Малкото зверче заспа и аз хоп на комп-а, че с една ръка иначе трудно се пише

За слинга да ви кажа, нали не можех и не можех да го сложа, крачетата му все извити стояха, е, намерих му цаката поне на моя Дее Дее слинг, нося си бебчо прав с лице към мен, аз не кърмя, така че няма нужда да ми е легнал, а и за него е по-интересно, нали слинга има дунапренчета в двата края, едното дунапренче му стои под дупето и му е като седалка, крачетата му са си надолу, може и да ги сгъва, ако поиска, като попорасне ще му стоят вече отстрани на мама, а главичката се подпира от горното дунапренче, точно на вратлето и главата се пада и е супер удобно, а аз съм много щастлива, аааа, не съм успявала да го сложа и защото съм голяма патка
, ми слинга ми бил усукан в халките и абсурд да се застегне така, ама аз опъвам ли опъвам и се чудя защо не става 
За коликите и аз давам Еспумизан на всяко хранене, а на последното в 00:00ч. давам БиоГайа, без Еспумизан и за сега удържаме така положението.
Станислав днес също ме зарадва с едно 'гъъъъъъъ', надявам се да чуем скоро и едно 'гуууу' с тати

За дрешките, аз обличам боди с дълъг ръкав, а отгоре или гащиризон или блузка и ританки (по-дебели, не от онези беличките, тъничките) и чорапки върху тях или пък памъчни пантофки, за да не се изсулват ританките като ритка човечето и да не си вади крачетата. Като лежи го завивам с една дебела пелена, която ми е от зимния комплект за изписване или пък с одеалце от онези, които стават и на дрешка (с копченца), имам си две такива, май порт-бебе му казват
, като го разнасям или гушкам е без въпросната завивка, нали мама го топли, температурата е 21-22-23 градуса, ако на мен ми е студено, увеличавам малко печката, ако ми е горещо - намалявам, надявам се не обърквам детето като му сменям температурата, а като го къпем е 24-25, в началото правих 26, ама първо, че напоследък нямам търпение да стане толкова, а освен това в началото и лошо ми стана веднъж в тази жега и се отказах да тормозя така както детето, така и всички къпещи го 
Коте, отиваш си в профила, там от ляво има промени профил и под него са изредени няколко неща, натискаш профил, после цъкваш на 'Имам собствена картинка' и отстрани в поленцето пишеш адреса на снимка на Венци или от снимките в нашето албумче, това знаеш как става, десен бутон на снимката в нет-а и properties, после от там копираш адреса...аз пък си направих аватар от този сайт: http://www.mybabyavatar.com и там също можеш да копираш адреса на снимчицата и да си го сложиш на профила, надявам се да съм била полезна, ако не съм обяснила както трябжа или имаш още въпроси - питай
Така и аз май успявам да го сложа, но все пак ми се струва, че прекалено много му се натоварва гръбначето...