Хайд парк 2

• 119 099
  • 2 602
  •   1
Отговори
# 900
Влизам набързо, че ме чакат купища работа.

Новият СК е публикуван във вчерашния ДВ.

# 901
твърде съм мерси на информаторките  bouquet

# 902
merianna Hug хубава почивка ти пожелавам   и да се напечете и поплувате заради нас, че нашата отпуска е далеко  Hug

# 903
  • София
Мата,
и в гугъла ако го изпишеш ще ти извади най-новият СК
Да не си решила да узакониш задомяването си?
Crazy

# 904
  • София
Минавам само да кажа, че вече сме здрави  Party. За сега поне, де. Баткото междувременно навлезе в пубертета на 4-годишните, напредваме - от 3 до 4 карахме пубертета на 2-годишните, от 4 до 4 и половина - спокойствието на 3-годишните и вече ни подхвана пубертета на 4-годишните. Имам надежда, че след половин година ще навлезем в спокойствието на 5-годишните  Mr. Green
Грешкааааааа - на големия му изби варицелата, без грам температура  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 07:42 от Фоксче

# 905
уф, какво да ти кажа, освен да свършва по-бързо този "безкраен празник" Sad

# 906
мойто ламя още никаква шарка не е карала. което не е добре........

ще съдя немците. гадни капиталисти #Cussing outизгниха ми кокалите. вали като из ведро. гледах да избягаме нанякъде, обаче в радиус 200 км времето е същото.
вчера беше 11 градуса. представяте ли си. кат че ли охлюви само живеят в таз държава........

мерипопинс, да не съм луда бе душа, за 4 път..........никво женене, нито омъжване. макар, че ако започна нормално работа май ще трябва да се замисля. поне 400 евро на месец ще пестя newsm78
аз нали съм маТриалистка, само това може да ми е стимул да се дам. обаче дали ще се дам баш на мойто мъж е друг въпрос Mr. Green

# 907
  • София
Абе, Мата, исках да кажа свиня дебела, ама нали съм бяла и добра  Wink

# 908
грух Mr. Green
знаем те теб, партизанското ти име е добрата............

аз съм се запалила да правя валдорфски кукли. много сладурски са. и филц почвам да правя...........
с готвенето съм хала. моята дружка е с тромбоза и не може да прави нищо, та им готвя. намерих си жервти и сега всеки ден им нося маднжа да папат. днеска има кремсупа от тиква и ингвер с чеснови круточнета, телешко варено и запечени пилешки цицки с пармезан и зеленчуци. десерт грис халва и еклери hahaha
снощи мъж и ми се обади да ме пита, колко ще им струва месечният абонамент да им давам канчета с манджа, лещата била трепач.
ще взема да направя сервиз по домовете за здравословна храна. може пък да мога да раня фемилито.........те немцузойките ги мързи да готвят повечето.

озов тамъм ни пофали, и ние пак почнахме да съскаме............
язък, отиде ми наградата за добро поведение. фоксо, ти си виновна.

абе, някой търси ли си детегледачка, една моя много близка дружка търси работа..........

# 909
  • на път
Фоксче, голяма епопея е вашата с шарките (комарите  newsm78) - тази шестата не сам я чувала ... а че карате варицела без температура е невероятен късмет да знаеш. Като минат ще ви олекне на всички ....

# 910
мойто ламя още никаква шарка не е карала. което не е добре........

И ние така...с едната магарица. В чуденка съм само имунизациите ще свършат ли работа или да  пускаме обява "търсим деца с шарка за близки контакти" Sick

По повод "дебела", смешно ми стана, Карбовски, като даваше в ефир такива квалификации, дали се е качвал на кантар.Ми, да почна и аз тогава- усойница с усойница Mr. Green

# 911
  • София
Аист, ако искате варицелка - заповядайте, осигурявам вирус в следващите две-три седмици. Между другото за варицела има ваксина и се препоръчва точно за вашия случай - ако не е изкарана на по-ситна възраст. Още не се внася в България, но май в Гърция беше дори задължителна.

Апропо, що ядосахте тати, бре?

# 912
а, ядосали сме го, просто му писна...........
някой ни е докладвал Mr. Green

# 913
  • София
Фоксче, голяма епопея е вашата с шарките (комарите  newsm78) - тази шестата не сам я чувала ... а че карате варицела без температура е невероятен късмет да знаеш. Като минат ще ви олекне на всички ....
Аааа, появи се температурата, няма как ние да боледуваме от нещо и да не се проявят всички гадни симптоми  #Cussing out

# 914
Ха, май някой минал с метлатааааа newsm78

Фокси, ние предпочитаме рубеолка, е, и варицелка може , ако няма друго предлагане... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт