Порасна АПРИЛското човече и втори рожден ден празнува вече

• 17 402
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря ви много!!!!Наистина съм се шашнала много,но трябва да се успокоя за да не забравя нещо. Tired

# 136
А, Илитка, на теб няма да ти се вържа: хем си клечица, хем пък наденица и салам възпяваш! Не! Naughty Не ви ли е грях така вкусно да стихоплетствате?! Не само Ламичката се тормози с разни хранителни режими! Confused
Ламята, мноого ми допадна идеята за детската градина! Бързам да се запиша, че с тези точки и броячи ще вземат и при вас да се запълнят местата! Wink
Емили, не се сещам за друго освен за някакви успокоителни гелчета за зъбоникнене, ако не са ви избили последните кътници! Ние, като ходим до Русе, освен лекарства си пазаруваме храни, но не мисля, че е много подходящо да помъкнете и това с вас! Може би Алекси и Nijntje ще могат да ти дадат най-подходящи съвети, както и момичета от чужбинската тема! Желая ви късмет, леко преодоляване на всички бюрократични и всякакви други пречки, бързо да се аклиматизирате и при първа възможност ще чакаме новини от вас! Hug Hug Hug За да не забравиш нещо си направи списък и каквото ти се стори полезно от написаното тук го добави в списъка!
Све, в един сайт прочетох, че днес, на Благовещение, празнува и Боян, така че, ако празнувате да ви е жив и здрав именика!  bouquet

# 137
ЧЕСТИТО БЛАГОВЕЩЕНИЕ!
Нека всички бъдем, здрави, обичани, слънчеви и благословени!

ЧЕСТИТИ ПРАЗНИЦИ на всички, които пропуснах през последните дни!
Желая ви много здраве и обич  bouquet.

ara75 тортата е великолепна Grinning.

emily_ska, ако съм ти полезна, ето за какво се сещам аз:
  • Познато одеалце / любима книжка за приспиване / любими песнички / любима играчка / комплектчето съдове и прибори за хранене - неща, които ще помогнат на детето да се чувства сигурно в непозната среда
  • Физиологичен разтвор (има много удобни малки разфасовки, които приличат на ампули, но са от мека пластмаса) - идеален е за прочистване както на нослето, така и на очичките
  • Капки за нос
  • Панадол
  • Фенистил капки - противоалергично
  • Sanosto - витаминно сиропче, много добро пък и вкусно
  • Термометър
  • Флуид за измиване + памучни тампончета (като тези за грим) - много е удобно за почистване на всичко, включително и лицето, особено по време на път. Аз лично ползвам този на Мустела [чисти и пресни лекета Wink]
  • Мокри кърпички - предпочитам Тодис на Нивеа, стават за лице, дупе, за цялото тяло, много са нежни и освен това могат да се изхвълят в тоалетната
  • Памучна/хавлиена/тензух кърпа под ръка - в случай, че по време на дългите пътувания разлеете или изцапате нещо (аз без такава не мърдам, много ми е удобна, ползвам пелени от тензух - практични и заемат много малко място)

Мамите априлки
и брюнетки, и блондинки,
гладни-изгладнели,
храница не видели,
строфички римуват,
манджиджки бленуват.

Нещо ме съмнява,
мисъл ме огрява -
време е за среща
страстна и гореща.
Душевно да се разтоварим,
хубаво да се нахраним.

Казвайте къде, кога
ще направиме това -
дружно да се съберем,
да се смеем и ядем?
Хайде, мила ни Илитка,
сбирай нашата агитка!

# 138
Днес сме на поетична вълна... JoyДобре ми дойде дозата смях.
Трети ден Ванката е на ясла...такъв рев няма никъде  ooooh!.Давайте някакви съвети,че не знам какво да го правя.Плаче през цялото време,не  яде,не пие вода,не дава да му сменят памперса.Вчера и днес е бил агресивен към децата и възпитателките.Като го прибера след двучасов престой има сили само да легне и да заспи.Сърцето ми се къса...2 часа ми се струват като 2 години....

# 139
чЕСТИТО блАГОВЕЩЕНИЕ! ПОЖЕлАВАм ВИ ПОНЕ ОЩЕ ВЕДНЪЖ ДА НАУчИТЕ блАГА ВЕСТ!

мНОГО ВКУСНИ СТИХОТВОрЕНИЙцА  Grinning

ДОКОлКОТО ЗНАм бОЯНчО ПрАЗНУВАШЕ ИмЕН ДЕН НА ДрУГА ДАТА.  Peace

СЪЖАлЯВАм ЗА ВИДА НА ПОСТА НО ТАЗИ СУТрИН КОмПЮТЪрА мИ ИЗГЪрмЯ....СЯКАШ Е ЗНАЕл чЕ ИмАм НАмЕрЕНИЕ ДА ГО СмЕНЯм И СЕ ПрЕДАДЕ С ГрЪм И ТрЯСЪК.....ТАКА чЕ СЕГА СЕ мЪчА ОТ СлУЖЕбНИЯ НА мЪЖО И СЕ ПОлУчИ ТОЗИ чУДЕН ШрИФТ ooooh!

# 140
  • Попово
 Hug много сте поетични, мили мои  Heart Eyes
стискайте палци в 15ч ще водим Василена да й пробият ушите и съм лееееко притеснена  ooooh!
smooth , страхотно пожелание, но да не се отнася за мен  Sunglasses

# 141

smooth , страхотно пожелание, но да не се отнася за мен  Sunglasses

Joy

росита, съчувствам ти .... Sad от това най-много ще ми се къса сърцето, когато го пратя един ден на ясла....дано да имам възможността да не го правя  Praynig

# 142

тоалтена хартия с черен цвят - една ролка  -20 лв. и разни други такива "необходимости" ........ Whistling

много тъпо да се ползва такава тоалетна хартия.....така не може да се прецени дали има нужда още от нея  Thinking

# 143
Smooth, от твоите пръсти, в божиите уши! Praynig Много аванграден шрифт се е получил! И аз съм чувала за друг Боянов ден, ама да пробвам и днес да получим някоя тортичка! Laughing Нали сме на вълна храна, макар и виртуална!
РосиТа, и аз не мога да помогна с практически съвет, но дано скоро да свикне детето! Защо не го пробвате само по половин ден в началото, докато свикне?

много тъпо да се ползва такава тоалетна хартия.....така не може да се прецени дали има нужда още от нея  Thinking
Скица такава! Laughing

# 144
marini,той стои по 2 часа....цял ден надали ще го изтърпят  Embarassed

# 145
А, не съм разбрала! Стискам палци да получиш добри съвети и да се успокои детето! Praynig
Пепена, всичко ще е наред с пробивнето на ушите на малката госпожица! Нали пък днес е най-подходящият ден! Peace

# 146

тоалтена хартия с черен цвят - една ролка  -20 лв. и разни други такива "необходимости" ........ Whistling

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy не си ли чувала,че тяхното... не цапа....те жълтици акат.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Дай Боже,благи вести всекиму! Praynig
Пепена,очакваме снимки на Василена с обичките! Peace
Росита,дано Ванката свикне бързо с промяната и ти да се успокоиш малко! Praynig

# 147
Привет !
Уморихте ме от смях, какви са тия рими вкусни Naughty
Аз диетствах целия Февруари в очакване на пролетта, но тъй като тя не дойде на време ,успях пак да се освиня Embarassed Дано скоро имаме хубаво време, имам планове за мнооооого ходене и да тествам Монко колко може да издържа, ще го правя планинар!

Аравеликолепна торта, ако не намеря време да ровя може да я ползвам за модел и да опитам да я спретна в синьо  Wink

РосиТаЗащо не пробваш по тази програма "в помощ но майчинството" да потърсиш детегледачка. Извини ме , ако съвета ми ти се струва тъп. Но аз ще пробвам. Или да питаш да стоиш с него там няколко дни(по няколко часа)
За срещата предпочитам да изберем по-евтино място има подходящи от предложените, че лично на нас в момента ни е доста напрегнато с финансите. А и съм сигурна , че където и да се съберем ще бъде прекрасно , щом сте там! Hug

Снимки от нас http://necifer.multiply.com/photos/album/62

http://necifer.multiply.com/photos/album/60/110

КЛИПЧЕ http://necifer.multiply.com/video/item/26/S7007475.AVI

# 148
Програмата в Пловдив не работи.Няма пари.Мои приятелки чакат от месеци одобрение.За мен това е добър вариант,но няма как да стане на този етап.

# 149
Момичета, страхотни рими!
Илитка, виж си ЛС-тата, че имам задачка за снимане и наближава...
Hug

Общи условия

Активация на акаунт