Бременни и майки от проблемното 2009 - втора част

• 38 383
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
Момичета връщам се от преглед при д-р Александров, плацентата ми е супер, бебката също. Вече сто процента мога да я наричам бебка, защото ще сме с розови гащи. Толкова съм щастлива, а и таткото защото въпреки, че знам нямам право да мечтая за пол, но тайничко си се надявахме да е мома  Hug
Много сте изписали, отивам да ви чета  Laughing

# 76
Денди , хайде честити ви розови гащи  Hug , знаех си аз че ще си имаме кандидат снаха от Варна  Whistling Crazy

# 77
  • Sofia
Денди, браво за хубавите новини!   bouquet Браво на момата, все така добре да се развива ...

Аз моята бебка я усещам от 5-ти март още, тогава беше за първи път и се чудех това ли е, не е ли това ... Но сега постоянно ми мърда в корема, особено пък като легна по гръб и се започва ... Laughing Дано е добре мъничето, че тия болки така ме притесняват. Вчера хич не ме боля корема, цял ден се чувствах много добре, а днес пак ме боли още от сутринта. А вчера четох  в една книга, че подобните на менструални болки са признак за преждевременно раждане и много се стреснах. Ама аз моите болки ги имам вече от почти две седмици, незнам какво става ...
Иначе и моето бебе се мести и ми издува корема точно там, където се е настанило, точно както Жабче го описва.
Искрено се надявам болките да са от разтягането на матката, незнам по каква причина, но дано преминат, че само глупости си мисля.

Пожелавам на всички ви хубав ден!   bouquet

# 78
Денди, честити розови гащи Hug!
Хари, знам, че няма как да се успокоиш,разбирам те напълно Sad.Ако трябва ,ходи по-често на прегледи.Така поне ще си спокойна, че няма скъсяване на шийката.
Жабче, много се радвам всеки път, като видя , че си писала Hug.Ден след ден и накрая ще си дочакаш датата за секциото Hug
Чо-ко, успех на прегледа Hug.Първата ФМ е 11-13 седмица.Ти няма как да направиш БХС, така че няколко дена разлика не са от значение.
Фраксипаринът го започнах уж профилактично, но след това изследванията ми не бяха хубави и сега ще го продължавам до края.
Аз не мога да се преборя с гъбичките Sad.Два курса направих и положението май пак е същото.Поне левкоцитите ми влезнаха в норма.Аз се успокоявах, че са високи от бременността, но още след първия курс паднаха и сега са в норма.

# 79
Здравейте мили мами и бъдещи такива!  Hug Имам следните притеснения и бързам да ги споделя с вас...Досега 3 пъти на прегледи, та имаме си сърчице, последния път видях и главичка тяло,  PraynigДай боже всичко да е наред до края...В 11 г.с съм и имам едни неприятни болки в яйчници понякога, които отминават и все пак ме притесняват...Нз дали  възможно това да е от претоварване, защото не съм спряла да си върша цялата къщна работа, пране, готвене, чистене, а и не мислех, че е нужно.......... newsm78Но пък май усещам, че това се получава когато се претоваря...Според Вас, много ли е рисковано евентуално претоварване, имайки предвид седмиците от бремеността.. PraynigЗа бебчо ще направя и невъзможното, ако трябва само ще лежа..въпреки, че ми е адски гузно и все пак, той или тя са на първо място Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig Късмет на всички

# 80
  • Видин
Елена, нормални са тези болки в началото на бременността, но все пак гледай да не се натоварваш много - прави си почивки през определено време и полягай за 5-10мин.Работа винаги ще има  Mr. Green но гледай бебето първо Hug

# 81
От фраксито съм  цялата  в бучки и вече наистина не мога да измисля къде да ги бия инжекциите.

Шайн, мускулно или подкожно се бият тези инжекции?
Нас ни инструктираха за подкожните - само в корема - там е най- безболезнено- перпендикулярно. Можеш да изстудиш мястото с малко лед, минаваш със спирта, по нататък знаеш.
Ако биеш мускулно - в дупето най- малко боли - добре е добре да изстудиш мястото там и след това с топла хавлия да разтриеш, за да не стават бучките.

Честита девойка за Денди Simple Smile

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 20:09 от Niki1

# 82
ЕЕЕЕ Simple Smile Денди, честити ти розови гащета Simple Smile Видя ли че всичко е наред.... само се притесняваше излишно.
НВИ все още съм на естрофем - 2х1 сутрин и вечер.... Утре ще видим кое остава...кое се спира.
Ники, подкожно не означава постяване на иглата перпендикулятно, напротив - на 45 градуса под наклон. Не е правилно да се поставят като пирончета, освояването е по-бавно. Сигурна съм, защото така си поставях първите инжекции и като видяха лекарите ...лошо им стана

# 83
Да се запиша и аз в новата темичка Simple Smile
Денди честити ти розови гащи.
Ние бяхме на ФМ с бебо всичко е наред,потвърдиха че ще е мома Grinning
Обаче на Доплера излиза,че има проблем и засега на бебо му стига кръвта,но още малко като порасне няма да му достига.Удвоиха ми дозата Фраксипарин от 0.3мл. на 0.6мл.Вече нямам здраво място на ръцете всичко е в бучки и синини.Много ме сърби и боли.Но няма да се оплаквам,само всичко с бебо да е наред и да се роди едно здраво бебче.
Добре дошли на новите момичета Hug

# 84
Cho_ko, на мен такива са ми били инструкциите. Имам и диск с нагледно поставяне на инжекциите. Вероятно има разминаване в мненията между българските и американските лекари.

Да добавя, че никога, ама никога не съм имала бучки от подкожни инжекции. Единствено от прогестерон (олио), а там няма как да не стане по някоя.
Аз лично не виждам разлика в усвояването заради начина на поставяне на инжекцията, при все, че количеството е едно и също.

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 18:27 от Niki1

# 85
Денди,да са ти честити розовите гащи!!!!!
И ние ще се кандидатираме за снахата живот и здраве.

# 86
Dendy честито розови гащи и от мен  bouquet
Cho_ko и аз фраксипарина си го бия като пиронче ,така ми показаха в клиниката  newsm78

# 87
Денди честити роzови гащи  Grinning

Аz съм много нещастна, детенце е с температура вече втори ден и направо ми се къса сърцето като го гледам  Cry

# 88
  • София, Борово
Денди, честит розови пантофки!
 Hug
прегръщам ви всички Hug
Ники, желая ти го от цялото си сърце Hug

# 89
Maрински, дано мъника да оздравее бързо  Praynig. И на мен ми се къса сърцето като чуя за болничко детенце  Sad.

Денди, браво на момата. Ама и ти имаш страхотно шесто чувство  Hug.

Царевичка, да те поздравя и тук за принцеската, дано се разреши проблема с кръвопотока. Като чета доста момичета си бият фраксипарин и явно помага. Стискам палци всичко да е наред  Peace.

Шайн, вие още ли не знаете пола? То и на нас чак в 20г.с. ни казаха, де.

Паола, браво за добрите резултати  Grinning.

Све82, би било забавно, ако съберете ледените съкровища, но май Денди беше хвърлила око на младежа на Марински  Wink.

Чо-ко, на първата ФМ понякога дават предположения за пол, но за 100% сигурност не може да се говори. И това ще стане. Да са ти здрави мъничетата, то другото са подробности  Hug.

Моя прогестерон беше на инжекции мускулни в д-то и го спряхме в 11г.с.

Общи условия

Активация на акаунт