Ние пък днес щяхме да си пробиваме ушите, разгласихме навсякъде, разпитвахме и т.н и накрая .........греда, нищо не направихме
От една страна Анна малко кашля, според педиатърката нищо и няма само дето от сиропа взе да си откашля здраво, пък и аз не съм на 100 % убедена, че трябва сега да и ги пробием. И най-вече баща и не иска и да чува, едвам го навих, обаче кашлицата и така му дойде в подходящият момент и веднага се хвана като удавник за сламка да не я водим. И така-на 18 години може Ани да отиде сама, ако чака на нас-ще има да чака
Ламята и Илит-абе хубаво пишете, ама аз като ви гледам това с манджата повече на приказки го докарвате, какво ядете вие бе хора

Елате да ме видите мене с Дюкан под мишница-дай шоколади, дай сладки, дай бисквити, хеле преди цикъл съм като седемглава ламя

Искрено съчувствам на всички мами,у които имат терзания с яслата, то и нас това ни чака и аз отсега съм "изтръпнала"
Пък мисля и нова работа да си търся в тази криза, блазе ми, хаха!А пък за градината да нас от 24 март чакат хората ред за 01 април, голямо чудо ще бъде и там, на всичко отгоре май са сменили районирането и вместо в най-близката градина попадаме в една на майната си , с извинение, щото имало други, коита да попадат в нашата
Ако търсите хора да ходим заедно в чужбина свиркайте, тука вече адски ми омръзна, уж живеем в голям и хубав град, а пък пълни тъпни за всичко
Сори за негативизма, ама се набрах, лека нощ от нас!

Или това 3те глави са го гитвили.......Я си хапни та да мирне главицата 

. Пък каквото и да стане, знам че ще е най-доброто за Пепко
.
.
. Та не се притеснявай, когато-тогава
.