Хайд парк 2

• 119 053
  • 2 602
  •   1
Отговори
# 1 050
Ау, Фоксо, ти ме притесни с тая ендометриоза. Амчи нъл затуй и аз забременях, ще им се не види и у докторЯта. Баси.

Аз пак спя на гадно изтърбушено легло. Не спя, ами се въртя по цяла нощ. Искам си леглото от София, ама ще почакам още един месец. Отврат.

# 1 051
  • София
Ами време ти е да забравиш, че бременността лекувала ендометриозата. Поне при мен далеч не е така, ама сега си гледай здравето, пък после, като родиш ще му мислиш. Аз откакто съм родила сам много по-зле, но може при мен само да е така. Абе ситното се промъкна в някакъв доста ограничен интервал от време между лечението и изострянето на ендометриозата при мен, дано при теб не е така и дочакате още 2-3 деца  Mr. Green.

Както се вижда, днес съм доста активна, щото децата и мъжът спят. Ние сме по-добре - още ни сърби и имаме пъпки включително на венците, но отоците започват да падат и с нея може да се говори от време на време  Simple Smile. Дано скоро забравим за тази пущина.

Последна редакция: нд, 12 юли 2009, 15:19 от Фоксче

# 1 052
2-3 на баба ти хвърчилото.

Мъж ми сега е в дилема за името на бебето. Щото той мисли мъжкото, аз женското име. Аз мойто го измислих, той уж измисли неговото, ама вчера му пуснах една муха и той сега се чуди кое да избере.

На мен ми дойде периодът на стомашните киселини и сега даже и вода като пия имам чувството, че ми изгаря хранопроводът. От три дни място не мога да си намеря.

# 1 053

аист, ще ти търся информация за новооткритите ти таланти. може да те взема и в моята бригада по санирането. ще лепим по теб пирончета и гайки, за да не се губят Wink

A, няма го обещаното, няма да дам да ми лепите нищо, слагайте си ги по джобовете Crossing Arms
Чакаааам!

# 1 054
2-3 на баба ти хвърчилото.

Мъж ми сега е в дилема за името на бебето. Щото той мисли мъжкото, аз женското име. Аз мойто го измислих, той уж измисли неговото, ама вчера му пуснах една муха и той сега се чуди кое да избере.

На мен ми дойде периодът на стомашните киселини и сега даже и вода като пия имам чувството, че ми изгаря хранопроводът. От три дни място не мога да си намеря.

Аз предлагам хибридно решение. Ако, например, той е измислил Иван, а ти Даниела, при момче става Иван-Даниел, а при момиче - Ива-Даниела или нещо подобно.Да няма сърдити Hug Пък после и дИтетУ ще има избор как да му казват или с кое име да се представя. А като не слуша и те ядоса, казваш  " И Иван , и Даниел при мен, веднага!" Simple Smile Знаеш ли, действа!

# 1 055
Неееее, той размишлява върху две мъжки имена, като е отхвърлил комбинацията от две имена с тире най-категорично. За женското няма грижи, аз съм желязна, измислих го.

Днес оставих дребния при баба му и дядо му и дойдох да си почина в ремонтна среда. Една седмица висях по градинките и ми дойде в повече. Абе не съм за тази работа. Така и не се научих да общувам с майки в майчинство.

Пък какво ми се случи преди два дни. Бяхме в градинката, тук им викат "площадки" с една приятелка, майка й, двете й деца, едното от които бебе, племенника й и дребния. Приятелката ми замина по магазините, бабата с двете големи внучета отиде за сладолед и ние с дребния останахме с бебето. То като видя, че остана с мен, като ревна, като се разпищя, аз се видях в приключение. Говоря му, протягам се да го взема, то пищи като че ли го коля. Десет минути ми се видяха като десет часа. Хората взеха да се притесняват, а то в количката се дере, абе кошмар. Дребния взе шишето с водата, навря я в очите на малкото, притесни се и то детето. По едно време се появи братовчедка ми и казва: "Иска да я вземеш на ръце, виждала съм майка й, така прави като се разплаче". Ама аз като опитам да я взема на ръце, то пищи. Та братовчедка ми ме спаси, взе бебата на ръце и тя млъкна. Ама на мен ми побеляха поне десет косъма на главата. Откъде да знам аз какво да правя, пък и как да обясня на хората, че хал хабер  си нямам от гледане на бебета.

# 1 056

Днес оставих дребния при баба му и дядо му и дойдох да си почина в ремонтна среда. Една седмица висях по градинките и ми дойде в повече. Абе не съм за тази работа. Така и не се научих да общувам с майки в майчинство.

HugОт една кръвна група сме ,май.

А за името, нали знаеш, то бебето си идва с него и да го въртиш и да го сучеш - избрало си го е вече.На малката промяната в името стана ден преди да го запишат официално, мина жената от съответната служба да записва, но се оказа , че личната карта на таткото трябва също. На другия ден той я донесе, ама аз се събудих с друг акъл за име.

# 1 057
Кудку, това в градинката е и по моята част.
Общуването с мамите, при мен са си цяла банда хич не се получи и няма и да го бъде, не че страдам.
Може и да съм твърде възрастна за тях , ама с младежа все сами си седим и си "гукаме".

В тази връзка имам едно леко притеснение: аз хич не съм общителна, синчето за сега е учудващо дружелюбно, та да не взема да му повлияя и да го възпитам като една асоциална личност  Thinking

# 1 058

В тази връзка имам едно леко притеснение: аз хич не съм общителна, синчето за сега е учудващо дружелюбно, та да не взема да му повлияя и да го възпитам като една асоциална личност  Thinking

Изобщо не се притеснявай, при моята щерка никакво повлияване няма в такава насока, че и до сега -второ десетилетие.

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 08:09 от аистенок

# 1 059
  • Вън от пространство и време
В тази връзка имам едно леко притеснение: аз хич не съм общителна, синчето за сега е учудващо дружелюбно, та да не взема да му повлияя и да го възпитам като една асоциална личност  Thinking

Тц, ни ся безпокой. Тъкмо обратното става. Аз направо си се социализирах покрай Ваньо.

Имаше период, в който ходеше да изнася лекции на всеки, който видеше че пуши. Аз и баща му бяхме навремето комини, ама от доста години не пушим и така се опитваме да възпитаваме и децата - колко е вредно и т.н. Хич и не си въобразявам, че непременно трезвеници ще ги направя, ама да си знаят колко и защо е вредно, пък да си решават. Та всички мои обяснения се преповтаряха на всяка госпожа или господин с цигара в ръка. СумА ти контакти завързах по този начин по градинките.

Сега на други теми се хвърля да се обяснява със случайно заговорили го хора. А аз, дето дума не обелвах с непознати като че ли съм с английско възпитание, сега си говоря най-свободно с всички събеседници на Ваньо.

# 1 060
  • София
Ми то и аз като Ганката, сега дори си имаме компания и пием бира в градинката, когато не сме болни де  Wink

# 1 061
хм, градинки, тук им викат игрално място. там ходи мъж ми. аз с айшетата така или инак нямам какво да си кажа. те седят и люпят семки и си говорят по джисиемитйе. а и без това повечето не говорят немски. с немкините пък също нямам много да си кажа, защото ме гледат лошо като извадя цигара. прави са, ама на.
мъж ми си беседва с разни майки, най-вече рускини Wink
в българия така и не се сприятелих с никаква майка, защото най-вече ходех по кръчми и кафенета, където имаше и градина.
а и предполагам ме мислят за бабата на детето Mr. Green виж тук има и на по-преклонна възраст от мен майки.

аист, търся душа, ама нищо не намирам, а и имам и други задачки.
алекс си има приятелка - кати. бесняха днес сума ти време на градината. ама и вика къш, бебе. а тя е по-голяма от нея с 5 месеца.
и то завалията българско дете, та си говорят на много странен език. примерно - ком тук, иж а баум. майтап голям, но много си пасват, а майката и бащата са невероятно мили хора. да им се чудиш какво са ми харесали, та искат да общуват с мен.

шапокляк, ще видиш как след известно време в мозъка ти ще са само памперси и попари. от обебването се затъпява за известен период от време. имаше даже много поучителна тема в клюто.

# 1 062
  • София
Сега, за да разберете, че кака ви съвсем е изкукала, ми се ще да чуя вашето мнение по един въпрос.

Мислите ли, че децата виждат и чувстват неща, които ние възрастните не виждаме? Имам точно едно нещо предвид - от около месец ситната само повтаря "како, кака". Накрая мъж ми я попита, коя кака и тя каза "ва-ва". Аз, като пълен галфон направих асоциация с ва-ва естествено, но мъж ми се сети, че първото ни дете се казваше Вая. Разпитах детегледачката - не познават кака ва-ва или производните й. Възможно ли е тя да знае?

От друга страна големият пък постоянно натяква, как е трябвало да се роди момче, а не момиче. Все се чудя, дали биологичната му майка не е родила момче?

А, сега може да решите, че съм се бъгнала от тия шарки, но дали наистина е възможно децата да имат някаква връзка на някакво друго ниво?

# 1 063
  • София, "Младост 3"
ФОКСИ, стъпваш на трънлив път
ако искаш извърви го - но отговор ще получиш и той е  - и ДА и НЕ - има "доказателства" и за двете
ти какво ще вярваш - е личен избор
аз като четяща психолози и психоаналитици - ще ти кажа да прочетеш ако се мразиш малко книгата на Уинникет за Пиглет.
не е рядко срещано децата пир силен стрес - бил той + или - да си създават другарчета
хора с вярвания в духове проектират своите вярвания
хора твърдо убедени само в "реалността" ще открият психологическа дилема за детето
ти прецени какво ти е по-на сърцето - и то ще е вярно...пжнеи

# 1 064
Сега, за да разберете, че кака ви съвсем е изкукала, ми се ще да чуя вашето мнение по един въпрос.

Мислите ли, че децата виждат и чувстват неща, които ние възрастните не виждаме? Имам точно едно нещо предвид - от около месец ситната само повтаря "како, кака". Накрая мъж ми я попита, коя кака и тя каза "ва-ва". Аз, като пълен галфон направих асоциация с ва-ва естествено, но мъж ми се сети, че първото ни дете се казваше Вая. Разпитах детегледачката - не познават кака ва-ва или производните й. Възможно ли е тя да знае?

От друга страна големият пък постоянно натяква, как е трябвало да се роди момче, а не момиче. Все се чудя, дали биологичната му майка не е родила момче?

А, сега може да решите, че съм се бъгнала от тия шарки, но дали наистина е възможно децата да имат някаква връзка на някакво друго ниво?

Не си се бъгнала, кака. Не е е нищо страшно. Природата е единна и хармонична. Описано е и в Библията. Хората цял манастир са посветили на темата в Израел. Елисавета отива при Мария, децата в утробите им общуват на определено ниво. Точно името не мога в момента да кажа, че излизам да водя дребното в момента и не мога да отварям бумагите. Ако представлява интерес ще разкажа подобно.
Вселената е холистична. Децата са били по-скоро от нас до разума и са по-неопетнени и интуитивни от нас.

Но всичко, което опира до врачки, гадачки и заплащане "за просветленията им" си е бъгване.
А и който каквото иска да види това и вижда, както са отговорили по-горе.
А може някое ново комшийче с такова или подобно име да се е появило в блока и майка му да го е викала от балкона и ситната да е чула това, а вие с мъжа ти да не сте.

Хубава седмица  bouquet

П.С: Кудку мен само минерална вода от Невестино ме спасяваше. Продават, но трудно се намира.
Иначе си като огнедишащ змей. Имах чувството, че ако си отворя устата и пламък ще излезве. С дълбоки вдишвания се опитвах да си помагам все едно че си разхлаждаш хранопровода Simple Smile.
Няма спасение. Добре, че трае само определен период.

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 08:59 от Miraetta

Общи условия

Активация на акаунт