Топло слънце ще изгрее, ЮЛЧЕ вънка ще щурее!

• 17 150
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
 Mr. Green И Сияна дъвче дъвки.Всяка сутрин поръчва на баща си да и донесе "атчи"и "дъчица".И тя озверява за шоколад и намалихме дажбата до 1 киндерче на седмица.
Да се похваля - бях снощи на дискотека Party Изкарах си супер яко само с приятелки и не сме сядали и за секунда... Mr. GreenСега обаче всичко ме боли Rolling Eyes

# 226
Дени, браво така трябва  Grinning

Аз не давам дъвки, бонбони, шоколади, вафли и много подобни. Беше престанал да слага дребни неща в устата си, преди малко ме вика, поглеждам го, а той стои с отворена уста срещу мен и една от неговите монети за игра вътре, а погледът един провокативен  Confused всички монети прибрах вече

Цвети, ако превенарът се слага до две години е на два приема най-малко през месец, ако е след две години веднъж. Всяка доза е 140 лв. Никола нямаше абсолютно никакви странични ефекти, дори и съненост, отпадналост или нещо от сорта

Яна, забравих да ти кажа - Елица не е бременна от брат си, а излъга майка си, че е така (искаше й се). А иначе, е ясно, че ще се окаже, че не са брат и сестра, как ще го завъртят сюжета ми е интересно

# 227
  • София
А защо така до 2 години 2 приема после един?
За сериала мъж ми каза че хубаво щяр да го изиграе от артистите  Mr. Green

# 228
  • София,
А защо така до 2 години 2 приема после един?
За сериала мъж ми каза че хубаво щяр да го изиграе от артистите  Mr. Green
ЗАщото мисля че и грамажа е различен Иве, така е, до две години са две ваксините, а след двете е една! Peace

# 229
  • Варна
Момичета нямате грам срама и жалост към тези , които имат излишни килограми  Rolling Eyes А идва събота и неделя с лошо време за разходки и свободно за плюскане  Sick
Аз нещо съм изтървала интригата в Айдъла. Песента , която сте пуснали е много хубава .Гледам простотията по Нова с едно око и не мога да се начудя на таз българска простотия и криворазбраност за благотворителност.Що за тъп и нагъл човек трябва да си да вземеш пари за да участваш в шоу и да се правиш на жертва , че си го направил за благотворителност. #2gunfire
Много ме развеселихте с вашите разностранни таланти, някой от които са просто впечатлителни. HugИ аз като едно добре възпитано тоталитарно дете минах почти отвсякъде/основно спортове/.
Бързо да се оправят Коки и Тедо  Hug

# 230
  • София
добре де, ако сложим на коки след пентаксима превенар а няма 2 г. не се ли слага 1 път само, струва ми се че и масларски беше казал нещо подобно Thinking

# 231
  • София
На Ники му спря кихането,Ради почна и подкашля,мамка му.
Сега се удали леко и се е научил и вика ОХ ОХ Ох ОХ,голяма лигня ще дойде

# 232
  • sf
Аз дъвки, ядки и тем подобни не давам. Близалки също- за тях се сетих, защото вчера видях едно на 2г с близалка. Абсолютна глупост според мен.
За пампаерсите- Вероника се научи без лятото малко  преди да стане на 2г.  Ходех навсякъде с една торба къси панталонки и гащи и така. Но тя вече си казваше за аканаето и не се наакваше от 10месечна, ама сега с тоз маймун не знам как ще стане. Не иска да седи на гърне, вика ме след като вече се е наакал. Но това лято задължително ще опитам, дано има ефект.
Не знам обаче ако случайно се научи без памперс, в яслата наесен дали ще му се зарадват  Rolling Eyes

# 233
Иве,и Никола е така с тва ох,ох,ноктите като му режа и е на ох.
Сега сме опукали пуканки и си хапваме,рядко но като има си правим.Дъвки някой път иска като гледа от кака си,но я плюе.Зрънчо като имам работа примерно го използвам за да трае.Мамба много обича малкия,но всички тези неща един път в седмицата примерно се взимат.
Памперса като се стопли стъбилно ще почвам.Той напоследък като пикае излиза навън и ака до гърнето,май не му е удобно нещо.Но се чудя дали да махам и нощния с дневния.Че на Надина на 2г. махнах и дневен и нощен,а после една година ни опикаваше и ставах почасово да я изпишквам.
Марти,мерси че ме светна!  Peace Аз харесвам високи,слаби мъже с бели лица и тъмни коси.Падам си по певци,актьори,танцьори и разни такива творчески натури.Баща ми много се притесняваше за мене и все ми повтаряше как трябва да си взема спретнато икономисче.Ей,на взех та баща ми каза на мъжо че вече е спокоен за мене като се оженихме.А мъжо ми вика,баща ти е спокоен че вече има кой да те гледа и да ти покрива разходите,отърва се той.

# 234
  • sf
Нощния памперс е по-труден. Чеала съм даже,че до 4-5г може да не може детето без да пишка нощем и не се брои за нещо притеснително.

аз пък мисля да ходя на бира с една приятелка, тука в квартала, ама мъжо е некъде из улиците, кой знае де ще го затрупа.
Но пък пицарията е на 400м, ама мисля да ида с колата  Joy

Cry Cry Cry исках 10мин спокойствие и оставих звера да прави каквото си иска. Разсипа 8 кутии с пъзели- сестра му ще ме убие  Crazy

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 18:40 от donsita

# 235
  • София
Бързо оздравяване на Теди, Ники и Коки  Hug

Елче, бързо свикване с яслата!

Аз тренирах седем години спортна гимнастика, много ми харесваше, особено на успоредката, даже и сега ми се случва да сънувам, че съм на успоредката. Ходили сме на състезания, имам медали, ама това само на регионално ниво, и до седми клас. Иначе и аз съм ходила известно време на спортни танци, на цигулка една година, на пиано две, имам слух, пяла съм и в хора, пея вярно, но глас хич нямам, нито желание или талант за музикант. Та се отказах, добре че не са ме карали насила. Сега съжалявам за пианото, приятно е да можеш да си посвириш, аз не мога даже котешкия марш да изсвиря, само Мила моя мамо и У дома часовник трака  Laughing Един ден съм ходила и на лека атлетика, отделно на разни кръжоци.

Гери, това за миглите си звучи страшничко. Раздвам се много за майка ти.

Mimosa, на глас се смях съз заглавието на мъжа ти, само като си представих наистина след 20 год...

Аз правя на Кая за закуска и обикновени бисквити с топло прясно мляко. А днес правих за втори път онези питки, за които ви бях писала, но ги пекох на по-слаба фурна - 160- гр., и не станаха тестяви. Утре ще пробвам яйчения пастет.

Памперсите ще махам, като се постопли.

Ели, доколкото знам, няма никаква връзка м/у поставянето на пентаксим и броя приеми на превенар (освен разбира се периодът, който трябва да се изчака м/у двете ваксини).

# 236
Цитат
добре де, ако сложим на коки след пентаксима превенар а няма 2 г. не се ли слага 1 път само, струва ми се че и масларски беше казал нещо подобно

newsm78 не, знам, на листовката така пише, както го казах. То, че може да се постави една, може, но дали ще изгради имунитет...

Бути, зарежи го това "благотворително" шоу. Гледай МА и ще си обсъждаме тук после  Popcorn cheers Врочем аз в рекламите на МА го пускам и вчера за пореден птъ останах потресена от "красотата" на новата мис Shocked А какви гърди има, майко мила  ooooh! нямаше ли някакво правило, че на Мис Свят силиконки не могат да участват  newsm78

Яна, а аз си падам по юристи, 76 набор  Laughing шегувам се, ама както се шегувам, така и казвам истина  Laughing

# 237
  • София
Майкооу, ще се готви сериозно май тая вечер, огладнях и се вдъхнових.

На Николета й отшумява бронхоспазъмът, но пък е пак с пневмония. Веселба. Никва ясла до не знам кога и като се оправи джипката ще ни прати на пулмолог. Не знам точно какво ще й гледа тоя пулмолог, дали има предразположение сигурно.

Обикновено закусва мюсли или бисквити с кис.мляко, подсладени или с данонино, или с мед, или с по-сладки плодове. Зависи какво има и на майка й колко и се спи. Утре като гледам ще яде мъфините на рокси  Laughing

# 238
  • USA
Много вкусно станало тук   chef Аз всичко пека на 180 Simple Smile и за мен това е най-добрата температура. Иве, за да са твърди значи си ги препекла. Пробвай на по-ниска температура.
Ува, тук слагат боровинки в американските палачинки, също и банан - става супер. Може да ги сложиш и в кекс, тук ги слагат в мъфини, скоунс етц. Много ядат боровинки.

За закуска давам филия с кашкавал, гофрети, пържени филии (но тук ги пекат и стават по-хубави), соленки, овесени ядки, попара, кускус, палачинки, бисквити, варено яйце, филия с крема сирене, филия с масло и халва, баница етц. Кристиан много обича закускени храни. Марти, не се ли оплесква Никола с лютеницата?

Новата миска малко старичка и съсухрена ми изглежда.
Много е интересно това за типажа. Аз много рядко харесвам много руси мъже, а иначе, и аз си имам любими набори  Laughing.

Фил как се разбира, че има бронхоспазъм?

Дописвам за миската: Пълен отврат: http://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2009/03/20/693049_mis_bulgari … ia_s_bogati_muje/

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 20:49 от Winx

# 239
  • На края на вселената!
Аз направих на моите Пица Хът с кашкавалено ръбче. Много ни хареса. За закуска утре може да хапнат мъфини, ако не ми се спи.

Сега за първи път видях тази миска. И като чета какво може да й купи гаджето й, защо да не й купи и една корона, да се кефи.

За Тедо, Ники и Коки много  Heart Eyes и бързо оздравяване  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт