Край с цигарите! - тема 7

• 21 344
  • 414
  •   1
Отговори
# 330
  • In a surreal moment!
Съни - Господ здраве да дава на тая върховна сладост , дето ни черпиш с нея Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Голям сладур - честит да ви е  и да е жив и здрав !

# 331
Сънито, голям сладур си имаш, браво за усмивките, все по-весел ще става  Hug.

Билянче, не остана. Желая ви прекрасна първа среща с малката принцеска, а таткото да отказва цигарите, че как ще целува мъничето с цигарен дъх  Sick.

Тони, приятно изкарване в България. Да заредиш батериите и после с нови сили в борбата  Peace.

Другарче, Елси, успешни процедури ви желая  Praynig.

Sober_di, Joli, мандаринка, браво момичета. Първата голяма крачка е направена. Успех във всички начинания  Peace.

Елгедел, Миле, Яни, Стели и всички други душички - прегръщам ви  Hug.

Ние сме добре с Мими. Расте госпожицата и все повече внимание изисква. Свеки дойде и помага с домакинството, а също и с бебка много си играе, абе направо сме я разглезили сериозно, хич не може самичка да стои. Аз кърмя и за цигари не се и сещам, дано не се изкуша по нататък. Хайде пишете и споделяйте, темата е много пуста.

# 332
Грация много се радвам че се появи. Радвам се че с малката се кърмите още. Аз сега на 22,10 съм на преглед да видим трътличка колко е наддала, и да видим дали вече се е обърнала с главичката надолу, че предния път беше с дупето надолу.
Хайде момичета пишете че наистина темата нещо хич я няма.
Силно ви прегръщам всички  Hug

# 333
Ееее привет мои скъпи непушачки  Hug Hug Hug
Аз се чувствам сууупер от няколко месеца  Wink може да ми видите лентичката-никакйв дим около мен  Party
Съни много цувки на бебчоооо  Hug да ви е жив и здрав
Билянче скоро и твоят миг ще дойде-най-щастливия  Hug
Граци аз постоянно следя развитието на сладката Мимка  HugМного още радости ви желая.
Другарче милоо радвам се че всичко е наред след лапарото-само дето се притеснява толкова  Hug кажи кога започвате с инвитрото  Hug
Тони как си душа  Hug
Много ми липсват и Яни и Стели и Ели и Миле всички всичкиииии  Hug Hug Hug
 Sober_Di  ioli78   mandarinka888  само така момичета  Hug

# 334
Само минавам на бързо през темата за да се похваля, че не съм се изкушавала дори за една дръпка, а и се чувствам мноооого добре без цигари!!!  Party 
 Hug Hug Hug

# 335
Само запис  Simple Smile))) Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 336
е момичета дойде и моят момент. На 29,10,2009г в 5 сутринта проплака и моята малка принцеса 49 см 3200гр- казва се Селест. Вече сме си в къщи нормално раждане и съм на 7-мото небе.
Пожелавам ви го от все сърце да изпитате този момент. Hug

# 337
  • Девето поколение софиянка
bilyana44 честито мила,  bouquet

Нека да е хубавица, 
жизнерадостна умница,
цял живот да е щастлива,
грижи да не ви създава,
само радост да дарява
и момците да пленява!

Бъди красива и щастлива,
бъди добра и търпелива,
бъди на мама радостта,
бъди на татко гордостта!

# 338
Честита розова радост Биляна!Да расте здрава и щастлива малката принцеса и много да ви радва!  bouquet  bouquet  bouquet
Гушки на всички,аз се скатавам,защото си пушаааааааа Wink
Тони,ще ти късам ушичките,уж щяхме кафенце да пием Rolling Eyes

# 339
Билянка, честита радост слънце. Да ти е жива и здрава малката принцеса.Много гушки и цунки  Hug  bouquet

# 340
момичета благодаря за милите пожелания.
elgedel   защо мило пушиш бе недей така.
Какво става другарчето къде ни е как се разивват там нещата?
ioli78  благодаря за хубавите стихчета  Hug
Грациелке къде се изгуби как е малката принцеска?
Извинявам се ако съм пропуснала някой но ми е още развълнувано.

# 341
Ехоо какви хубави новини в темичкатаа Grinning
Билянче честита ти розова радост мила HugНека Селест расте здраво и усмихнато дете   bouquet И да знаеш че чакаме снимчицаааа  Heart Eyes
Стелооооооо де сииииии стига си пушилааа  Laughing Миличка честита ти първа годинка на сладката Ния  Heart EyesМного много да я нацелуваш Heart Eyes
Ели и ти ли предаде дружинката ее не така  Naughty
Тони бонбони как си  Hug
Другарчеее как си душа-започна ли процедура  Hug
Яни и Граци да минат да пуснат по една усмивка от техните сладуркииииии  Hug
ioli78 ти държиш ли фронта още  Mr. Green
Sober_Di поздравления   bouquet
 Аз не пуша и хич не ми се и пуши Mr. Green

# 342
е момичета дойде и моят момент. На 29,10,2009г в 5 сутринта проплака и моята малка принцеса 49 см 3200гр- казва се Селест. Вече сме си в къщи нор Flutterмално раждане и съм на 7-мото небе.
Пожелавам ви го от все сърце да изпитате този момент. Hug

newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

С красивата усмивка е на мама –
в очите бляска пламъче игриво.
Дали ще стане прима балерина?
Или животът й ще е като на кино?
Дали с наука тя ще се захване?
Със сигурност ще е с сърце голямо,
със топлите очи на мама
и ласкавите длани на баща си!
Голяма тя да порасте –
красива, нежна и щастлива,
да бъде много талантлива,
да радва всички с своя смях
и изобилие от надежда
да вдъхва всекиму – когато я поглежда!

# 343
Eййййййй, колко бебетаааааа Heart Eyes, леле мале с Ния и Мими станаха 4 вече, ще ги събираме скоро цял отбор. Grinning
Билянче, Съни много целувки на двете и на малките ви съкровища Heart Eyes Да растът умни, здрави и щастливи Hug

Аз съм още по българските земи, но попаднах на един тъп инструктор...тъп, та чак заоблен Joy  Само ме бави Rolling Eyes...на милото вече му омръзна без мен...и на мен без него, но няма начин, хванала съм се на хорото, ще го играя. Уж за 1 месец щях да приключа с курса, а то накрая дори месец и половина няма да стигнат Crossing Arms

Ели, няма да мога да дойда до Ямбол Tired, сигурно ще трябва да си сменям дори билета(за втори път Rolling Eyes), защото няма да успея да си подам документите в КАТ до края на другата седмица, а трябва лично.
Успокоявам се, че все пак моите са бели ядове, ще минат и заминат Wink

Елси, ти действаш ли? Чакам да ни зарадваш, нали знаеш? Hug
И с Миле не знам какво става... newsm78

Грация, Стелче, като ви видях никовете в темата и си викам, ще има снимчици на красавици...а нямааааа Thinking
Я се засрамете Joy Hug Hug Hug

Другарче ти къде движиш? Hug

Трябва да изчезвам, на всички много Hug Hug Hug и ще гледам скоро пак да се включа Hug

# 344
Съниии честито и на теб миличка. Много прекрасни мигове. Hug Heart Eyes

Аз понеже, таковата  newsm78 Confused не съм за тук, затова се крия  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт