94 лалета в САЩ

• 16 642
  • 320
  •   1
Отговори
# 120
Моми4ета, мерси за отговорите. ЕйДж пие много вода през деня, отделно, мляко като стане и непосредствено преди да го сложим в леглото и явно е от това.

Ники, да се похвалиш др седмица Simple Smile

Стела, 4естита книжка.

анет, и аз съм след теб-цял месец издържах с пазар и готвене по лист и меню, ама нещо му се вижда края Joy

Биз, много ми се ходи на тези фестивали, но билетите са по$100 на 4овек и с Ейдж не си заслужава,няма да издържи няколко 4аса, но утре ще отидем да видим как е...аз то4но за тези неща се радвах на Остин.

миз България Shocked Sick

# 121
Бенс. аз съм много доволна от Хъгис с Мики Маус, в предвид че Плами пие мляко и през нощта, и много рядко става фал
Бубка, да ти са живи и здрави момчетата    bouquet

# 122
Бубка...честита мъжка рожба ...пак  Grinning. И аз си искам момиченце пак ...ако е рекъл господ ....шшшшшшт и аз де  Wink
Браво за амниото ,така ще ви е по леко,да си знаете!

Бенс...специално за теб се наканих да пиша-значи имах същия проблем със изтичането от нощния памперс  въпреки че купувах нощтни памперси .Сега ще ти кажа какво ни спаси.Тук в суперите (някои) се продават пълнежи за папмперси.слагаш го вътре в памперса и няма изтичане никакво.Приличат на тези 1вите БГ превръзки ако си спомняте ,едни дълги и делебли та цял свят да разбете че имаш нещо в гащите.
 А ето намерих как изглежда опаковката ЦЪК
Не са много скъпи и има доста вътре.

анет
...много мерси  че си се сетила Hug

Последна редакция: сб, 21 мар 2009, 20:50 от victoria

# 123
kъде сте виждали пъзели на
http://www.ravensburger.com/usa/products/children_s_puzzles/300_ … index.html?page=1
освен в мола по празниците?изтрепах се 1 седмица,няма и няма,мол-тойзръс-таргет-майер-уолмарт.Ще съм много благодарна,инак ще трябва да пазарувам онлайн че се е образувала една шумна драма  за феи пусти у дома..

При нас има в Уолмарт.  Peace Аз на Калин от там купих няколко, а ги има и целогодишно. Вярно по Коледа избора е по-голям, но и сега се намират.

# 124
anette1104, и аз с готвенето съм на моменти - понякога ме хващат лудите и готвя с удоволствие засукани манджи, тези дни обаче сме на гювечета, наденици с картофи, задушени зеленчуци и изобщо неща, които се хвърлят за 5 минути във фурната. И на мен ми писва, ама много, до следващата вълна ентусиазъм. Пъзели на Ravensburger и аз съм купувала от Walmart, другаде не съм виждала, защото не съм се заглеждала.
stella_ars, безаварийно! И моят мил съпруг така рече, но не му се случи поне още месец след като взех книжка.  Mr. Green
Бубка, Simple Smile. Живи и здрави!
benson10, моето като порасна, големите номера на Памперс започнаха да не вършат работа, пропускаха и през деня, смених с Микимауските Huggies, от които нямам оплаквания, смятам обаче да се възползвам от съвета на [sfkbfk], мерси! Вече трябва да ги махаме де.
Агент, моето диване имаше почти същия режим на възрастта на твоето. Заковах само една дневна дрямка между 1,00 и 4,00 пм и режимът се стегна.
MVK, Biz, Raya,   bouquet

# 125
Анет, виж тази тема за повече идеи за сутрешно готвене:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=374030.0
Аз не разбирам много от здравословно хранане, но с машина за хляб правех тесто за кифлички със сирене. Лошото е, че за 2 сутрини и вече ги няма, независимо от количеството- поне 2 тави.

Бенс  Hug

# 126
Готвене... Радвам се, че не съм само аз която не е делириъсли щастлива да готви : )   Аз готвя толкова рядко, че по-добре да не си казвам точно тука   chef.   Ако видя машина за хляб в магазин, няма да я позная без етикетите... 

Но търся добри рецепти за приготвяне на oatmeal. Ако някой има добра, споделете. Тия в готовите пакети са ужасни.

Тази вечер за първи път от доста време отивам на коктайл парти. Ще трябва да говоря за нещо друго освен деца и работа. Политика е аут, а последния театър на който бях, беше за деца  newsm78

Последна редакция: сб, 21 мар 2009, 19:19 от Pixie

# 127
miz,мерси,добра идея,но нямаше с повече от 100п.,но много интересен магазин това се оказа,не бях го посещавала; намерих в хоби лоби,тамън какъвто търсим,но с делфин, няма феи,не и не..имам още 1 вариант и ако ли не-онлайн,само докато обясня че трябва да пристигне по пощата и пр,предпочитах да обиколя града ooooh!

# 128
oatmeal - купуваш овесени ядки от бълк департмънт в магазина (има много видове, обикновено по-смелените са по-лесно сваряеми), после можеш или да ги накиснеш във вода през нощта и на сутринта да ги кипнеш в мляко, или да ги кипнеш във вода и като я поемат да добавиш мляко и да кипнеш отново, но този процес поема повече мляко, защото трябва да се варят, докато омекнат достатъчно, за да се ядат. Аз не обичам вселюбимата на американците канела и не слагам, обикновено добавям малко захар (накрая) и сушени плодове и ядки (от самото начало). Българо-руска рецепта Simple Smile. Купешката овесена каша в уса е бляк.

Искам green prefab house пък!  Crossing Arms

# 129
Някой знае ли кои саксийни растения растат добре на изкуствена светлина (в офис)? Чудя се какво да си купя за бюрото.

# 130
Но търся добри рецепти за приготвяне на oatmeal. Ако някой има добра, споделете. Тия в готовите пакети са ужасни.

Пикси, аз кисна в кисело мляко от предната вечер ( ако са цели) или добавям просто киселото мляко в момента на правене ( ако са филирани), сушени червени боровинки или стафиди, орехи и ябълка. Обожаваме го това в къщи, понякога го поднасям и като плодова салата.

Иначе правя и сварени, отцедени, с добавено прясно мляко, орехи, канела, захар и стафиди.
Правя и солени с кашкавал и масло.

# 131
По средата на рецептите за овесени ядки да напиша, че Лиъм Нийсън се е съгласил да дари органите на Наташа Ричардсън.
Сигурно никой не се интересува, но за мен беше важно някак си. Всичко е трансплантирано вече и няколко човека ще живеят благодарение на този акт.

# 132
Викс, Марлела, мерси за отговорите. Даваме му мляко по рано и тази сутрин беше сух, ако започне отново ще пробвам и дайперите и тези допълнителни работи на Вики. Мерси!

кюбит, това е страхотен жест в такъв труден момент за Лиъм и семейството му.

-------------
ходихме на музикалния фестивал Crazy толкова много скини джинс, рейбанс, черно боядисани коси и конвърс/ванс не бях виждала на едно място. Адам от АИ в хиляди варианти Laughing
Ходихме на китарено изложение и базар, има такива дето струват повече от колата ни. мъжа ми не мога да го извадя от там, аз пък се напъхах в базара за постери и Ейдж се сдоби с един.
Има една улица, само с барове и кръчми, във всеки един имаше музика на живо. Отделно в парка за кучета- хиляди, хиляди хора и концерт, ама там не можехме да влезем без пасес.
Абе направо съм влюбена в Остин Heart Eyes и искам да съм отново на 25. Ако не забравя, ще кача снимки.

Биз, догодина (ако сме още тук)трябва да дойдеш.

# 133
Здравейте мами от САЩ.
Извинявайте че нахлувам в темата ви,но имам една молба.
Сигурно и при вас има майки които живеят в чужбина, без да имат възможноста да вземат децата си от България,защото бившите им отказват да дадът съгласие.Ние,няколко майки с този проблим,направихме петиция за да се промени този закон и децата ни свободно да могат да пътуват,баз да зависят от прищевките на някой егоист с ограничено мислене.Моля Ви да прочетете петицията и ако сте съгласни с нея да я подпишете.Предварително Ви благодаря.
http://bgpetition.com/petitsia_za_nashite_detsa/index.html

# 134
Кюбит, наистина страхотен жест от негова страна!

Момичета, имам нужда от малко помощ. Трябва да намеря на Калин допълнително книжки с рими ( за допълнителна работа по препоръка на логопедката), но трябва да отговарят на следните условия:
-първо да не е тази : http://www.amazon.com/Book-Rhyming-Words-Kumon-Workbooks/dp/4774307610, защото тази вече я свършихме
- може да е само за четене, но римите трябва да са лесни, за да правим упражнения с тях.
- хубаво е по възможност да е от типа на тази на Кумон, да има упражнения с римите, защото реално това е, което търсим.
- да е за възрастта - 3-4-5-6 години, не за по-големи от 6 обаче.
Много ще съм ви задължена ако сте работили с нещо такова, защото аз търся нещо подобно и за момента нищо не откривам, а трябва да я купя до 2-3 дни.
Благодаря ви много!

Общи условия

Активация на акаунт