ДА СПРЕМ ЦИГАРИТЕ заедно!

• 109 768
  • 932
  •   2
Отговори
# 195
. Ако спирайки да пуша ще удължа живота си, то за миг няма да се колебая. Не знам само защо толкова късно стигнах до това прозрение.
Пушачите разчитат точно на това, че човек не знае какъв ще му е краят- "ако ми е писано да се удавя, няма да се обеся". Приятно успокоение е също, че и непушачите боледуват от болести, типични за пушачи- рак, инфаркт.... За мен по- скоро е важно, че качеството ми на живот като непушач е много по-високо, чувствам се много по-добре, животът ми е по- добър. Какъв по-голям стимул от това?
Надето, и само вода става!

# 196
Реших и ги спрях вече половин месец не пуша.

Работя в кафе всички около мен пушат изобщо не ме дразни и не ми прави впечатление, че се пуши.
Всичко е до настройката, но проблема са ми килограмите.

Моля, дайте съвет как да си ги задържа/кг./,защото ако започна да качвам много ще започна пак да пуша.
Това ми е настройката с кг. Не ми харесва, знам, че е вредно да пуша, но не ми харесва  да съм и дебела.

# 197
djona , килограмите се свалят, но здравето не се възстановява. Въпрос на приоритет. Аз качих малко...ами не съм във възторг, но ще ги сваля. Доволна съм, че не пуша. Гордея се със себе си за това. Успех ти желая

# 198
Не пуша от два месеца и половина  bowuu
...чуствам се чудесно  bowuu
...просто споделям  Hug

# 199
здравейте. поздравления за всички справили се с тази ужасна зависимост. аз съм пушачка от много години, но сега за пръв път у мен се поражда желание да откажа цигарите. не съм пушила единствено като бях бременна и след това пак започнах. Искам да попитам отказалите се - колко горе долу се напълнява след спирането на цигарите?

# 200
  • Пазарджик/Лондон
Не всеки напълнява, макар че аз лично качих малко - около 4-5 кг., но ги свалих вече и ми е добре Heart Eyes.

Пожелавам ти успех  bouquet!

# 201
  • София
Днес правя точно 3 месеца без цигари.Чувствам се страхотно и не ми се пуши.Много ми помогнаха съфорумките.В трудните моменти имаше с кой да споделя и да получа съвет,БЛАГОДАРЯ ви момичета   Hug
За да не напълнея хапвам повече плодове и зеленчуци и пия много вода.И движение му е майката.
Успех на всички   bouquet

# 202
Не пуша от първи юли. Бях пушачка 18 години. През последната година пушех по кутия - кутия и половина на ден. Ако денят беше по-дълъг - примерно вечерно излизане и т.н. дори по две кутии. Два пъти съм ги отказвала по време на бременностите, но след раждането веднага пропуших и двата пъти. Сега са минали три месеца и половина. След като вече съм абсолютно наясно, че мога да живея без цигари, че пак мога да ходя на кафета, да се срещам с приятели и непушейки, ще е глупаво да запаля отново. А и ще ме е срам  Mr. Green.
Не съм напълняла изобщо. Надявам се да не се прояви това на по-късен етап. Не ям повече от преди, аз винаги съм се ограничавала в храненето, защото съм предразположена към напълняване. Колежката, която ги отказа с мен си хапва много сладичко, угажда си повече от преди. Но не е напълняла, според мен, защото тя е от тези, които никога няма да напълнеят, независимо че се храни предимно с тестени закуски и шоколад  Crossing Arms

# 203
имам най - основателния стимул на света да не пуша за момента - чакам бебе. не съм палила през последните два месеца и една седмица. бъдещият татко също доста ги е намалил и излиза от апартамента / на площадката на стълбището/, за да пуши. мисля, че трудно ще се върна на дозата си от кутия и половина на ден. надявам се даже и да се случва да припалвам след раждането да не се връщам към ролята си на фабричен комин  ooooh!

# 204
Как сте, момичета? Никой не е писал скоро? Как се справяте? На 7-ми станаха 4 месеца откакто не пуша, дори не съм пипнала цигара. Бих казала, че не се сещам дори вече, но в някакви моменти, особено на емоционален дисбаланс ме хваща никотинова криза, за няколко мига дори сякаш усещам как вдишвам дълбоко пушека...но отминава. Не се опитвам да се залъгвам колко е гадно да се пуши, защото всеки пушач знае, че не е, но много се радвам, че не пуша. Успех на всички  Hug

# 205
Здравейте момичета,много ви се радвам да знаете,дръжте фронта,никакво предаване.Преди известно време бях споделила,че ще накарам мъжа си да спре да пуши,ами успях мисля Twisted Evilима дни когато пуши по 1-2 цигари,има дни,в които въобще не запалва.Сам разбра колко добре се чувства като не пуши,спря да хърка като дъскорезница вечер,мирише на моя си мъж,а не на пропаднал пияница Mr. Green.И въобще не напълня,а вече трети месец подкара.Та ако някоя още се чуди,насреща съм - два-три скандала и сте ги спрели Mr. Green

# 206
На 15,01,2010г. ще станат 4г. откакто спрях да пуша. Гордея се със себе си, пожелавам и на вас успех с отказването. Да, знаете, че има начин, само желание се иска. Вярно е и това, дето го е казал Марк Твен, но...и за качеството на живот е вярно. Не смърдя на комин и пепелник и се чуствам по-добре. С кг. не мога да кажа какво стана, защото през периода забременях, родих и сега мааалко поотслабнах.
Дерзайте, стискам ви палци и да знаете, че ако удържите, когато ви е най- трудно- битката е почти спечелена  Hug

# 207
  • София
Здравейте,отказах цигарите преди 4 г.Много ми помогна ината и спорта!Сега се чувствам страхотно-сутрин не се събуждам уморена,нямам лош дъх и кожата ми е свежа!Успех на всички,който искат да се сбогуват с вредният навик!  bouquet

# 208
Днес е трети ден без цигари,пуши ми се, но си намирам работа, за да не мисля за това.Ами като свърша цялата работа какво ще правя?А и съм по цял ден сама вкъщи!Стискайте ми палци!

# 209
  • Пазарджик/Лондон
bjovana , с теб сме Hug Hug Hug!

Общи условия

Активация на акаунт