Топло слънце ще изгрее, ЮЛЧЕ вънка ще щурее!

• 17 166
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро

Фил, бързо оздравяване на Ники  Hug

Аз реших първо да махна памперса и след това да се учим на гърне. Ще ходя след него известно време, но ми се струва, че като му държи сухо памперса по-трудно ще се научи на гърне. Сега е с едни слипчета, през пет минути ходи до огледалото да се гледа  Laughing по-голо дупе ми е малко притеснено да го оставя за по-дълго, защото се завира навсякъде. Преди малко се изпишка (не в гърнето), дойде да ми покаже, но пост фактум.

Елче, успех с яслата  Hug

И като говорим за здравословно хранене, му направих на Никола закуска с пресни плодове, а той се тръшна за бисквити (от вчера е набрал скорост). Сега закусва бисквити, а аз неговата закуска

ей това за близнаците ако стане, ще е супер. Стискам палци, Иве  Praynig

Янче  Popcorn

малко снимки

# 136
  • Асеновград
Добро утро ,
Ние сме с бронхоспазъм и купихме машинка за инхалации, за да не влизаме в болница.
И ние натам вървим , вчера за пръв път от петък вечерта овладяхме температурата , но пък от тази нощ кашля като стар пушач.
Следобед ще го водим пак на лекар , пък да видим.Но ми се струва , че и ние ще купуваме инхалатор.

Мая , много ми харесва вашето начинание , успех ви пожелавам.

# 137
Добро утро!
Кати си е запазила палавия перчем,сладурана!  Hug
Еми,бях се записала в училищния хор и някак минах на приема,сложиха ме отзад на редицата и виех там.Много се надувах,че съм в хора.Чак в радиото ходихме да пеем,докато деригента не откри фалш в песните и взе да ни прослушва(а то не беше много след като влязох в хора).Та,сещате се фалша бях аз.Но не се отказах и се записах на народни песни.Там виех като разгонена котка,ама си мислих че пея.Даже взеха да ми харесват народните песни.Но и там нямах бъдеще.Така,че се записах на рисуване.Улучих тоя път и много се запалих,ама баща ми взе да ми внушава как художниците са бедни пианици,а децата им спат по земята в някакъв хаус.
Форд Бояр ме кефи,ама трябва някой поне три месеца да ме обучава за да вляза във форма за там.  Joy
Децата днес се събудиха преди нас още.Нарочно ставаме в 6.30ч. за да си изпием кафето на спокойствие,ама няма.А съм с двамата днес,пак сме на зъболекър.Мъчителна работа,поне още веднъж и приключваме.
Уинкс и Н.Р. е споменавала,че там много използват продукти органик.И на мен ми е интересно как се хранят.По филмите гледам как мажат едни дебели филии с желе и фъстъчено масло.
За начина на хранене имам мнение и то е,че не харесвам крайности.
Радвам се,че Тедо е по-добре!  Hug
Леле,какви къдри е пуснал Никола!Много е пораснал!  Heart Eyes
Иска ми се да се видим с децата като се постопли,много са се проминили!

# 138
  • Асеновград
Всъщност съм притеснена доста за Тедо с това кашляне.Дано ни се разминат усложненията.
Яна , много си забавна  Laughing.
Аз ходих на рисуване от 6-ти клас.Кандидатствах в художествена гимназия и още едно художествено училище в Пловдив , не ме приеха.После кандидатствах архитектура , пак не ме приеха.Сега вече знам , че не мога да рисувам , ставам само за ценител.

Никола почва да ми прилича на Марти , в усмивката и физиономиите , които прави.
А Кати е толкова дяволита , напомня ми на Пипи Дългото чорапче.

# 139
  • София
Марти много готин,имаше ли животни в зоо-то?На последната снимка преди да я отворя си помислих че си ти Laughing
Яна ти само с пеене,ами аз 7 години на цигулка разказах играта на съседите,баба ми ще ме прави Мила Георгиева накрая и в детската филхармония ме записа но естествено на изпита Панчо Владигеров ме отхвърли на първия тон от гамата.Аз щастлива че спира мъчението баба ми реве че не съм Паганини от България.После на фигурно пързаляне в ЦСКА ще ме вкарва в детския отбор на изпита казаха че трябва да сваля 7 кг и тя каза детето заради едни кънки няма да разболявам.Разочаровах я тотално
billie  Hug

# 140
Добро утро.
От снощи си мисля, че забравих да поздравя Мая за идеята и ентусиазма. на тази тема много сме си говорили с приятелки, защото при нас има 2-3 подобни "клубчета" и разбира се не вършат работа. И да не ти пука, колко ще са дневните - ако е в къщи детето - пак трябва да му се купи плод за сок. А и да кажем ябълки има по 80 ст кг. Затова ти желая от сърце успех.
Мими, много хубави и изразителни очи има Кати. Ще разбие не едно сърце  Heart Eyes А иначе и говоря за това, дано и влезе нещо в главата. Не става дума за ревност, а точно за това, което казваш - незнаеш кой с какми намерения. Онзи ден овиках една бабка - бях в аптеката - тя малка, тясна, с хора, с детето ме дели една врата. Госпожицата от нямане какво да прави си нахлупила шапката и една бабка пътьом и я вдигна, но аз "излетях" - "как може да пипат малко дете по лицето"
Тук има малко сняг, но може би ще ни огрее за разходка
Иве, разби ме  Laughing  HugИ аз ходих на балет, на гимнастика, на спортни танци. И за пиано ме пробваха, ама като за пях и на 3тия тон викнаха майка ми да и кажат, че няма смисъл да си дава парите  Embarassed
Болните да оздравяват  Praynig

# 141
Иве,как само пеене.Тва е само началото на мойте опити.После лека атлетика,плуване,писане на стихове(имам публикации в ''Родна реч''),каланетика(преподаваше библеотекарката в гимназията),джудо,манекенстване.И всичко това съпроводено с комедиини ситуации,в които главния комедиен герой съм аз.  Sunglasses bowuu

# 142
  • София
Яна разказвай де?
Аз страдах че не можех да се записвам на спорт че бях дебела,учителя по физическо като ме видя на успоредката ми вика за тебе кран трябва.Тогава не ми беше смешно.Но пък послещах министри и президенти,един от Бенин негър,с плисирана пола връзка и панделки на опашките в черна волга ме возеха за събитиятата. Mr. Green

# 143
  • На края на вселената!
Марти, очарователен е  Hug

Били, дано бързо се оправи Тедо само със сиропче  Heart Eyes За Кати си оцелила десятката, същата фурия е. Благодаря ви за милите думи за нея! Перчемът беше придобит след свалянето на шапката.

Яна, разби ме на колко неща си ходила  Grinning

Елче, леко и бързо свикване с яслата!

Марти, и аз пробвах така, но не се получава. То и няма как да стане от първия ден. Резултата при нас вчера беше, че един път се изпишка с голо дупе на гърнето и намокри бодито, а вторият път без да го мокри, но имаше и 9-10 пъти, които си пишка в гащите. ходи си мокра и не казва, или казва и си стои с мокри гащи. А да каже преди това не става, като я държа по 1час на гърнето пак не върши там нищо. Като я обуя се изпишка веднага. Не знам как ще го махам този памперс. Всички дрехи отидоха за вчерашното упражнение и днес съхнат. Явно още й е рано да си казва. По това време с Лина бях махнала дневния, а нощния го държах за сигурност на леглото, че нямаше къде да я преместя, ако се напишка.

Иве, разкажи за тези светски събития и на колко си била

# 144
Да,Мими и то сама ходих,наште само се чудиха че по цял ден съм в училище и някъде.На семинари по химия,компютри(още едни достолепни,чернобели).На всички екскурзии и лагери бях.Просто имах нужда от имидж мейкър,Иве сбъркали сме си местата.Една баба като твоята щеше да ми свърши работа.  Joy Ти май в номенклатурата си била,признавай!  Wink

# 145
  • София
Яна аз съм била в двете крайности,на майка ми семейството активни борци дядо ми пръв приятел с Д.Джуров,а на баща ми репресирани лежали в Белене чичо му емигрант политически.

# 146
Да, незнам защо, но и аз си го помислих Иве, това че си била в такова семейство Wink
Аз също съм махнала памперса на Дели и пера яко на ръка, защото немога да чакам да се събере пералня. На ден се изпишква в гащите по 6-7 пъти, но аз го държа и с панталонки отгоре.

# 147
Здравейте  Hug
Я тук всичко сега ще си кажете Wink
Аз само в хор съм била в начален курс и после открих акробатиката и скоковете на батут и всичко друго забравих за 12 години  Grinning
А бяхме млади  hahaha
За памперсите - ще изчакам да се затопли още малко и ще пускам Ина по гащички и така ще се учим някак си  newsm78
Много се радвам, че Таня се появи и са добре с Ади  Hug
billie дано нямате проблем с Тедко  Hug
Яна пиши още имаш много хубав изказ   bouquet Hug
Аз имам да поработя малко, но ще ви чета

# 148
  • София,
 Mr. Green Привет и от нас!
ТЕдо бързичко да се оправя, ФИл и твойта кукла също, дано се справите с инхалатора, в началото е трудно, но после свикват. И аз в началото се правех на маймуна, но сега нямаме проблеми, Вероника си стои и даже сама си държи маската, понякога даже заспива. Абе най важното е да не ви се налага повече да го употребявате този уред.
Елче много интересно разказваш Heart Eyes
КАти е голяма сладурана и на мен ми прилича на ПИПИ, само плитките и липсват  Blush
Иве, Яна  Hug
МАя едно място и за Вероника в клубчето, да не забравиш да запазиш Wink, най специалното Wink
Ама темата ни много се разнообразява с историйките ни. ДА Ви разкажа и моята тогава, Яна и аз като тебе какво ли не съм опитвала и аз по цял ден в училище и по разни кръжоци и мероприятия - то не беше народно пеене, народни танци, по едно време събирах марки и ходех на филателия и още на куп глупости, като дървообработване, поне си направих там една кутийка за бижута Mr. Green, обичах и спорта - много, въпреки че сега съм като гюлле и аз. ХОдех на състезания по четирибой, абе луда глава съм била навремето де.
ПО принцип обожавам музиката и пеенето и ми се искаше да стана певица едно време, ама сестра ми ме изпревари Mr. Green и реших и аз като Яна и Били да се пробвам с рисуването. БИли и мен в Пловдив не ме приеха, но в ПАзарджик - да. ТА избутах цели пет години в художествена паралелка в гимназията, където си изкарахме супер, ходехме на пленери и екскурзийки Mr. Green, абе готино си беше не мога да се оплача, но успоредно развивах и спортната си кариера, смених три клуба по различни видове карате Mr. Green. НО накрая реших, че искам да се занимавам с нещо друго и отидох да уча за учител по история и ходех на стажове по разни разкопки и музеи. След това обаче се уверих, че и учител не става от мен, та станах първо майка Sick, а сега се занимавам със счетоводство.  Sick Както казват хората - Всестранно РАЗБИТА личност! #Crazy НО като че ли най ми харесва да си стоя в къщи с децата  Hug и хич не ми се мисли пак за училище и работа Embarassed
Айде отивам да подреждам, че Вероника е обърнала къщата с краката нагоре  Hug

# 149
  • София
Здравейте, много ме развеселихте  Laughing
Какви всестранно развити личности си имаме.  Hug Дани, ти за сега водиш класацията, обаче.  WinkРазказвайт, много ми е интересно. Иве, баба ти е била опасна работа. Аз в първи клас свирех на пиано /сама се записах/, но бързо се отказах, после пях в хора и последно и най-много се задържах на народни танци.
Там-там, аз сериозно съм се замислила да запиша Софи на скокове на батут и тя много се ентусиазира от идеята. Имаш ли инфо по въпроса. Като пускам в нета излиза няакви школа, но никакви отзиви.  
Кати и Лина са много сладки, горкичките, добре че се отърваха.
Фил, да оздравявате бързо.  Hug
Били, а Тедо пие ли Вентолин?
Моя приятелка педиатър каза, че не бил толкова страшен /щото аз го имам за тежка артилерия/ и е хубаво да се пие като ги мъчи упорита кашлица. Не го препоръчвам, просто споделям какво съм чула.
Елче, леко адаптиране. Да пишеш как върви. Тъкмо си мислех за теб и те се разписа.  Hug
Танче,  Hug Целувки на Ади.
Марти, много му е пораснала косицата на Никола.  Heart Eyes
За памперса ще изчакам да се затопли. Софи беше на 2 год. и 2-3 м. когато го махнах, 3 пъти се напика в гащите и разбра за какво иде реч. Така че и този път смятам така да процедирам.

Общи условия

Активация на акаунт