Щъркели долитат, зюмбюли цъфтят, приказна БУРГАСка пролет благовестят

• 19 151
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
  Аз раждах 2004г и не мога да се оплача от нищо за 6дневния си престой в родилно. Освен от едната педиатърка, с която се изпокарах ма това е друга тема. Санитарката чистеше по 5 пъти на ден, акушерки влизаха на всеки час да питат как сме, хлебарки не съм видяла  Peace Не беше болка за умиране, а щом казвате че сега е още по-добре съвсем не мога да разбера истерията "не раждайте в Бургас" 

Какъв е този вятър днес, кошмар, не мога да си покажа носа навън  ooooh!

# 151
Гаден ли е вятъра бе, аз чакам дреб да се събуди да яде и смятах да излизаме на разходка....

Последна редакция: сб, 21 мар 2009, 12:13 от ina_lemon

# 152
Сега ходих до контейнера за боклук. Не е за разходка.

# 153
Гал, мога те поканя да си утолиш жаждата с мен, обаче да знаеш чай нЕмаме.То и без това Ники е болен и си легна, та сега децата ми правят компания.
Е, ами на ,тъкмо децата щяха да си поиграят  Mr. Green То моето е завзело компютъра и не ми го дава  Simple Smile
Ааа, ние тия дни бяхме добре-никакви разправии, на Дидко му се появи конюктивит и казахме, че няма да играят няколко дена.Е изтраяха три, днес сигурно ще са като невидели Confused
 Навън е много ветровито.

# 154
Ааа, ние тия дни бяхме добре-никакви разправии, на Дидко му се появи конюктивит и казахме, че няма да играят няколко дена.Е изтраяха три, днес сигурно ще са като невидели Confused
 Навън е много ветровито.
Ji и ние сме с конюктивид, какво Ви изписаха, че ми е много притеснено, моя много мига с очи и лекаря ме напсихари ако не се оправи до 5 дни да го водя на невролог  Sad и без компютър Naughty

# 155
Инче, не е за разходка днес. Дори на мен ми е студено. Днес май ще се разхождаме само с колата...

# 156
 Капки Тобрекс и една маз за мазане.Още след първото слагане очичките му спряха да отделят секрети./А сутринта половин час в банята не мога да му отлепя очите, имаха страшно дебел слой втвърден секрет, пък и той с едни гъсти и дълги мигли Crazy/Освен това бяха червени и подути.Красота.Сега е добре, ама и на нас лекарят е казал да ходим след 5 дена ако няма подобрение.Така че, спокойно! Laughing

# 157
Ние пък се наразходихме .... фук. Той дреб като е опакован в количката .... аз да му мисля. Ама беше готино, не ми се стори много студено.

# 158
 ooooh! ние пък досега ток нямахме

Баткото цял ден ходи насам-натам по състезания,преди малко се прибра и каза, че е много студено

# 159
А моят шоклад се разтопи до прозореца,докато си пиша СП по ОТП.   Crossing Arms

# 160
  • Бургас
Здравейте, мами от Бургас,
извинявайте че нахлувам в темичката ви, но имам едно питане.
Някой да има отзиви за ОДЗ2 - "Звездица -Зорница"??? и по-специално за
имена на учителки, от които сте доволни, а също и за седмичната група там -
няма да мога да си я вземам преди 18.30, а там могат да се вземат децата до 19 часа вечер.
а това е един удобен вариант за мен.
Ще ви бъда благодарна за мнения  Hug

# 161
Спешно издирвам тел на Димо Колев - зъболекар  Praynig  някой да се е възползвал от услугите му ???

# 162
Спешно издирвам тел на Димо Колев - зъболекар  Praynig  някой да се е възползвал от услугите му ???

Чичко Гугъл знае всичко! Wink
Д-р Колев, Димо
Раздел: Зъболекарски кабинети
Телефон: 811061

# 163
 Peace  мерсииии

# 164
  • Бургас
Благодаря ви на всички за споделения опит и окуражаване   bouquet  bouquet
Спокойна вечер Simple Smile

П.П. Ще го издиря аз този магазин  Wink

Общи условия