Бременни и майки от проблемното 2009 - втора част

• 38 373
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
 Дени, не сме ходили още. В крана сметка обаче визитата ще е в бургас, а пък каквото видим това. За идната седмица сме го предвидили.

Това желязо на хапове ли е? И като ми го изпише евентуално докторицата от ЖК аз трябва ли преди да го почна да го съгласувам с моя си доктор във Варна?

# 106
Кас не мисля че трябва да го питаш, аз запо4нах преди 2 седмици Магнерот, назначен от ЖК и вчера му споделих за това и той каза- добре  Laughing
Тя и душка взема от самото начало желязо назначен от ЖК, не се притеснявай пий си го спокойно.

# 107
  • Sofia
Миличка Санитам, от все сърце се моля да издържиш възможно най-дълго и всичко с теб и бебчетата да е наред!  Praynig Praynig Praynig

# 108
Това желязо на хапове ли е? И като ми го изпише евентуално докторицата от ЖК аз трябва ли преди да го почна да го съгласувам с моя си доктор във Варна?
Желязото е на таблетки. Добре е обаче да се провери първо, дали се касае за железен дефицит. Изследва се серумното желязо. Има случаи, при които се налага прием на вит. В12, а не на желязо!
Желязото и магнезият се пият през интервал от 3 часа.
Непременно си съгласувай лечението с водещия гинеколог.

# 109
Кас , не се притеснявай , желазото мисля че е на ампули и е добавка , няма да ти навреди и не мисля че трябва да питаш док преди да го вземеш .  Hug За 4Д в БУргас ли се решихте ? Да кажеш впечатления  Heart Eyes

# 110
white, благодаря и на теб. В неделя съм на преглед при Александров и ще го съгласувам с него.
минди, то това 4д май е само илюзия бре. Повече от 3д в действителност нямало уж...При ризова мисля да отида, че Калчева не я дишам.

# 111
Жабче, нормално е да са по-сънливи сега. Не се тревожи за това. Ако искаш да ги поразбудиш, се хваща корема отстрани и го местиш ooooh! Обикновено действа.
Денди, честити ви розови гащи. Прекрасно е да имаш момиченце, има някаква загадка в тях. Чисто женски тайни крият още от малки и в погледа и в държането Heart Eyes
Kasidy, нисък ти е хемоглобинът за тази седмица на бременността. С напредването децата дърпат все повече и към седмия, осмия месец пада още повече. Освен приемът на желязо, увеличи и белтъчната храна - мляко и най-вече месо. Децата са хищни и си взимат всичко, което им трябва, но е важно майката да е с хемоглобин над 100 преди секциото, за да няма нужда от кръвопреливане.
При мен, дори с прием на желязо в космически дози почти през цялата бременност, не ми мръдна хемоглобинът от 109-110. Но слава Богу, този на децата беше добър.
Марински, Т се сваля много бързо с нарязан на филия, суров картоф в чорапчетата на бебо. Изпитах го тоз метод през януари, когато ми дигнаха и двамата 40 градуса.

# 112
Санитам , моля се да устискаш възможно най-много време,и на края да се радваш на две хубави беб4ета Praynig Hug

# 113
Кас , какво против имаш моята лекарка  Mr. Green Wink Шегувам се разбира се , много добре знам съображенията ти , иначе е интересно за майката и бащата самия преглед , после да кажеш впечатления  Hug

Жабче , навестявай  ни всеки ден да ни се отчиташ , че като зачезнеш за ден и си мисля че вече си родила  Hug

# 114
  • в сърцето на един мъж...
Денди, честити ти розови пантофки Wink
Санитам, стискаме палци да се справите заедно с бебетата и да се родят навреме и без проблеми! Praynig
Жабчо, много ти се радвам Heart Eyes Видя ли, че се справихте с поповите лъжички Wink Малко остана вече Hug

# 115
Здравейте и от мен Simple Smile
аз отивам на лекар след 30 мин и се надявам да ни спрат лекарствата днес. Моля се на Господ всичко да е наред и да ни похвалят. таткото пак успя да се освободи и се надявам да видим краченца и ръчички този път...май не ни е рано - след ден два приключвамед и 9тата седмица и отваряме страница за 10тата Simple Smile
Марински, аз препоръчвам текстилни носни кърпички , напоени с оцет за краченцата, ръчичките и челцето, а телцето на бебо в  чаршафче, напоено с студен вода. ПОсле хубаво увий с одеалце - така се справяхме с 9 месечното бебе на моя приятелка. И понеже аз и гостувах по време на болестта на сина и, съм пряк участник, за това си позволявам да дам акъл  Embarassed
До скоро, надявам се да се отчета с хубави новини след 3-4 часа Simple Smile

# 116
  • вече Пловдив
Денди, Царевичка, честити малки принцески!  Heart Eyes
Санитам, стискам палци всичко да е наред и да се родят навреме бебетата! Hug
Чо-ко, успех с прегледа! Peace

# 117
КайРен, Вера, мерси zа съветите, Днес няма вече температура, слава Богу, но ще имам предвид zа следващия път...

Хи-хи, с толкова много моми май ще трябва да устройвам конкурс, нали ще ставам люта свекърва  Joy Joy

Жабче много ти се радвам, така като гледам ще родиш в по-късна седмица от мен, браво!

Санитам стискам палци всичко да е наред с вас  Praynig

# 118
  • London
Денди, честита момичка newsm51

Момичета ако знаете какво преживях вчера. Шефката ме нервира и аз както бях с разтуптяно сърце, викам на колежката че слизам долу да си взема кафе. Като ми причерня и ми падна рязко кръвното. Претърколила съм 20стъпала. Като се свестих долу, десният ми крак беше двоене и аз рева и треперя. Откараха ме с линейка в болницата. Кракът ми е само изкълчен. Бебетата ги сканираха - май нищо не са разбрали. Аз се разминах с уплахата и разтеглени сухожилия. Този месец ми е зор - повтори ме грипът през 1 седмица. И това вчера! Във вторник пък шефката в отговор на моето писмо за предизвестие, тя се опитва да ми отреже полагаемата отпуска. Тогава пак се скарахме и им казах че не ми оставят избор и трябва да ги съдя. Те не са наясно със законите, но поне има закони в тази държава. Казаха ми по заобиколно, че едва ли не им правя проблем с моята бременност. Абе, имам още 10работни седмици. Само се моля да не стават повече фалове.
Това е - оплаках се. Сега отивам да лягам че само така ме отпуска кракът

# 119
Съжалявам за случилото  се пази се повечко дори ако можеш вземи си малко болничен  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт