) и незнам как да го лекуваме,много ме тревожи да не и остане така,а и се чудя как ли ще го оправят като той така расте отвътре ,само да не се наложи да и го махат,умирам от шубе,дайте някй съвет какво да правим?
) и незнам как да го лекуваме,много ме тревожи да не и остане така,а и се чудя как ли ще го оправят като той така расте отвътре ,само да не се наложи да и го махат,умирам от шубе,дайте някй съвет какво да правим? 

Нали от 5 ден след операцията припкам като млада кобилка и бях забравила, че трябва да ходя на контролен преглед..... Иначе и аз имам едно руло под белега и ми е изтръпнало, ама иначе нищо - вдигам тежко, мъкна, нося....няма проблеми никакви.
То с непрекъснато плачещо бебче явно така става човек 

А бях толкова навита и ентусиазирана...Моля,мами със слингове дайте инструкции! 

,че ме викат от другата стая.
тъкмо е подготвена за зъбите и захранването и тн

ей такива работи ... ще се оправим, споко 
пък може и един да споделяме, ама ако е така, не му е лесно на човека 

У нас температурата е около 23градуса и така мисля, че му е добре.
Сиреч и аз явно не мога да го сложа като хората - стои вътре като кравайче свит, видимо не му е комфортно. И инструкциите, и форумът не ми помогнаха... Май трябва заедно със слинга да идва и учител, иначе засега си имаме едно красиво синьо нещо, дето виси на закачалката. То там е и кенгуруто де, и него Енчо не го тачи изобщо...
Време е вече да го представя на света 
Време е вече да го представя на света 
Препоръчани теми