Край с цигарите! - тема 7

• 21 347
  • 414
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Привет ,привет и на всички ново-присъединили се.  Hug
Минавам да се похваля 5 месеца без цигари.
Поздрави на всички малки и големи и все още  не родени и да минат всички да се отчетат,че вече ви забравих.  Naughty
Ние правим голям ремонт и време не остава много,много за компютъра но намерих да седна.Искрено се надявам всички да се включат с добри новини.  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 316
  • In a surreal moment!
Само да се обадя , че отивам на лапаро....малко ме е шубе , ама нямам търпение да направя ин-витрото вече...
Цигите не са ми фактор ....уж...да не казвам голяма дума, попреборихме се стях - вече около година и половина.
Целувки за всички !

# 317
Миг незабравим успех, ще стискаме палци Hug Няма от какво да те е шубе, важно е да си спокойна Hug

Аз не пуша от 23 дена и се чувствам много добре! Laughing  Е все още си мисля за цигари, но се надявам, че ще спра в соро време.

# 318
Другарче стискам палци и всичко ще е наред. Ето че дойде и тоя момент, и после и ин-витрото   и ще имаме поредното бебешко попълнение.
А цигарите да ги махате чухте ли  Naughty
ние днес купихме креватчето, чаршафите с обиколника, ваничката за къпане и малко дрешки. Много съм щастлива. Сега милото отиде да взима от склада на Пигис хаус креватчето и полсе ще се сглобява. И аз вече ще трябва да изпера обиколниците щото смърдят на ........... , а незнам колко време ще им трябва за да изсъхнат че са с някакъв пълнеж. Е това е от мен силно ви прегръщам и пожелавам успех на всички.

# 319
  • София
Само да се обадя , че отивам на лапаро....малко ме е шубе , ама нямам търпение да направя ин-витрото вече...
Цигите не са ми фактор ....уж...да не казвам голяма дума, попреборихме се стях - вече около година и половина.
Целувки за всички !
Успех на лапарото и дано да има скоро добри новини.  fingerscrossed

# 320
  • Девето поколение софиянка
Здравейте всички, аз да ви се похваля, че спрях цигарите на 1 февруари, преди да започна първото ми ин витро, и от тогава държа фронта, да ви кажа честно не ми е трудно, от време на време се замислям за някоя цигара, но веднага се отказвам, даже, ако има начин и мъжа ми да ги спре ще е най добре, но като знам на мен колко години ми трябваха да го реша... важна е само волята, ако ние вътрешно не го решим никога няма да ги спрем. Успех на всички.  Hug

# 321
Другарчее с теб сме мила  Hug смело напред няма нищо страшно>Едно голяяма стъпка към мечтата-ето това е лапарото Heart EyesЧакам те да пишеш  Praynig
А за цигари хич и не мисля вече  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 322
  • In a surreal moment!
Тук съм , ураааа...преживях го !
Страшничко си е , но докторите , акушерките и всички от реанимацията на онкогинекологията в Плевен са върха!
Доц.Томов ми спаси левия яйчник , но ми махна тръбите , защото са били запушени и мн. зле и само ще пречат на ин-витрото.
Сега ще изчакам да се възстановя, да си взема епикризата и отивам в клиниката да правим документите за фонда.

Поздрави и целувки на всички непушачки ...и на тези , които не удържаха също Simple Smile

# 323
Тук съм , ураааа...преживях го !
Страшничко си е , но докторите , акушерките и всички от реанимацията на онкогинекологията в Плевен са върха!
Доц.Томов ми спаси левия яйчник , но ми махна тръбите , защото са били запушени и мн. зле и само ще пречат на ин-витрото.
Сега ще изчакам да се възстановя, да си взема епикризата и отивам в клиниката да правим документите за фонда.

Поздрави и целувки на всички непушачки ...и на тези , които не удържаха също Simple Smile
От тук нататък само хубави неща ти пожелавам  baby_neutral  Praynig  Hug

Днес правя осем месеца без цигари  Laughing

# 324
И как е след 8 месеца? Аз на 4-ти ще направя месец, но още ми се припушва Sad Е, държа се, не паля и не си дърпам, въобще и не се замислям да пр Sadопуша. А и след Нова година ще ги правят с 30% по-скъпи  Whistling

# 325
Направо се чудя защо толкова години съм пушила, понякога ми се припушва, но щом досега не съм си и дръпнала значи няма и да го направя, само един проблем имам и това е мъжо да спре да пуши, че е страшно вкъщи....  Hug

# 326
Здравейте милички моички, новички и старички Laughing Колко съм стихотворна днес.

Другарчеееее, браво видя ли, мина и замина, сега е време за действие.  Hug

Елси, ти как я караш, има ли новини? Hug

иоли, браво, само не се отпускай, аз така миналата година не пуших 8 месеца и после се пооотхлъзнах...та и досега ги мъча...направо срам, 2 седмици не пуша, после пуша...много ядове последните месеци и все си намирам причина да отложа...Сега пак съм с никотиновата лепенка на ръката, дано да няма повече подхлъзвания Rolling Eyes

Елгедел, аз пак си идвам за един месец Party...е до Ямбол ще дойда за ден два, но ще пием кафе задължително Hug Ако има софиянки желаещи за кафе, свиркайте Hug Аз ще бъда без мъж, така че само кафета са ми в главата Joy

Майка, браво  Hug Дано скоро да се сбъдне желанието ви Hug

Грация, Яни, Миле, Стелче, липсвате ми момичета Hug Hug Hug

На всички много прегръдки и безоблачни дни Hug

# 327
Другарче много се радвам, че всичко е отминало успешно и най-важното е било преодоляно. Сега има ли някакъв възстановителен период или вече ще може да действате за ин-витрото? Всичко ще се оправи. Вече мина първата стъпка сега се качваш на второто стъпало.
Тони аз съм си вече в нас ако искаш като си в София свиркай и може да се видим. Тъкмо ще видиш каква съм дебелана  hahaha е не много де. След 2 седмици влизам в 9-ти месец. Вече сме почти готови с беба е остана само козметиката и за мен багажа за болницата.
Е това е за сега стискам ви палци да удържите без цигарките, че какво ще правите като поскъпнат с 1лв аааааааааааа? Моя мъж се нае сам да ги отказва и ще видим до кога. Доста се е амбицирал и аз само му наливам в мозъчето колко са вредни и че като се роди беба няма да го допусна със смръдливите цигарени ръце да я пипа. Naughty

# 328
  • Бяла Слатина
Аз съм нова из форума,но с добри новини относно цигарите! От както ги спрях, се чубствам много по-добре,в началото ми беше трудно,но като се сещах колко по-трудно ми беше предния ден - не се поддавах.
Успех и силна воля на всички в това начинание  Hug

# 329
Здравейте непушачи Hug

Ей онази вечер пак сънувах, че пуша ooooh! Често си припомням времето, когато пушех, но не Naughty няма да го връщам.

Ето ви един бебок, вече не реве само Mr. Green Почва да се смее и да общува Heart Eyes

Последна редакция: сб, 17 окт 2009, 21:51 от сънито

Общи условия

Активация на акаунт