Щъркели долитат, зюмбюли цъфтят, приказна БУРГАСка пролет благовестят

• 19 129
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
За столчета можеш да провериш в продавалника и да си го поръчаш нищо че е втора ръка.http://www.prodavalnik.com/ppc/showcat.php?cat=5&page=2
Айде чао от мен за днес.
Лек и успешен ден на всички и мн усмивки.

# 181
Да изкажа и аз мнение за столчето
Имала съм и от двата вида - за баткото един от тези тръбните с многото екстри на 6 степени за височина и незнам колко др.екстри, струваше около 150$
За малката - подобен на този ни подариха http://mal4o.com/images/Wooden-chair.jpg?osCsid=564b91e510bcd6ffe5f5e8d2d8b1aeb4

Та баткото къде седя, къде не , но всичко на всичко няколко месеца. А този дървения се ползва вече 2год.  като гледам и още ще си хапва на него. Освен за хранене масичката и столчето ги ползваме за рисуване, нареждане на пъзел, четене на книги и т.н. Да не говорим, че имам едно др малко столче - съвсем обикновено, пластмасово и като дойде гостенче могат и двете деца да седнат да хапнат на масичката.

С две думи - моя съвет е дървените столчета, които позволяват да се ползват в два варианта и доста повече време

# 182
И аз съм за дървеното столче. Маги такова ползваше в БГ. Сега Ясен седи на такова, което се връзва към наш стол и е заедно с нас на масата. Голям кеф, а и не заема излишно място.

# 183
Добро утро! Аз се излюпих с ужасно чувство за вина, че вчера правих каквото си искам.

Няма значение много какво столче ще се вземе. Ако детето не иска да стои в него - все тая. Нашето беше едно грознинко на Чиполино, комбинирано с люлка. Беше любима мебел в къщи, Ава не слизаше от него, дори в него спеше, имаше корекции на позицията на облегалката, на височината, музика, не беше скъпо. Ако знаех, че 2 години няма да мога да сваля детето от него щях да взема нещо по-удобно.
За столчетата за кола: до година я возехме в кошница, а после взехме 1 група- Remi.

# 184
     Нашето столче е такова http://mal4o.com/images/Wooden-chair.jpg?osCsid=564b91e510bcd6ffe5f5e8d2d8b1aeb4 /жълтото с Мечо Пух/  и ако не беше се разпаднало още щяхме да го ползваме /на 4 години е/  Peace

Искааам пролеееееет. Писна ми от дъжд и вятър пък  Crossing Arms

# 185
Я вижте какво хубаво време - като за неделна почивка.  Laughing

# 186
  • у нас
     Нашето столче е такова http://mal4o.com/images/Wooden-chair.jpg?osCsid=564b91e510bcd6ffe5f5e8d2d8b1aeb4 /жълтото с Мечо Пух/  и ако не беше се разпаднало още щяхме да го ползваме /на 4 години е/  Peace

и нашето е същото.  Peace И точно както го е описала Амелия го ползване. Наистина е много функционално.  Peace

Я вижте какво хубаво време - като за неделна почивка.  Laughing

мда, само за спане.  Simple Smile

# 187
 Щом сте рекли.., от мен приятни сънища!  Wink

# 188
     Бе то и аз го проспах деня  Mr. Green ама искам да е топло и да хвана гората. Цветенца, птички, пикник ей такива работи са ми в главата  Wink

# 189
Аз пък днес прекарах времето си пред телевизора гледам Властелинът на пръстените отново.

# 190
Аз още си седя и си пия сок на компа.  Crazy

# 191
Оф и аз сега ставам. Такъв сън следобеден му дръпнахме с малкия! Simple Smile
И сега и аз се наливам със сокче.
Да похваля детето - втори ден без "авария" в гащите! Simple Smile
Не бях подготвена да е толкова лесно!  Crazy
Сега не знам, обаче, кога ще ми стиска да го изведа без памперс на разходка.
И за нощния не знам, но май няма да е скоро, понеже сутрин се събужда с подгизнал памперс...

# 192
  • тъгата в мен
Кака ви шофира в дъжда bowuu
За сметка на това и ние му дръпнахме една дрямка... ooooh! Още ми е сънено,макар че компания ми прави една голяяяма бака с кафе.
Наздраве на wish и Детенце Hug Другите като си мълчат и не си споделят питиетата-да въздишат отстрани Joy

# 193
   Свраче аз споделям твойта бака с кафе  Wink
   Иии аз... щото Катка да не си сама, играя Супер Марио  Crazy

Браво на Пламъка, аз на Николай нощния памперс му го махнах едва след като повече от един месец се будеше сутрин с празен памперс.

# 194
Благодаря за консултацията за столчетата. Hug

wish , честито ви отучване от "дневния" памперс! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт