Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 32-та тема

• 55 303
  • 367
  •   1
Отговори
# 120
За днес бъркани яйца,фреш моцарела и домат. Simple Smile

# 121
 привет и от мен момичета, да пожелая леко раждане на Кафенцето, аз на 25.03 ще водя бебока да  и пробиват ушенцата, а като гледам каква баничка си спретнала и направо.... #Crazy, аз сега правя баклава с заквасена сметанка и сладко от кайсийки, така че по късно ще се включа със снимки

# 122
Здравейте!!!   bouquet
Много се извинявам, че нахълтвам така  Blush( чета ви  всеки ден и си открадвам редовно от рецептите ви  Hug ).
Искам да попитам  Диди, как се прави морковения сос (от броколи с морковен сос), не можах да намеря рецептата, а искам да го пробвам това чудо  Blush. Благодаря предварително!
Всички сте страхотни  и невероятни кулинарки  newsm51 

# 123
Мерси на DessiJ и marabu за разясненията по милинките - точно безпърженето ме устройва идеално.  bouquet
Гелева,може ли и за мен рецепта за пълнозърнестите хлебчета  Praynig

Всичко е страхотно.... от бърканите яйца на Кафецето запреглъщах ,да не говорим за патладжана на esy....

Аз днес правих нещо ,което открих случайно и много харесах - Френска леща по рецепта,написана на опаковката,но задушавам - не пържа...

и един от любимите ми варианти за цвекло - салата с канелено-карамфилена марината

# 124
Ето парченца и от моята торта http://i057.radikal.ru/0903/be/1c5252af6d9f.jpg

# 125
  • Плевен
Като голям фен на червеното цвекло и канелата, ще замоля за рецептата за канелено-карамфилената марината  didibu   bouquet

# 126
Страшни сте ей, просто не мога да изброя всички ви със страхотните ястия, които сте спретнали  Grinning Peace. Такъв стимул ми давате и ми е толкова приятно тук   Hug.

Нордина, баницата на тиган различна ли е от печената във фурна? Може ли рецептата на твоята? Много хубаво изглежда  Peace.

Гледах напоследък пастети тук и реших да направя и аз. Само че, търсих рецепта без индийско орехче, защото нямам и го правих по тази - http://www.receptite.com/recepta.php?r=4166

Хубав стана, а ето и снимков материал  Grinning

Пастет:

Филийка от домашно приготвен хляб с пастет:

# 127
  • сред люляците
Ама вие умора нямате Hug Едва успявам да ви изчета! Днес се включвам и аз.

Постни кюфтета от картофи и ориз, хрупкави тиквички, пица, супа топчета и гювечета със сирене и кашкавал.

# 128
Кафенце акъла ми се взе със тебе #Crazy.Ти не се кани много за утре, че след толкова ядене бебо да не реши да излиза Hug
Леко раждане ти пожелавам миличка Hug
Вивиан такмо варя дробчета за пастет и аз.И тази филийка твоята ммммм Heart Eyes - друга работа е домашното пастетче нали Wink.
Сега да питам майсторките Пепчо, Марабу - те мисля последни показаха пастет - смятам да сложа лук, морков пасирани, масло, черен пипер и индийско орехче.Става ли така newsm78.Кимион върви ли или да го пропусна.Коняк нямам за съжаление Rolling Eyes
От тия моите налични продукти пастет читав ще стане ли newsm78

# 129
Ето и от мен-Паниран хек със салата варени картофи   и за десерт мляко с ориз

# 130
  • Варна
berina, може ли рецептата за сиренките.
Аз нещо боледувам и караме на нещо на бързо, но ви чета и ви се радвам.

# 131
# 132

Нордина, баницата на тиган различна ли е от печената във фурна? Може ли рецептата на твоята? Много хубаво изглежда  Peace.
Предимството е,че може да се направи   баничка   само  за един човек.
Става много лесно и бързо.
Заповядай,тук е рецептата на Баница със спанак на тиган

# 133
Въййййй...Пено, Пено теб не те знам...ама аз и от гледане започнах да пълнея........

Невероятни вкусотии! Браво!

Енаморада, осиновявам те! И вкупом - заедно с Пена и Гица - отиваме да живеем напр. 1 седмица при Стоева, една при Диди и така...обикаляме България...Те като добри съфорумки ще ни осигурят и спане, и храна...и ех, живот, здравей, здравей!

Ще се върна после да гледам повече.......

Вивиан, направи ли паниран лук?

Салатка...аз май вече салатката няма да я показвам,че е банално.

Питката на Еххо, Пена е виновна! и Парче от нея

Пиле по белгийски взето от тук - http://vkusnoikrasivo.com/recepy/191/%D0%9F%D0%B8%D0%BB%D0%B5%20 … D1%81%D0%BA%D0%B8 - но не гледайте оригиналната снимка...Тя ви лъже! Моята е по-хубава Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms - Приятна комбинация се получи.

Стоева, за утре имам едни готови джобове по една позната на теб рецепта, но с тъмно брашно. Така че закуска имам. Моля, заповядайте. От мен - кафето!

Хора, смятам да минавам на диета.....Каква незнам.....Може напр. и да не влизам вече в тази тема,че ми съсипва всички планове!

# 134
пастет - смятам да сложа лук, морков пасирани, масло, черен пипер и индийско орехче.Става ли така newsm78.Кимион върви ли или да го пропусна.Коняк нямам за съжаление Rolling Eyes
От тия моите налични продукти пастет читав ще стане ли newsm78

слагай смело, ще стане  Peace то затова е пастет. Просто пасирай хубаво всичко. Морковите леко ще ти промменят цвета. Аромата му ще бъде такъв, каквато подправка сложиш. Индийско орехче не обичам и не ползвам, но пък кимион ползвам на почти всички меса. Ако ще слагаш и масло обаче, по-добре го навий на руло, че да има и *албиниз  Laughing

Крисче, страхотна кошница си е  Peace А с какво ще ги направиш, е въпрос на избор - аз обикновено ги правя само от твърд кашкавал, най-важното при тях е интересния им вид, а ти си го докарала.

Ние с мъжо вечеряхме Паприковани пилешки крилца

а за тийновете панирани сиренца и кашкавали

Ха, Маме, зарадва ме със закуската, тъкмо си блъсках главата що ще е  newsm78 newsm78 newsm78

С тоя паниран лук дразниш ли ме  Thinking

храна ще ви осигуря, ама спане - на палатка  Laughing Laughing гъсто населени сме напоследък

Общи условия

Активация на акаунт