Топло слънце ще изгрее, ЮЛЧЕ вънка ще щурее!

• 17 161
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
 Joy

благодаря за милите думи  Hug

Били, нали е на антибиотик Тедо, не би трябвало да има проблем  Hug бързо да минава кашлицата  Praynig

за памперсите - ще го държа така една седмица и ако не разбере за какво иде реч, отлагаме за по-натам

Иве, имаше, макар че слонове, маймуни, хипопотам бяха вътре  Peace

# 151
Здравейте!
Кати и Никола са големи сладури!
Мая, поздравление за идеята!
Бързо оздравяване на болните!
при нас е такава зима,че днес цял ден ще сме в къщи и Цвети "шета",а  следобеда ще подреждам

# 152
  • Асеновград
Пие вентолин от няколко дена , а антибиотик от събота , но не се подобрява , дори става по-лошо по отношение на кашлицата , иначе температурата я преборихме.
Аз съм на работа , имам да свърша нещо , а ми е толкова нервно , че нищо не правя , само ви чета.
На мен много ми се иска да запиша Тедо на някакви танци , като стане достатъчно голям де.
Елче , лесна адаптация на Коцето , дано го подминат яслените болести , а другото не е толкова страшно.

# 153
  • София
От снощи се разкихаха,сега им протекоха леко нослетата,но бяхме навън,говорих с хомеопатката каза какво да правя,стискайте палци че ми пари вече.
billie нормално да се разкашля повече,като сперет сиропите ще спре сигурна съм

# 154
  • София
Били, заведете си го на лекар, но и аз съм сигурна, че кашлицата не е станала по-лоша, просто гадно звучи като почнат да откашлят. Ири така кашляше, че чак се чуваше свирене, а 2-ма лекари я слушаха и казаха, че няма нищо надолу.
ИвеHug

# 155
  • София
Привет и от мен.
Чета историите ви с интерес.Скрити таланти и всестранно развити личности Grinning Аз бях записана де що има кръжок или извънкласно занимание в училище. Гонеше ме пустата рачешка амбиция да се доказвам че съм най,най. Всички очакваха много от мен, учителите изискваха много, тъй като брат ми беше първи във всичко и не можело аз да съм по-зле. Та не ми е било много весело. Постигах успехи с цената на много труд. Е имала съм и весели и забавни случки. Wink Е в спортовете определено ме нямаше. Rolling Eyes

Аз за пампата чакам да се постопли. С Гого го махнах на 2 години и то за седмица. Гонех го да се изпишква на 15, 20 мин. и той разбра. Нощния беше на 2 години и половина. Вярвам че ще успея. Сега не ми се иска да му мръзне дупето.
 Били, дано утихне кашлицата на Тедо. Praynig Какъв е АБ?
 Елче, успех с яслата. Леко адаптиране и без болести. Hug
 Сладки малчовци на снимките.  Heart Eyes
Оздравяване и на останалите болни мъничета. Hug

# 156
Герката аз ходех на батут в Кюстендил
Там имаше страхотна база и треньори /за съжаление след 1995 година всичко започна да запада и сега е пустееща Sad/
Треньорите ми заминаха в Германия и честно казано идея си нямам сега какво е положението
Съжалявам, че не мога да ти помогна  Sad
 Hug

# 157
За Ники и Ради  Hug

Резултатът от сутринта е сто пъти пишкане в гащите и нито веднъж в гърнето. Аз обаче упорито му обяснявам, че като му се пишка трябва да седне на гърне  Confused. А иначе го държа само по гащи, защото в момента е 26 градуса и така си спестявам пране. Ако падне температурата, ще му облека анцунг, проблемът е, че няма толкова анцузи

Моите извънкласни занимания се свеждат до фигурно пързаляне, акробатичен рокендрол и алианса, англ.ез. Първите две не продължиха много. Имаше една учителка по музика, която твърдеше, че пея хубаво и искаше да ме записва в хор. А всъщност твърдеше така, защото е била учителка и на баща ми, а той наистина пее добре, пял в хора и тя явно си мислеше, че се предава по наследство музикалния талант

# 158
Здравейте
Виждам че болничките дечица запонали да е подебряват това е добре дано да няма вече болни.
Много са слдки дечицата пораснали .
Е много разкази ми рознообразиха деня. Ама много сте били активни .Аз от 6 клас нататък винаги съм мила в тежката категория и съм скарана със спортовете .Ходех на народни танци 2-3 гдини ,а после започнах  да се занимавам с благотворителност Бях член на българския младежки червен кръс а после станах и координатор на Силистра .Ходех по семинари събори и други събирания сега имам приятели от цяла България.
Аз размислих и реших да се въздържа и да не пускам Сашо на ясла въпреки че детегледачката ме дразни но пак ми се струва по добре отколкото в яслата защото сега и с тези очила не знам как ще го опазят там.

# 159
Забравих да отбележа, че Никола е направо страхотен Heart Eyes
Кати, наистина има невероятни очи, от снимките си личи каква е пъргавелка  Heart Eyes а снимката с докторицата ми е любима  Hug
Аз също точно като Гери бях решила да сваля памперса, когато Дели наистина е узрял за това, когато почне повече да разбира и да стане бързо. Но след като прочетох записките на Велина и го наблюдавах реших, че може би е време. В никакъв случай не искам да го насилвам и да му се налагам.
Гери, как е мама?
Ками, какво стана с първите изследвания на свекърва ти?
Аз пък като малка почти с нищо не съм се занимавала допълнително. Учех английски на частни уроци, малко на народни танци в училище, но аз нямам никакво чувство за такт и все моето име се чуваше. А като знам на някои хора колко неща им се отдават- танцуват, пеят  Embarassed А и един ден тренирах лека атлетика, защото мъжете в моето семейство всички са лекоатлети  Laughing
Иве, стискам палци  Praynig
И на Дели от 4 дни му тече едната ноздричка. Давам осцилококцинум и вит. С, пръскам Стеримар и гледам да наблягам на сокчета и плодове.

# 160
  • Асеновград
Много интересно стана тук , трябва да си говорим и за други неща освен децата.
Бубе , 1 ден само ?
Аз ходих на художествена гимнастика 1 срок .Имаше 3 хубави лъскави топки като състезателните и другите бяха от едновремешните гумени топки на пръстени или точки, дето като се потъркалят малко по земята придобиват цвят на локва.Никога не се добрах до хубава топка и май за това се отказах , не си спомням вече.

# 161
Хи-хи-хи, момичета, браво  Hug Доста дейни сте били. Аз единствено проявих интерес за народни танци в 1-ви клас, но хореографката не ме прие/очевадно бях пухкава  Laughing/ и оттогава никакъв интерес към нищо  Embarassed
Желая скорошно оздравяване на болничките  Hug
И на мен Никола ми се стори порастнал. Сладур  Heart Eyes
А Кати е малка разбойничка. Много дяволит поглед има  Heart Eyes
Тия дни Мариян ме прави крива. Седни, не сядай, защо седна... Отвори това, не го отваряй...и т.н. Но това се издържа. Най-ме вбеси, когато се дъпраше на улицата и минаваха коли. На косъм беше от боя  Twisted Evil
Вече два пъти го оставям в клубче и отивам да и свърша някоя работа. Радва ме, че не плаче за мен. Дано така бъде и един ден като тръгне на ясла.  По тоя повод Елче, успех на вас  Hug

# 162
  • София
Тъй, хубавата новина е, че Ники явно я облекчават инхалациите и стои кротко (сама съм и няма как ем да я държа, ем да подскачам  Mr. Green ). Още по-хубавото е, че след обедната с охота изяде една цяла бисквита. Това й е за деня до тук. Абсолютна липса на апетит, само АМ и разредени сокове. Tired Следобед сме при док, да каже има ли напредък. И на нея се радвам, категорично не ще да пуска АБ ... аз се бях паникьосала вчера и ми се щеше, ма после четох, че за бронхоспазъм не помага.

Завиждам за детските занимания  Simple Smile Ходила съм по няколко месеца на спортна гимнастика и на спортни танци (в първите класове) и баща ми от някакво криво разбиране за дисциплина ме спираше - за наказание за нещо си. Имаше огромен мерак да ме праща да пея в църковен хор, но там пък аз отказах. Иска ми се Ники след време да ходи на това, на което й се ходи, ако майка й не е съвсем изкукала дотогава  Sunglasses

От вас разбирам, че в детските клубове приемат толкова малки деца. В смисъл без родителите да са при тях. Много полезно.

Иве и Били -  Praynig

P.S. Абе Мими, в колко си лягате и как така до 9-10 спите Simple Smile

Последна редакция: чт, 19 мар 2009, 12:53 от phil

# 163
  • София
100% ще изпусна някого, но се извинявам
та леко и безаварийно в яслата на адашчето коце и на майка му Peace
иве, за сумите- мисля, че са 2х300, да, но не предполагам ще нарпавят уточнение в правилника Peace а за ники и ради стискам плаци.
марти, ще ти пиша на лс, чакам да видя за инфото Peace
за махането на памперсите- мисля и аз да поизчакам да се затопли, той си ползва гърнето редовно и не виждам смисъл да го препирям в момента, още повече че и времето си е студено Rolling Eyes
днес от яслата ми вдигнаха кръвното че имало проверка от ХЕИ и видели в картона на коки че не е реваксиниран, ми как да е, той е почти постоянно с течащ нос. педи каза да не я бързам. и сега ще тр да се разкарвам за бележка че се отлага ваксината, щот некви кокошки в хеи така са казали, много ме е яд. да си направят 1нна система и да си питат педиатрите, какво да им слугуват родителите на пет стана Crossing Arms

на коки апропо гласа си му е ту паднал ту не, давам калциевото чудо там и това е. то просто няма какво друго в момента да му се даде и е вече и то практика, наедно с обичайните леки сополки ooooh!

пожелавам и аз скорошно оправяне на болничките Hug

# 164
  • sf
Ели, неприятно е това с ваксините ,но си го има ,че на 1,6г трябва да се реваксинира. А ако васкината се отлага, то това се отчита с бележка от педиатър.

И аз като малка все се бутах да ходя на нещо, ама много бързо ми писваше. То и сега си е така. А родителите ми хич не ме бутаха, не настояваха и аз си се отказвах. А сега ме е яд,че не са ме накарали да се задържа поне на едно нещо. Като гледам мъж ми каква дисциплина и хъс има от спорта. и му завиждам

Общи условия

Активация на акаунт