  Peace

# 129
  • София
хи-хи, много са сладки, как се преглеждат  Heart Eyes

гласувах и аз. каква е наградата?

Таня, радвам се, че пишеш, и че сте добре с Ади.

# 130
  • София
Ми никак не сме с гърнето  Rolling Eyes Чат-пат сама си иска и я слагам да сяда, но до сега нищо не е свършила там. Пък и не полагам регулярни усилия.
Ние сме с бронхоспазъм и купихме машинка за инхалации, за да не влизаме в болница. Първият опит беше успешен, защото баща й я държеше, а майка й се правеше на маймуна - пееше, скачаше и вдигаше възможно най-голяма дандания, та да забрави за маската  Laughing Много е терсене и съм малко на автопилот.
И Ники се мята на непознати, не съм се притеснявала до сега  Thinking
Мая, страхотна ви е идеята  Peace

# 131
Прррривет,

Отдавна не съм писала. От време на време правех опити да ви изчета, но не смогвах докрай, та до днес. Доста неща са се случили - за съжаление и за доста болнички прочетох, айде да си ходи тая зима, че много продължителна стана. Специални гушки на "разкрасената" Кати.

Привет и от мен на мама Деница и малката Сияна (а снимки има ли, че аз нещо не видях) Hug

Добре сте подхванали темата за ясли и прочие - точно на дневен ред ми е. Дълго го мислихме и дискутирахме с мъжа ми и решихме да опитаме варианта с яслите, а пък ако не потръгне да мислим за баба или бавачка. Та водих Коцето по лаборатории и прочие и от понеделник тръгва.  Много неща ме притесняват, ама болестите най-вече, още повече че някакво вирусче го мъчи последната седмица - странна хрема има, тече му само от едната ноздра и то от време на време, отделно един ден е по разхлабен, а на другия си е ОК, после пак и така. Не го третирам по-специално - давам му Коризалия и преди сън му пръскам Олинт и пие сокчета от ябълки и мандарини, не е на диета. Питах доки дали препоръчва някакъв имуностимулатор и тя предписа Умкалор.
Отделно е в някаква криза и е много раздразнителен - за най-малкото се раздрънква. Не ме питайте как му взех урина за пробата - като се разтрещя, че не ще да му лепна коректора, нямаше спирка. После го оставих по голо дупе да се разхожда из апартамента и с чашка в ръка го запреследвах, да ама като тръгна да пишка и аз подложих чашката и се спря и не щя да пишка  Crazy. В края на краищата измих гърнето хубаво с гореща вода и сапун, настаних младежа на него пуснах му филмче от Бебе Айнщайн, дадох му шишенце с вода и после гребнах от там (слава богу приеха ми пробата), че цялото това приключение не ми се повтаряше хич.
Яд ме е, че в такъв период се случи и да влиза в яслата, ама нямам избор - колежката, която ме заместваше напусна и от работата ми дават пара.
Ще ми се смеете, ама от последните две седмици с това трещене се амбицирах и си купих две книжки за възпитанието - едната на Додсън, дето я рекламираше Марти, а другата заглавието и беше нещо от сорта как да дисциплинираме детето без крясъци и шамари - сега ги чета и двете паралелно като вляза във WC-то Laughing

Толкова от мен, че романа набъбна Wink

# 132
  • София
Здравейте мили мами Hug Да оздравяват болничките по-бързо!!!
Мими, малката синеока бандитка много отрано се е ориентирала професионално Simple Smile
Мая, като чета с какви темпове действате за Ясла Юлче 2009, нищо чудно след 1-2 темички вече да функционира Peace
Вики, дано този Имазол помогне бързо. При неясни бактериални или гъбични инфекции, ползвам Бактробан (по предписание на педиатър, разбира се). Действието му е светкавично и при всяко пътуване извън къщи за повече от 2 дни, фигурира в детската ми аптечка.

Много мартенски беше изминалият ден - и слънчице гря, и буря със сняг ни брули навън, а Тони като никога заспа в количката на връщане.
Вечерта го водихме със сестра ми в Любопитко. 5 пъти излиза да ни провери какво правим, а като реших да тръгваме, избяга вътре и се заигра!
Накрая и баща му ми се накара, че съм извеждала детето в студа.

Знаете ли, от няколко вечери Тони заспива като ми държи ръката. Дори тази вечер бързаше да ме хване и преди да успея да дръпна ципа на чувалчето, се обърна настрани и мушна ръчички между решетките на леглото си.
Хайде, лека вечер на всички Heart Eyes

# 133
  • USA
Мая, браво за желанието и ентусиазма! Дано да се увенчаят с успех. Аз много не разбрах дали ще е ясла или клуб, но съм сигурна, че ще стане хубаво.  Laughing

Е, Янче, разкажи на виртуалната маса  Mr. Green. Има още хляб в теб, недей така да се отписваш.
Аз като пристигнах в Щатите ходех известно време на балет на стари години.   261uu Страхотно е. Сега продължавам да си измислям разни нови занимания, но с дете е по-трудно, защото сърцето все ме дърпа да съм с него на площадката. Иначе, на бая неща се научих след 25 години Simple Smile. Като малка не ставах за балет, по съображения тегло  Laughing. Не знам защо така от малки ограничават децата, все едно за олимпийските игри ще ги готвят. То се знае, че не всяко момиченце ще стане Мая Плисецкая, ама поне да се пофръцка с туту и да се радва детето Wink.

Елче, дано ви се разминат болестите. Сега ще се оправя времето и би трябвало да е по-добре положението с вирусите.

И аз съм съгласна, че здравословното хранене и разходките за много важни за малките деца. В България съм забелязала, че повечето родители много се стараят на тази тема. Тук го дават доста по-лежерно.

# 134
  • София
ДУ
Събудих се с мисълта че нещо съм забравила,а то едни документи да принтирам и айде юруш,вечер само гледам да прилегна.
Winx я кажи как се хранят американските деца на тази възраст?
Яна разказвай

Общи условия

Активация на акаунт