Щъркели долитат, зюмбюли цъфтят, приказна БУРГАСка пролет благовестят

• 19 154
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
Да бе имаше някаква авария в центъра. И моя мъж нямаше ток, пък се беше нагласил да поработи.

# 166
  • Бургас
Благодаря ви на всички за споделения опит и окуражаване   bouquet  bouquet
Спокойна вечер Simple Smile

П.П. Ще го издиря аз този магазин  Wink

Магазин Йори вече не е на ул. Оборище. Последно преди няколко месеца ходих, намира се на ул. Кирил и Методий 55 б, почти на пресечката С Демокрация.  Peace

И аз двата пъти раждах в Бургас. Не съм получила лошо отношение. Смалки изключения, но това е друга тема. Хигиената обаче куца отвсЕкъде. Пък и скоро ще имаме база за сравнение. Simple Smile С идването на конкуренцията, може  положението в Болницата, и в частност Родилното, да се подобрят. Дай Боже! Hug

Последна редакция: нд, 22 мар 2009, 00:38 от bissera

# 167
Благодаря ви на всички за споделения опит и окуражаване   bouquet  bouquet
Спокойна вечер Simple Smile

П.П. Ще го издиря аз този магазин  Wink

Магазин Йори вече не е на ул. Оборище. Последно преди няколко месеца ходих, намира се на ул. Кирил и Методий 55 б, почти на пресечката С Демокрация.  Peace

Пак го преместиха на Оборище Laughing
Не съм имала проблеми в Родилното Peace
Днес съм мома англичанка и вместо да поканя няколко дами да пийнем, 8 часа вися на компа. Играя бе, представяте ли си? Аз още не мога да повярвам Embarassed

# 168
  • Бургас
Аз хубаво я открих улицата на картата и гледах гледах за между Гурко и Сан Стефано... , ама как да се ориентирам... освен да я обходя от край до край  Mr. Green

# 169
  • Бургас
Добро утро дами kaffeetrmker_2

Бен ти що не спиш по нощите Laughing
Спи сега че скоро ще е мираж добрия сън Laughing
И днес станахме в 6ч.

КатКа я кажи на какво играеш и ние да се зарибим Grinning

Инче как не измръзна,аз само простирах и ми измръзна мозъка cold

# 170
абе не бе мацко, пАк е на ОБОРИЩЕ-СРЕЩУ МАГАЗИНА ЗА ПИЛЕТА Е МАГАЗИН ЙОРИ Laughing

# 171
BEN,ТРЪГВАШ по левия тротоар на улица Оборище-от пресечката с Гурко имам предвид-по посока Сан Стефано да кажем,минаваш един магазин за козметика и парфюмчета разни, после един за сладки нещица,после имаше май някакъв и за компютри newsm78и стигаш до края на тротоара-пресичаш значи първата успоредна на Гурко ,леко повдигаш краче -да не натовариш коремче Winkи пак продължаваш по тротоара,следва магазинче за домашни потреби,почти винаги има изкарани навън стоки,СЕГА СЛУШАЙ ВНИМАТЕЛНО НЯМА ДА ПОВТАРЯМ Laughingследва едно малко магазинче за бебешоци-там има храни, памперси и дрешки И като направиш още няколко крачки ей ти го ЙОРИ

# 172
Добро утро!
Много сте ранобудни за Неделя, а като гледам някой и не са спали Simple Smile
Бен спи, че после ще го търсиш това време!
То и днес се очертава да е клинч  cold

# 173
Има ли интересни неща в този магазин? Заслужава ли си да го търся? Защото и аз не съм го посещавала, пък вече се изкушавам.
Ние вече ще си тъсим голям стол за кола и стол за хранене. Вчера в Бамболино не им се обясняваше много, много и продължаваме с търсенето по другите магзини. Дайте идея столчето за хранене какви екстри е полезно да има /от опит/, защото като цени варират от 70 лв. до 350 лв.

# 174
  • Бургас

Дайте идея столчето за хранене какви екстри е полезно да има /от опит/, защото като цени варират от 70 лв. до 350 лв.

От опит ,мой - никакви ,нашето почти не го ползвахме само ми заемаше място ,аз тогава държах да става на люлка  bash Единствено ми беше от полза в периода ,когато искаше  опитва да се храни сам.

# 175
Аз имам столче на чико още от баткото,с един хипопотам е отзад,ама пусто заглавия като не помня-не се сещам за модела-на и сега погледнах да му видя марката Embarassed,та васко не седеше в него ,ама ние умните чак на една годинка го сложихме Sick
София я сложих от 5-я края и много ме улеснява,
таблата му се мести ,сваля се ,може да се корегира и облегалката ,материята е такава, че се мие,има един оогромен кош отдолу-да слагаш играчки,обезопасен е и много стабилен
а относно столче за колата-пак на чико от 9 до 36 кг.-Васко си свикна и казва,че му е удобен,пък и е практичен -той кога ще стане 36 кг Laughing
цените им бяха до колкото си спомням :oops:125лв.и 175съответно за колата

# 176
Нашето столче за хранене е от онези дървените, дето после стават на маса и стол. Пламен се храни в него от 8 месечен, та чак до сега. Като гледам скоро няма изгледи да седне на нормален стол. Взех такова, защото когато не яде в него, му го слагам отделно столчето и отделно масичката и той рисува там. Хем знам, че стените ми ще останат чисти, хем и дребното се кефка, че си има свое място специално за творчество. Пластмасовите столчета също са хубави, но освен за хранене май друга функция нямат... Нашия ще се позлва още дълги години.

# 177
Добро утро.
Относно столчетата за хранене най-ми е удобно да се движи нагоре надолу. Ако не искаш да изкача докато се хранете слагаш го на най високото. Дървените не са удачни за шавливи бебета. За 2 г унищожи такъв. Но има добри варианти на чико за по 100 лв.

# 178
И аз имам столче от баткото, съвсем обикновенно на Hauck, според мен не си заслужава да даваш много пари защото може и да не иска да стои в него.

Последна редакция: нд, 22 мар 2009, 11:41 от Kamence

# 179
  • Бургас
Добро утро Simple Smile
чувала съм аз как ще е занапред живот и здраве, ама като сън не ме хваща, на няколко пъти лягах и ставах и се кокоря  Shocked Сега съм на мислене на името, че снощи реших, че няма как да се върже с презимето и фамилията и хич не ми звучи... и така, пак съм в чуденка за друго Mr. Green Брей, само едни изсмилени имена ми хрумват  Mr. Green

enevitable, благодаря за подробните обяснения, то на мен друго трудно да ми послужи  Mr. Green Записвам на листче и тръгвам на преход  Laughing Поне съм изпълнителна, ако не друго  Laughing незнам дали си заслужава да се отиде до него, ама нали искам да знам кое къде какво и... да не пропусна  Mr. Green
Приготвила съм багажа за родилното и е разделен на три, за приемането, за престоя и за изписването... да не ми направят проблем, че не го нося целия както е по списък? че то се оказа доста багаж, кой знае къде ще ходя.... Crazy и реших да тръгна само с три чанти, пък допълнително да ми носят останалите неща...
Хубав ден, уф, днес пак е студено  Sad

Общи условия

Активация на акаунт