Хайд парк 2

• 119 091
  • 2 602
  •   1
Отговори
# 885
  • София
Няма какво да се трепеш - във всички онлайн книжарници я има. Аз също я поръчах, но още не са ми я доставили.

# 886
не обичам аз да пазарувам по интерент .... ще чакам да напишете отзиви. ако са положителни - тогаз

# 887
В обедната почивка отивам да я търся в близките книжарници!И да не си струва, любопитна съм да я прочета, после ще дам отзиви!

Нали е Хайд парк, използвам възможността да питам-Препоръчайте ми книжка с картинки, но наистина смислен текст/ а не стихчета дето нямат, нито рима, нито ритъм/, който може лесно да се преразказва от три годишно дете.Синът ми в последно време не желае да му чета, а само, това, което някога съм прочела обича да преразказва, имитирайки, че чете.Ако може" да се изиграва", още по-добре.

Четем книжки от моето детство, но вече за неговата възраст ги изчетохме и "разказахме".От новите издания не се впечатлява много/ освен за мечето Виктор, но изчерпахме темата/И сорри, ако не е за тук постът ми, ама нали за книжки стана въпрос.Умишлено не питам в "Нашите деца", там съм чела по темата за книжките и съм писала.

# 888
  • София
Има хубави книжки с картинки за Мечо Пух, има и списание с разказчета и задачки - моят ги обожава.

# 889
  • Вън от пространство и време
Излиза и едно списание "Бърборино", което се води продължение на "Славейче" от нашето детство. Там има също интересни неща, ама на Ваньо започна да му е интересно когато стана на 5. Има задачки и за деца в начална училищна възраст. "National geographic" също направиха списание за деца на български с много игри и задачки, ама и те са за маалко по-големи.

Аз обединих двете библиотеки - моята от детството и на мъж ми и доста книжки събрахме. Купувам нови само ако наистина ме заинтригуват. Класическите стихчета и приказки (български и преводни, повечето от които са непознати и за мен) си остават най-интересни за децата. Е, появяват се и нови неща, ама рядко стойностни, поне на мен така ми се струва.

# 890
От тази възраст при нас с интерес вървят Мечо Пух и Франклин (поредиците). Те са с картинки и не е много текста на една страница. В началото (тъй като сме врътльовци) играеше, или разглеждаше друга книжка ooooh!, докато слуша и от време навреме поглеждаше, като обърна страницата, за да види картинката... Чудех се слуша ли, чува ли, но в момента в който млъкнех, казваше последното изречение и настояваше да продължа... И ги знае вече наизуст, аха съм сменила някоя думичка и ме поправя. Опитайте, ако не сте ги чели още.

# 891
Боби се захласваше доста по Франклин. Там има и хубави картинки, които подпомагат преразказите.

# 892
Книжката на В.Милчева "Осиновяване" я няма по книжарниците, поне при нас.В една книжарница на "Пингвините", казаха, че я имат, но след 15минути ровичкане не я намериха.

Благодаря на всички за идеите!Аз все не мога да попадна на нещо, което да заинтригува детето, харесва повече книжките от моето детство, но тези за неговата възраст вече ги научихме наизуст/е, не в буквалния смисъл/

Ганката, много мили спомени ми навя със "Славейче".Ето, точно нещо подобно търся.Как само чаках пощенския раздавач да ми донесе поредното списание!А месечната книжка с приказки или разкази...чудно беше!На моя мъж пък са му публикували детска рисунка и е печелил някаква награда, даже скоро мислех да издиря от някоя библиотека този брой.

# 893
Ние сме на площадката до Бурлекса в Чайка всяка вечер от 18ч. до 19.30. Хайде идвайте

# 894
Ух, много съм нескопосна. Пак обърках темите. Извинете ме

# 895
Светкавица, и аз вземам на Боби  "Бърборино", по някога му е страшно интересно, друг път не, но списанието е наистина хубаво, само че Ганката е права ще се позаинтригува от него, малко по-късно.Писали са ти и за Франклин,  Peace

# 896
Светкавица  това са книжките които най-много ни харасват

http://www.zlatnoto-pate.com/?viewID=2&cid=19

# 897
я, какво оживление тук. браус.

тази книжка и мен ме заинтересува. ще си я набавя. който вече я има, да каже дали е добра.

къде мога да намеря текста на приетия семеен кодекс, пълният текст ме интересува.

# 898
# 899
Ох, да ви се оплача. Сутрешните новини ме хвърлиха в ужас - дете от Стара Загора със свински грип. Детето се оказа едно чаровно чернокожо 5  годишно момченце, с което малката ми госпожица игра в една сладкарница. Последва бързо пресмятане кога точно беше това, ровене в нета за инкубационния период и вече спокойно мога да кажа, че опасност няма, поне за нас и децата, с които се срещнахме на Коман. Моля се само, за бързото възстановяване на малкия Майки и майка му, както и за  другото дете, което се е заразило.  Praynig
Иначе стягаме куфарите за море и такъв ентусиазъм ме е обзел, едно настроение, дано само времето се оправи.
Като сте захванали темата за книжките, я кажете вашите деца от каква възраст проявяват интерес. Аз на Вики много й пея (тя е на 1 год и3 мес.) и е свикнала, че всичко трябва да е с мелодия. Опитвам се да чета стихчета - никакъв интерес, даже се отегчава. Когато обаче вкарам мелодия й става интересно. То стихчетата с мелодия добре, ама се чудя приказките как да ги подкарам.  newsm78

Последна редакция: ср, 24 юни 2009, 09:22 от merianna

Общи условия

Активация на акаунт